[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Termeni legali

Reglementări juridice

Hill's Pet Nutrition Limited ("Hill's") întreține acest site ca serviciu pentru comunitatea utilizatorilor de Internet. Conținutul (imagini și text) introdus de către Hill's Pet Nutrition Limited sau de către grupul său de companii și Compania Colgate-Palmolive este sub incidența dreptului de autor. Brandurile, siglele, etichetele și design-ul ambalajelor ("mărci înregistrate") de pe site aparțin Hill's Pet Nutrition Inc., grupului de companii în proprietate sau părților autorizate, acolo unde acest lucru este specificat. Prin introducerea acestor mărci înregistrate pe site, Hill's nu oferă licență de utilizare sau reproducere a acestora. Semnul de marcă înregistrată indică statutul Hill's în calitate de proprietar al mărcii înregistrate doar în Statele Unite. Statutul și semnul mărcilor înregistrate pot varia de la o țară la alta. Conținutul acestui site se poate descărca doar în scop personal, non-comercial. Conținutul nu poate fi copiat și modificat.

Hill's va depune eforturi constante pentru utilizarea unor informații precise și actualizate, dar nu garantează acuratețea și completitudinea acestora și în limita maximă prevăzută de legea în vigoare, nu recunoaște și nu răspunde de garanțiile, condițiile și alți termeni legate de acest website și conținutul lui, cum ar fi garanții, condiții și termeni care pot fi deduse/induse, chiar și cele legate de calitate, scop, titlu, respectare sau alte elemente.

Hill’s nu va contribui și, în ciuda oricăror prevederi contrarii, nicio dispoziție/clauză din termenii și condițiile prezentate nu va contribui la excluderea sau limitarea răspunderii Hill's în cazul unui deces sau unui prejudiciu personal provocat din neglijența sa, în cazul unei fraude sau oricărei alte răspunderi care, prin legea în vigoare nu poate fi exclusă sau limitată. Niciunul dintre drepturile utilizatorilor, prevăzute de lege, în calitatea acestora de consumatori nu va fi afectat de termenele și condițiile prezentate.

Sub rezerva paragrafului precedent, Hill's nu va fi nicidecum răspunzător (indiferent de cauze: încălcarea clauzelor din contract, neglijență sau alte motive) pentru pierderi de profit, prejudicii tipice sau speciale, scăderea vânzărilor, scăderea cifrei de afaceri, pierderea datelor sau a unor programe software, pierderea timpului la nivel de management sau pentru orice altă pierdere indirectă, specială sau rezultativă, indiferent de sursa acesteia.

Răspunderea totală maximă a Hill's față de utilizator în raport cu acest website, indiferent de contract, prejudiciu, orice fel de neglijență, sau orice altceva, este limitată la 300 de euro.

Hill's nu va fi răspunzător de daunele de orice fel rezultate din incapacitatea de a utiliza/accesa site-ul Hill's sau din utilizarea informațiilor de pe site cu titlu de garanție/încredere.

Click-ul/urmarea diverselor link-uri din www.hillspet.com și alte domenii aflate sub proprietatea și administrația Hill's sau altor membri din grupul de companii Hill's, va transfera utilizatorul către alte website-uri pentru care Hillspet.com și alte domenii aflate sub proprietatea și administrația Hill's sau altor membrii din grupul de companii Hill's nu sunt în niciun fel răspunzători.

Hill's colectează informații de natură confidențială doar atunci când aceste informații sunt oferite în mod voluntar. Hill's utilizează aceste informații în conformitate cu politica sa de confidențialitate, care este descrisă în continuare.

Orice fel de informație de natură non-personală, comunicare sau material trimis către www.HillsPet.com și către alte domenii aflate în proprietatea și sub administrația companiei Hill's sau altor membri din grupul de companii Hill's, sau către Hill's, prin intermediul poștei electronice, nu este confidențială. Avem dreptul de a utiliza și reproduce orice fel de informație de acest gen, în mod liber și pentru orice scop. În mod specific, vom fi liberi să utilizăm orice idei, concepte, know-how sau tehnici incluse în acest tip de informații în orice scop, inclusiv în dezvoltarea, producerea și promovarea produselor. Orice informație trimisă către www.HillsPet.com şi către alte domenii aflate în proprietatea și sub administrația companiei Hill's sau altor membrii din grupul de companii Hill's trebuie să fie autentică, să nu violeze drepturile altor părți și să fie de natură legală.

Hill’s îşi rezervă dreptul să retragă produsele din site-ul www.hillspet.com şi alte domenii aflate în proprietatea şi administraţia Hill’s sau a altor membri aparţinând grupului de companii Hill’s şi să schimbe termenii şi condiţiile prezente în orice moment.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ÎN CAZUL COPIILOR

Hill's respectă confidențialitatea utilizatorilor săi online. Politica noastră de confidențialitate este prezentată mai jos. În procesul de modificare a tehnologiei online, prezenta politică de confidențialitate se poate, de asemenea, modifica. Orice fel de modificare va fi imediat raportată în aceste pagini.

NOTĂ SPECIALĂ PENTRU PĂRINȚI ȘI TUTORI

Hill's respectă intimitatea copiilor. Noi recunoaștem că utilizarea email-ului și a internetului de către copii ridică preocupări speciale în ce privește confidențialitatea și securitatea informațiilor.

Intenția Hill's este să adere la directivele Children's Advertising Review Unit ("CARU") pentru reclama pe internet și servicii, inclusiv la directivele privind colectarea de informații private din partea persoanelor minore. Hill's reamintește părinților și îi încurajează să verifice și să monitorizeze activitatea on-line a copiilor. Ajutați-ne să protejăm intimitatea copiilor dumneavoastră, prin a vă asigura că niciodată aceștia nu vor transmite email-uri sau informații personale către acest site fără permisiunea dumneavoastră.

CE TIP DE INFORMAŢII COLECTĂM? CE FACEM CU ACESTE INFORMAŢII?

Informațiile care pot duce la identificarea unui vizitator în mediul on-line sunt colectate doar cu acordul acestuia, când acestea sunt oferite în mod voluntar. Colectăm informații private doar pentru a răspunde la întrebările vizitatorilor cu privire la compania noastră și produsele și serviciile sale, pentru corespondență (newslettere) și pentru a contacta câștigătorii în urma concursurilor și promoțiilor lansate. Nu utilizăm adresele de email sau alte informații personale pentru alt scop decât acela de a răspunde solicitărilor sau mesajelor dumneavoastră. Nu utilizăm adresele de email în cadrul companiei și nu vor fi distribuite în afara grupului de companii aflate în proprietatea Hill's, cu excepția cazului în care acest lucru este strict specificat.

Orice vizită pe site-ul nostru atrage după sine stocarea adresei de IP în baza noastră de date în mod automat (adresa unică ce identifică un anumit computer pe internet), adresă recunoscută de server. Utilizăm adresele de IP în scopul administrării site-ului și colectării de informații demografice.

Site-ul nostru cuprinde şi informaţii de tip prognostic sau alte promoţii pe care Hill’s le oferă împreună cu alte entităţi care activează online şi, în unele cazuri, există posibilitatea ca vizitatorul să se logheze electronic. În acest caz, Hill's şi/sau reprezentanţii noştri autorizaţi vor utiliza informaţiile oferite în scopul participării la promoţie (de exemplu, pentru a vă contacta în cazul în care aţi fost desemnat câştigător) şi cu acordul dumneavoastră, să vă oferim produsele şi serviciile Hill’s şi ale sponsorilor noştri. În plus, putem, de asemenea, colecta informaţii demografice şi alte date în scopul cercetării de piaţă, reclamei şi altor finalităţi promoţionale.

Informațiile furnizate de către utilizatori pot fi transferate în țări din afara zonei economice a Europei (EEA). De exemplu, acest lucru se poate întâmpla dacă unul dintre serverele noastre se află la anumite intervale de timp într-o țară din afara zonei EEA sau atunci când unul dintre furnizorii noștri de servicii se află într-o țară din afara EEA. De asemenea, informațiile sunt distribuite în cadrul grupului nostru de companii, aflate în diverse țări din toată lumea, inclusiv Hill's Pet Nutrition Inc. din Statele Unite. Aceste țări pot să nu aplice aceleași legi cu privire la protecția datelor, care se aplică în EEA.

COOKIES-URI

Ca multe alte companii, Hill's utilizează tehnologia de tip "cookie", prin care serverele noastre stochează coduri speciale în computerul vizitatorului. Această informație ne ajută să determinăm numărul total al vizitatorilor pe site-ul nostru pe termen lung și să identificăm tipul de browser utilizat în navigarea pe internet (ex: Netscape, Internet Explorer), cât și sistemele de operare (ex: Windows, MacIntosh etc.) utilizate de către vizitatori. Aceste informații sunt utilizate doar în scopul îmbunătățirii site-ului și experienței online a utilizatorului. Sub nicio formă Hill's nu utilizează aceste informații pentru identificarea utilizatorilor sau pentru a compara acest tip de informații cu informațiile private, oferite în mod voluntar pe site-ul nostru.

BUCURAȚI-VĂ DE WEBSITE!
[ ↑ skip to content ↑ ]