[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ÎN CAZUL COPIILOR

Hill's respectă confidențialitatea utilizatorilor săi online. Politica noastră de confidențialitate este prezentată mai jos. În procesul de modificare a tehnologiei online, prezenta politică de confidențialitate se poate, de asemenea, modifica. Orice fel de modificare va fi imediat raportată în aceste pagini.

NOTĂ SPECIALĂ PENTRU PĂRINȚI ȘI TUTORI

Hill's respectă intimitatea copiilor. Noi recunoaștem că utilizarea email-ului și a internetului de către copii ridică preocupări speciale în ce privește confidențialitatea și securitatea informațiilor.

Intenția Hill's este să adere la directivele Children's Advertising Review Unit ("CARU") pentru reclama pe internet și servicii, inclusiv la directivele privind colectarea de informații private din partea persoanelor minore. Hill's reamintește părinților și îi încurajează să verifice și să monitorizeze activitatea on-line a copiilor. Ajutați-ne să protejăm intimitatea copiilor dumneavoastră, prin a vă asigura că niciodată aceștia nu vor transmite email-uri sau informații personale către acest site fără permisiunea dumneavoastră.

[ ↑ skip to content ↑ ]