[ ↓ skip to navigation ↓ ]

De ce să alegeţi
hrana pentru animale
de la Hill’s

Fiecare angajat Hill's înţelege că există o legătură specială între dumneavoastră şi animalul dumneavoastră de companie. De aceea, noi lucrăm intens pentru a vă asigura cea mai bună îngrijire nutrițională disponibilă care să asigure o relație de lungă durată.

Facem inovaţii în permanență pentru a asigura utilizarea ingredientelor de calitate superioară şi echilibrul optim de substanţe nutritive care să se potrivească cu vârsta, rasa şi nevoile medicale ale animalului dumneavoastră. Probabil așa se explică de ce hrana pentru animale de la Hill's este alegerea veterinarilor pentru propriile animale de companie.


Cine suntem

Hill's Pet Nutrition este decis să ajute animalele de companie să-şi atingă potenţialul maxim printr-o nutriţie de calitate şi îngrijirea sănătăţii. Devotamentul nostru incomparabil pentru animalele fericite şi sănătoase ne conduce în tot ceea ce facem.


Pentru ce
militează Hill’s

Misiunea noastră este de a ajuta la îmbunătăţirea şi prelungirea relaţiei speciale dintre oameni şi animalele lor de companie.

Aflaţi mai multe

despre misiunea, filozofia şi viziunea noastră


Angajamentul nostru pentru
bunăstarea animalelor

Toate animalele de companie de care are grijă Hill's vor trăi într-un mediu curat, sigur, vesel şi iubitor. Utilizăm numai metode de cercetare umane, non-invazive, necesare pentru dezvoltarea tehnologiei nutriţionale, astfel încât câinii şi pisicile să aibă o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă.

Bunăstarea Animalelor

despre valorile Hill's

Un angajament puternic pentru
o nutriţie mai bună

Susţinut de Nutriţia Clinică bazată pe Evidenţă extinsă, Hill's oferă unele dintre cele mai calitative produse pentru hrana animalelor de companie, formulate pentru a se potrivi unui spectru divers de nevoi unice.

Filozofia Nutriţională a Hill's

filozofia noastră nutriţională


LASĂ O MĂRTURIE Spune-ne povestea animalului tău de companie

Un angajament pentru
calitate şi siguranţă

Hill's s-a angajat să respecte standardele cele mai înalte de calitate şi siguranţă privind toate aspectele de preparare şi ambalare a hranei premium pentru animalele de companie.

Standardele Hill's

despre standardele premiate ale Hill's

Angajamentul nostru
privind sustenabilitatea

Hill's este angajat pentru sustenabilitate în mai multe forme. Acest angajament se extinde dincolo de animalele de companie şi include Oamenii, Performanţa şi Planeta.

Angajamentul privind sustenabilitatea

despre angajamentul Hill's privind sustenabilitatea

Dedicaţia noastră faţă de animalele de companie
oferă suport organizaţiilor de caritate pentru animalele de companie din Marea Britanie

La Hill's, suntem dedicaţi tuturor animalelor de companie. De aceea, sprijinim munca organizaţiilor de caritate şi adăposturile, salvând aproape 1 milion de câinii şi pisici din toată lumea în fiecare an.

Hill's oferă suport pentru acţiunile de caritate

despre acţiunile noastre de caritate în Marea Britanie

(5/5)

"Am început să-l hrănesc pe Nero cu conserve de la Hill’s în urmă cu 5 luni. Îi place hrana foarte mult! Deși este sterilizat nu a crescut în greutate, în plus este foarte sănătos și foarte activ. Sunt foarte mulțumită de acest produs."

– A. Ciobanu cu câine Nero

Citește mai multe
(5/5)

"Produsele hill's ne-au ajutat sa il hranim cum trebuie in functie de nevoile lui.Dupa sterilizare l-am hranit cu formula pentru pisici adulte sterilizate apoi dupa problema lui cu tractul urinar am inceput sa folosim diet urinary dissolution S/D"

– C. Radu cu pisică Shao

Citește mai multe
(5/5)

"Buna ziua, PC a aparut la blocul nostru prin martie 2015. Avea cam 6-7 luni. O pisicuta portocalie, mica, slabuta dar foarte lipicioasa. Am inceput sa o hranim, iar ea a inceput sa ne astepte dimineata cand plecam la servici si dupamasa cand ne intorceam. Burtica a inceput sa-i creasca, iar in 17 mai a fatat 4 puiuti superbi. Le-am construit o casuta de lemn in gradina blocului, i-am hranit, deparazitat pe toti, vitaminizat. Pentru 3 puiuti am gasit familii, iar pe cea mai mica si fricoasa fetita am pastrat-o. Pe PC am sterilizat-o in iulie. Din august 2015, le-am luat pe cele doua in casa si sunt sufletul nostru. Si pe cea mica, Kitty, am sterilizato la 6 luni. Amandoua mananca VetEssentials, sunt sanatoase, blana lucioasa si isi mentin o greutate optima."

– A. Lehotschi cu pisică PC (PiSi) si Kitty

Citește mai multe
[ ↑ skip to content ↑ ]