Angajamentul nostru pentru bunăstarea animalelor

Angajamentul Hill's pentru bunăstarea animalelor

Toate animalele de companie de care are grijă Hill's vor trăi într-un mediu curat, sigur, vesel și iubitor. Utilizăm numai metode de cercetare umane, non-invazive, necesare pentru dezvoltarea tehnologiei nutriționale, astfel încât câinii și pisicile să aibă o viață mai lungă și mai sănătoasă. Inovațiile noastre în nutriția pentru animalele de companie sunt inegalabile în această industrie, iar noi ne-am construit afacerea și reputația practicând întotdeauna la cele mai înalte standarde etice.

Demonstrăm zilnic că tehnologia științifică de calitate și grija plină de compasiune față de animale merg mână în mână pentru îmbunătățirea stării de sănătate a animalelor de companie. De aceea, Hill's susține [și aplică] numai tratamente responsabile și umane pentru câini și pisici. Toate studiile efectuate sau susținute de Hill's, fie la Centrul Hill's Pet Nutrition sau extern, la domiciliul clienților, în școli veterinare sau în altă parte, trebuie să fie în conformitate cu politicile stringente ale Hill's privind asigurarea unei îngrijiri excepționale a animalelor.

  • Nu participăm la studii care periclitează sănătatea câinilor și pisicilor. Toate studiile susținute de Hill's sunt destinate să mențină și să îmbunătățească sănătatea animalelor. Nu vor fi efectuate studii pe câinii sau pisicile care necesită eutanasiere.
  • Când studiem modul în care un nutrient este absorbit, distribuit, depozitat, utilizat și eliberat de corpul unui câine sau al unei pisici, noi utilizăm numai metodele de cercetare veterinare care sunt echivalente cu studiile medicale sau nutriționale umane. Hill's nu susține și nu efectuează studii care pot cauza durere sau pot răni câinii sau pisicile. Ne bazăm pe convingerea că ceea ce este dureros pentru oameni este dureros și pentru câini și pisici.
  • Noi efectuăm studii numai dacă avem dovezi convingătoare că putem îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalelor de companie. Aceste studii au deseori rezultate nutriționale inovatoare, îmbunătățind viețile a milioane de câini și pisici.
  • Ne străduim în continuare să găsim modalități de a reduce dependența de cercetări pe animale. Un număr însemnat de câini și pisici care participă la studiile noastre privind hrănirea sunt implicați în teste la domiciliu. Veterinarii și nutriționiștii noștri sunt calificați să dezvolte modele care simulează sistemele animale. De exemplu, pentru testarea produselor pentru îngrijire orală, am fost primii care am utilizat o „gură artificială” care măsoară eficacitatea noilor tehnologii. Alt exemplu îl constituie dezvoltarea și utilizarea de către noi a unei formule matematice, bazată pe profilul nutrițional al hranei, care prezice cu acuratețe pH-ul urinar al felinei, fără testare animală.
  • Pentru a asigura proprietarii animalelor de companie că hrana noastră terapeutică este sigură și eficientă, noi susținem studiile folosind animale de companie care au boli sau afecțiuni apărute în mod natural. Nu participăm la studii în care se folosesc metode chirurgicale sau nechirurgicale pentru a crea sau simula afecțiuni medicale.
  • Centrul Hill's Pet Nutrition și orice locație externă pe care Hill's o sprijină trebuie să întrunească sau să depășească toate standardele din domeniu privind îngrijirea animalelor. Pentru toate studiile efectuate în locații externe, desemnăm și subvenționăm „avocați ai animalelor de companie”, responsabili să asigure îngrijirea fiecărui animal de companie și deținători ai unor componente-cheie pentru asigurarea unui mediu social îmbunătățit.
  • Susținem cu entuziasm și încurajăm adopțiile de câini și pisici care au participat anterior la studii. Îndemnăm cu fermitate noii proprietari de câini să cerceteze și să studieze modul de îngrijire a noului animal de companie înainte de a-l aduce acasă.
  • Publicăm rezultatele studiilor noastre pentru a avansa cunoașterea despre îngrijirea nutrițională și pentru a ajuta la prevenirea repetării inutile a studiilor care implică câinii și pisicile.
  • Hill's utilizează numai date din studiile pe animale care se află în domeniu public (publicate anterior) sau care au fost efectuate în cadrul acestei Politici Globale de Bunăstare a Animalelor.