Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult Hrană Pentru Pisici cu Pui

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg, 6.5kg

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinicile și cabinetele veterinare, hrana pentru pisici Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult 7+ cu pui asigură o nutriţie avansată cu 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea pisicii dvs., inclusiv tehnologia dentară unică dovedită clinic pentru a menţine dinţii şi gingiile sănătoase. Crochetele mai mari, cu tehnologie de fibre monodirecţionale, ajută la curăţarea dinţilor ca o periuţă de dinţi.

  • Sănătatea dinţilor: Tehnologia dovedită clinic din crochete reduce acumularea plăcii şi a tartrului pentru a menţine dinţii şi gingiile sănătoase
  • Digestie: Cu un amestec optim de fibre pentru a promova sănătatea gastrointestinală
  • Sănătate urinară: Ajută la susţinerea unui sistem urinar sănătos
  • Greutate: Ajută la menţinerea greutăţii corporale optime, cu niveluri dovedite clinic de L-carnitină şi niveluri ridicate de fibre
  • Organe vitale: Ajută la susţinerea organelor vitale sănătoase cu niveluri controlate de minerale

Informații suplimentare:

Alegerile sănătoase contează atât pentru dvs. cât şi pentru animalul dvs. de companie. De mai bine de 75 de ani, Hill's cercetează cum să păstreze animalele de companie cât mai sănătoase.

Hrana pentru animale de companie Hill's VET ESSENTIALS este formulată în mod unic pentru a oferi 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea animalului dvs. de companie şi este disponibilă exclusiv în clinicile și cabinete veterinare. O nutriţie de înaltă calitate, împreună cu exerciţii fizice periodice şi controale veterinare, maximizează potenţialul animalului dvs. de companie pentru un viitor mai fericit şi mai sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente de încredere la nivel global.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi.

Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de adăpost. Cu fiecare achiziţie Hill's VET ESSENTIALS, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com.

Garanţie de 100% a satisfacţiei. Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm satisfacția prin returnarea 100% a banilor.*

Hrana pentru animalele de companie Hill's este disponibilă într-o varietate de tipuri de produse, uscate sau umede, pentru nevoile unice ale pisicii dvs., cu o varietate de arome delicioase pe care pisica dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Pisicile adulte mature de peste 7 ani.

Nu se recomandă pentru:

Pisoi sub 6 luni.

Pisici aflate în perioada de gestaţie sau de lactaţie. În timpul sarcinii şi alăptării pisicile ar trebui să treacă la hrana Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Kitten

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 11 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: INGREDIENTE: Făină din carne de pui (14%) și curcan (total carne de pasăre 22%), făină din gluten de porumb, porumb, brizură de orez, grăsime animală, celuloză, pulpă de sfeclă deshidratată, minerale, hidrolizat proteic, făină din carne de ton, ulei vegetal.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 35
3 50
4 60
5 70
6 80
7 + 13 pe kg

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantități în creştere ale hranei noi a animalului cu cantități în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare verificare.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3646 kcal/kg (365 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 34.7 %
Grăsimi 18.9 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 32.4 %
Fibre 8.3 %
Calciu 0.9 %
Potasiu 0.84 %
Sodiu 0.33 %
Magneziu 0.067 %
Taurină 0.2 %
Vitamina C 113 ppm
Vitamina E 354 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.29 %
Acizi grași omega-6 3.49 %

VetEssentials™

Toată nutriția de care are nevoie pisica dumneavoastră se regăsește în VetEssentials

Aflați mai multe