Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's SCIENCE PLAN HEALTHY CUISINE Tocăniță pentru Câini Adulți cu Pui și Legume Adăugate

DIMENSIUNI DISPONIBILE
90g

Tocăniţele Science Plan Healthy Cuisine sunt o hrană umedă sănătoasă și 100% echilibrată, formulată cu un gust irezistibil pe care câinii îl adoră.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Canin adult

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hill's Science Plan Healthy Cuisine oferă o nutriție sănătoasă și 100% echilibrată în timp ce oferă un gust irezistibil pe care câinele tău îl va iubi. Realizată din ingrediente de înaltă calitate. Proteine de înaltă calitate pentru masă musculară şi antioxidanţi pentru a susţine sistemul imunitar. Tocăniţele Science Plan Healthy Cuisine pot fi folosite ca atare, amestecate cu hrană uscată sau ca topping pentru a-ţi încânta câinele. Contribuie la hidratare*. *Nu uita să-i oferi animalului tău apă proaspătă în permanenţă.

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment în care petreceţi împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive corecte, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.Producem hramă pentru câini cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

Hill's Science Plan este disponibil în varietăţi de hrană umedă, uscată şi recompense.

Recomandat pentru:

Câini adulţi 1 - 6 ani.

Nu se recomandă pentru:

Căţei, căţele gestante sau care alăptează sau câini adulţi maturi. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 11 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Carne şi derivate de origine animală, cereale, derivate de origine vegetală, legume, substanțe minerale, seminţe, extracte de proteine vegetale, uleiuri şi grăsimi.

Ghid de hrănire

Greutate corporală kg Pliculețe 90g
2.5 3 1/2
5 5 1/2
10 9 1/2
15 13

Ghid de hrănire mixt

Greutate corporală (kg) Pliculețe 90g Grame hrană uscată
2.5 1 40
5 1 85
10 1 150
15 1 210

INDICAŢII UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nu ați mai utilizat această hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Păstraţi apă proaspătă disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

730 kcal/kg

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 26.5 %
Grăsimi 18.5 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 44.4 %
Fibre 4.3 %
Cenușă 6.3 %
Calciu 1.18 %
Fosfor 0.63 %
Potasiu 0.99 %
Sodiu 0.29 %
Magneziu 0.094 %
Vitamina A 73074 IU/kg
Vitamina C 244 ppm
Vitamina D 1377 IU/kg
Vitamina E 593 IU/kg
Acizi grași omega-3 1.02 %
Acizi grași omega-6 3.08 %
Beta caroten 11.12 ppm

Referințe

1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe