Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS NO GRAIN Adult Small & Mini hrană pentru câini cu ton și cartofi

DIMENSIUNI DISPONIBILE
2kg, 7kg

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinicile și cabinetele veterinare, hrana pentru câini Hill's VET ESSENTIALS NO GRAIN Adult Small & Mini cu ton delicios şi cartofi asigură o nutriţie avansată cu 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea câinelui dvs., inclusiv ingrediente de înaltă calitate pentru a sprijini digestia sănătoasă şi taurină esenţială pentru o inimă sănătoasă.

  • Sănătatea inimii, rinichilor şi a vezicii urinare: Taurină esenţială pentru sănătatea inimii şi cantitate echilibrată de minerală pentru a susţine rinichii şi vezica urinară
  • Digestie: Formulat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a sprijini digestia sănătoasă
  • Piele şi blană: Cu Omega-6 şi Vitamina E pentru a sprijini pielea sănătoasă şi blana bogată
  • Muşchi sănătoşi: Cu ton de înaltă calitate ca ingredient principal pentru a ajuta sănătatea muşchilor
  • Imunitate: Antioxidanţi dovediţi clinic pentru a sprijini sistemul imunitar cu un amestec unic de Vitamine E şi C

Informații suplimentare:

Alegerile sănătoase contează atât pentru dvs. cât şi pentru animalul dvs. de companie. De mai bine de 75 de ani, Hill's cercetează cum să păstreze animalele de companie cât mai sănătoase.

Hrana pentru animale de companie Hill's VET ESSENTIALS este formulată în mod unic pentru a oferi 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea animalului dvs. de companie şi este disponibilă exclusiv în clinicile și cabinete veterinare. O nutriţie de înaltă calitate, împreună cu exerciţii fizice periodice şi controale veterinare, maximizează potenţialul animalului dvs. de companie pentru un viitor mai fericit şi mai sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente de încredere la nivel global.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi.

Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de adăpost. Cu fiecare achiziţie Hill's VET ESSENTIALS, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com.

Garanţie de 100% a satisfacţiei. Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm satisfacția prin returnarea 100% a banilor.*

CARACTERISTICI PRINCIPALE   BENEFICII ESENŢIALE
Cereale Nu au fost adăugate Nutriţie completă şi echilibrată, formulată Fără cereale pentru a satisface nevoile animalelor de companie.
Ton gustos de înaltă calitate Ingredient principal Ajută la susţinerea musculaturii sănătoase.
Taurină esenţială şi cantitate echilibrată de minerale Adăugat, echilibrat Taurină esenţială pentru sănătatea inimii şi cantitate echilibrată de minerală pentru a susţine rinichii şi vezica urinară
Ingrediente de înaltă calitate (cartof, mazăre, seminţe de in, pulpă de sfeclă, morcovi, roşii, spanac) Adăugată Produsă cu ingrediente de înaltă calitate pentru a sprijini digestia sănătoasă
Acizi graşi Omega-6 şi Vitamina E Nivel ridicat Contribuie la o piele şi o blană sănătoasă.
Formulă antioxidantă superioară Niveluri superioare dovedite clinic de antioxidanţi; bogată în Vitamina E şi C Neutralizează radicalii liberi şi ajută la menţinerea unui sistem imunitar sănătos.

Hrana pentru animalele de companie Hill's este disponibilă într-o varietate de tipuri de produse, uscate sau la conservă, pentru nevoile unice ale câinelui dvs., cu o varietate de arome delicioase pe care câinele dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Câini adulţi de talie mică şi mini cu vârsta între 1-6 ani.

Nu se recomandă pentru:

Căţei şi căţele gestante sau care alăptează.

În timpul sarcinii sau alăptării, câinii trebuie să treacă la hrana uscată Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Puppy (diferit de hrana VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed Puppy).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 11 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: INGREDIENTE: Făină din carne de ton (21%), amidon de cartofi, cartofi deshidratați (14%), mazăre, mazăre deshidratată, grăsime animală, hidrolizat proteic, ulei vegetal, semințe de in, pulpă de sfeclă deshidratată, minerale, morcovi deshidratați, borhot de tomate deshidratat, pulpă de citrice deshidratată, pudră de spanac.

Câini sterilizați, de la operație la 6 ani Ghid de hrănire

Câini sterilizați, de la operație la 6 ani
Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 45
3 60
4 75
5 90
7.5 120
10 150

Câini adulți 1-6 ani Ghid de hrănire

Câini adulți 1-6 ani
Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 50
3 70
4 85
5 100
7.5 135
10 170

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantități în creştere ale hranei noi a animalului cu cantități în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare verificare.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3725 kcal/kg (372 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 24.0
Grăsimi 17.0
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 50.3
Fibre 3.1
Cenușă 5.6
Calciu 1.02
Fosfor 0.76
Potasiu 0.81
Sodiu 0.29
Magneziu 0.086
Vitamina A 10381 IU/kg
Vitamina C 142 ppm
Vitamina D 947 IU/kg
Vitamina E 452 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.82
Acizi grași omega-6 3.26
Beta caroten 3.77 ppm

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe