Hill's logo

Cum răspunde Hill’s Pet Nutrition crizei de COVID-19

Chiar dacă suntem la distanță, nu a existat niciodată un moment mai bun de a lucra împreună. Este o adevărată inspirație să vedem cum adăposturile pentru animale, medicii veterinari și întregi comunități fac eforturi deosebite pentru a îngriji animalele de companie în această perioadă incertă. Ca o companie globală de hrană pentru animale de companie, dorim să îi ajutăm.

panel

Cum ajută Hill’s animalele de companie?

Prin programul nostru Food, Shelter & Love, Disaster Relief Network și împreună cu partenerii noștri ce au grijă de animalele de companie, Hill’s donează hrană către adăposturi și asociații non-profit ce au grijă de acestea la nivel mondial.

PENTRU MEDICII VETERINARI:

Lucrăm în conformitate cu indicațiile venite din partea conducerii statului, încercând să minimizăm impactul perturbărilor în lanțul dvs. de distribuție sau în cazul livrărilor la domiciliu.

Ne adaptăm cu plăcere la noile dumneavoastră nevoi, precum modificările orelor de lucru și vă suntem alături chiar și în aceste momente.

Dacă aveți întrebări, contactați reprezentantul dumneavoastră zonal Hill's.

PENTRU PĂRINȚII DE ANIMALE DE COMPANIE ÎNGRIJORAȚI

Știm că aveți întrebări, așa că dorim să fim aici pentru a vă oferi răspunsuri. Mai jos, puteți vedea câteva informații utile.

Cel mai bun mod prin care puteți ajuta este statul acasă, în siguranță, în timp ce aflați cele mai recente informații din partea Organizației Mondiale a Sănătății.

ANGAJAMENTUL NOSTRU PENTRU
CALITATE RĂMÂNE ACELAȘI

Suntem o companie producătoară de hrană pentru animale de companie bazată pe știință, transparență și responsabilitate. Deși aceste vremuri sunt incerte, nutriția pe care vă puteți baza rămâne principalul nostru interes.

ȘTIINȚA NE ȚINE PE TOȚI CU UN PAS ÎNAINTE.