Afecțiuni?
Iată soluțiile!
ȘTIINȚA A FĂCUT ASTA.

Nutriție clinică ce îi ajută pe medicii veterinari în tratamentele de recuperare

Animalele de companie care se confruntă cu probleme de sănătate au nevoie de sprijin nutrițional mai mult ca oricând - motiv pentru care medicii veterinari recomandă Hill’s Prescription Diet pentru îngrijirea clinică specializată.

Oferim nutriție dietetică, testată clinic, pentru îngrijirea animalelor de companie

pictogramă sănătate urinară
ÎNGRIJIREA TRACTULUI URINAR
pictogramă suport renal
ÎNGRIJIREA RINICHILOR
pictogramă sănătate piele și blană
ÎNGRIJIREA PIELII
pictogramă gestionare greutate
CONTROLUL GREUTĂȚII
pictogramă îngrijire digestivă
ÎNGRIJIREA TRACTULUI DIGESTIV

Acestea sunt doar câteva dintre problemele de sănătate pentru care un medic veterinar poate recomanda produsele Prescription Diet. Parcurgeți lista noastră completă de hrană pentru câini și pisici de mai jos.

Susținem o viață mai bună a animalelor de companie

Hrana Prescription Diet oferă o nutriție clinică pentru o diversitate de afecțiuni, astfel încât puteți fi siguri că animalul dvs. de companie primește o nutriție de calitate superioară, dovedită științific.

Dacă animalul de companie se confruntă cu o anumită afecțiune sau dacă simțiți că are nevoie de un consult suplimentar, programați o întâlnire cu medicul veterinar și întrebați-l cum vă poate ajuta Prescription Diet.

logo Hill's
 

RECOMANDATĂ DE MEDICII VETERINARI

În calitate de lider în cercetarea și știința alimentară de ultimă oră, Hill's este onorată să fie o marcă recomandată de medicii veterinari.

logo Satisfacție garantată

SATISFACȚIE GARANTATĂ 100%

Dacă nu sunteți mulțumit din orice motiv, returnați hrana neutilizată la punctul de achiziție, pentru o rambursare integrală sau pentru înlocuire. Aflați mai multe aici.

Găsiți un medic veterinar în apropierea dumneavoastră

Hrana Prescription Diet necesită recomandarea unui medic veterinar. Pentru a începe, cereți medicului veterinar să evalueze starea de sănătate și nevoile nutriționale ale animalului dumneavoastră de companie.