Compania Noastra

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a ajuta la îmbunătățirea și prelungirea relației speciale dintre oameni și animalele lor de companie.

Viziunea

Viziunea noastră este de a conduce segmentul premium al pieței de hrană pentru animalele de companie la nivel mondial, prin poziția noastră de lider mondial recunoscut în domeniul îngrijirii sănătății nutriționale pentru animalele de companie.

Cu alte cuvinte, noi, ca și fondatorul nostru Dr. Mark Morris Snr., avem convingerea că nutriția animalelor de companie este vitală pentru ca acestea să aibă o viață lungă și sănătoasă. Vrem ca lumea să știe că produsele Hill's pentru animalele de companie sunt cele mai bune pe care le poate cumpăra un proprietar de animale de companie.

Filozofia

Noi credem că toate animalele - de la animalele dumneavoastră de companie până la cele de care noi avem grijă - ar trebui să fie iubite și îngrijite pe toată durata vieții lor. De aceea suntem mândri că hrana noastră poate face o diferență în viața animalului dumneavoastră de companie. Vă oferim această garanție pentru angajamentul nostru privind bunăstarea animalelor de pretutindeni.

Dr. Mark Morris Sr.

Povestea noastră

Buddy, inspirația din spatele hranei Hill's pentru animalele de companie

Hrana Hill's a început cu excepționalul medic veterinar Mark Morris. Acesta credea că trebuie să avem grijă de sănătatea animalului de companie ca de propria sănătate.

Văzând legătura dintre nutriția deficitară și afecțiunile medicale ale animalelor de companie, Dr. Mark Morris a dezvoltat o hrană pentru animalele de companie care a fost superioară produselor existente pe piață.

Momentul de cotitură pentru Dr. Morris a venit atunci când a cunoscut un bărbat orb, Morris Frank, și pe îndrăgitul câine însoțitor al acestuia, Buddy. Buddy suferea de o afecțiune renală, iar el i-a cerut ajutorul doctorului Morris. Dr. Morris știa că din cauza diverselor produse existente pe piață pentru animalele de companie, cu conținut ridicat de fosfor și proteine pentru a avea un gust mai bun, rinichii acestora puteau fi afectați. Astfel, el și-a propus să dezvolte o hrană cu conținut redus de sare, gust deosebit și valoare nutrițională mai mare.

Această hrană a devenit Hill's Prescription Diet k/d™, care a fost prima hrană comercială disponibilă de la Hill's pentru animalele de companie. Acest lucru i-a ajutat pe Morris și pe Buddy să fie fericiți împreună mult mai mulți ani. De aceea credem că Buddy a fost primul animal de companie Hill's.

Citiți mai mult

Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

Tradiție în îngrijire

Dr. Mark Morris Sr.

S-a născut în 1901. Dr. Morris a fost un vizionar în zona de nutriție clinică. El a crezut că nutriția poate fi utilizată pentru a îmbunătăți viața animalelor de companie cu anumite afecțiuni.

Dr. Mark Morris Jr.

Fiul lui Dr. Mark Morris Sr. a continuat activitatea pe care tatăl său a început-o în nutriția pentru animalele de companie și este considerat părintele nutriției sănătoase pentru animalele mici de companie.

A veterinarian holds a gray cat.

Angajamentul nostru pentru bunăstarea animalelor

Toate animalele de companie de care are grijă Hill's vor trăi într-un mediu curat, sigur, vesel și iubitor.

Noi utilizăm doar metode pline de compasiune și non-invazive necesare pentru a dezvolta tehnologia nutrițională pentru ca pisicile și câinii din lumea întreagă să aibă o viață lungă și sănătoasă.

Citiți mai mult

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND SUSTENABILITATEA

 

Hill's este angajat pentru sustenabilitate în mai multe forme. Acest angajament se extinde dincolo de animalele de companie și include Oamenii, Performanța și Planeta.

 

Citiți mai mult

Implicarea în comunitate

Parteneriatul Hill's cu adăposturile

Programul Hill's Food, Shelter & Love™ oferă hrană pentru peste 100.000 de animale de companie zilnic, astfel încât acestea sunt mai sănătoase, mai fericite și pregătite să se alăture familiei lor noi. Alăturați-vă nouă pentru a oferi acestor animale de companie un cămin iubitor.