Hrana Caini

Compania Hill’s s-a angajat să producă o nutriție echilibrată de calitate superioară pe care o vor adora chiar și cei mai pretențioși câini. Aflați mai multe despre tipurile noastre variate de hrană pentru câini și despre alegerea hranei potrivite pentru prietenul dvs. blănos.

Cea mai bună alegere privind hrana pentru câini

Când vine vorba despre nevoile nutriționale ale câinelui dvs., există mai multe lucruri care trebuie luate în considerare. Există trei sfaturi de reținut atunci când alegeți o hrană pentru câinele dvs.

1

Vârsta câinelui dvs.

Nutriția în fiecare etapă a vieții unui câine este importantă. Câinele dvs. a împlinit deja un an sau are șapte ani? Este timpul să treceți la o hrană pentru câini corespunzătoare vârstei sale. Hrana pentru câini în funcție de etapa de viață poate oferi cățelului dvs., câinelui adult sau câinelui cu vârsta de peste 7 ani nutriția de care are nevoie.

Cățelușii cu vârsta sub 1

Cățelușii cu vârsta
sub 1

De la proteinele slabe la uleiul de pește de calitate superioară, hrana Hill’s pentru cățeluși este formulată special pentru a ține pasul cu stilul de viață energic al cățelului, precum și pentru a-i susține sănătatea creierului, a ochilor și dezvoltarea sistemului osos.

Cumpărați hrană pentru cățeluși

Câini adulți (1-7 ani)

Câini adulți
(1-7 ani)

Pentru a vă menține câinii sănătoși în primii lor ani de viață, hrana pentru câinii adulți trebuie să asigure echilibrul perfect dintre ingredientele de calitate superioară, plus antioxidanți și omega-6 acizi grași pentru a-i ajuta în susținerea nevoilor zilnice.

Cumpărați hrană pentru câini adulți

Hrana pentru câinii vârstnici (peste 7 ani)

Hrana pentru câinii vârstnici
(peste 7 ani)

Odată cu ajungerea la vârsta de aur, cerințele nutriționale ale câinelui vor trebui să susțină mai multe nevoi specifice pentru mobilitate și funcționarea creierului, precum fitonutrienții și L-carnitina.
 

Cumpărați hrană pentru câini seniori

2

Nevoile nutriționale

Nutriția potrivită poate transforma viața câinelui dvs. Gama noastră completă de hrană pentru câini vă poate ajuta să abordați o varietate de nevoi speciale.

Nutriția de care are nevoie fiecare câine

Nutriția de care are nevoie fiecare câine

Poate câinele dvs. a luat câteva kilograme în plus, respirația lui ar putea fi mai proaspătă sau poate vă interesează o hrană pentru câini cu ingredientele naturale. Nu contează. Hrana cea mai bună pentru câini este aceea care pune pe primul loc sănătatea animalului de companie.

Vitalitatea și sănătatea de zi cu zi sunt importante pentru orice câine, și de aceea Hill's oferă o varietate de hrană concepută pentru probleme frecvente de sănătate:

 • Controlul greutății
 • Articulații și mobilitate
 • Piele și blană sănătoasă
 • Digestie sănătoasă
 • Îngrijire orală și dentară
 • Bunăstare mintală și energie

Cumpărați Hill's™ Science Plan™

Nutriție pentru afecțiuni specifice

Nutriție pentru afecțiuni specifice

Vă doriți ce este mai bun pentru sănătatea generală și fericirea câinelui dvs. De aceea, echipa noastră de medici veterinari, oameni de știință și doctori nutriționiști și specialiști în evaluare senzorială vă asigură că Prescription Diet® Hrană pentru câini oferă nutriție dovedită clinic concepută pentru o varietate de afecțiuni:

 • Probleme digestive
 • Probleme renale
 • Probleme urinare
 • Probleme hepatice
 • Intoleranțe la mediu
 • Controlul glicemiei

Discutați regulat cu medicul dvs. veterinar pentru a vă asigura că, câine dvs. primește nutriția necesară.

Cumpărați Hill's™ Prescription Diet™

3

Opțiuni de prezentare

De la crochetele cu formă specială adaptată pentru gura câinelui, la conserve de hrană umedă. Hill’s are toate opțiunile pentru o masă irezistibilă.

Hrană uscată pentru câini

Hrană uscată pentru câini

Fiecare bucată este concepută pentru dimensiunea și forma gurii câinelui, astfel încât acesta să se bucure de fiecare masă. Sortimentele sunt testate pentru palatabilitate de câinii de la Centru nostru de Nutriție pentru Animalele de Companie pentru a ne asigura că animalul dvs. primește cea mai potrivită textură.

 

Cumpărați hrană uscată Hill’s™ pentru câini

Hrană umedă pentru câini

Hrană umedă pentru câini

Fie că o serviți ca fel principal sau garnitură gustoasă, conservele de hrană Hill's pentru câini sunt un supliment pentru alimentația câinelui dvs, iar tocănițele noastre savuroase sunt încărcate cu bucăți de carne gustoase, legume consistente și sosuri apetisante care vor face câinii să alerge către bolurile cu hrană.

 

Cumpărați hrană umedă Hill’s™ pentru câini

 

Cumpărați hrană Hill’s pentru câini după marcă

 

Îngrijirea câinelui

ARTICOLE ȘI INSTRUMENTE

 • Exercitii fizice si jocuri pentru caini

  Descopera o gama variata de exercitii si jocuri interactive pentru caini pentru a-ti mentine companionul activ. Exploreaza biblioteca noastra pentru a afla mai multe!
 • Comportamentul & Limbajul Cainilor | Hillspet.ro

  Vrei sa afli mai multe despre limbajul cainilor? Click aici si descopera informatii despre comportamentul si aspectul din spatele comportamentului cainelui tau!
 • Cum sa ai grija de cainele tau

  Afla cum poti sa ai grija de un caine cu ajutorul bibliotecii noastre de articole pe aceasta tema. Click aici si afla mai multe acum!
 • Idei pentru noii proprietari de caine

  E primul caine pe care il aduci acasa? Aici gasesti idei pentru proprietarii de caini la inceput de drum. Exploreaza biblioteca noastra pentru a afla mai multe!
 • Dresaj Caine

  Esti in cautare de sfaturi pentru dresaj caini? Afla aici cele mai utile metode prin care aceasta sa invete trucuri pentru caine, cum sa socializeze si multe altele!
 • Nutritia si hranirea cainelui

  Cauti informatii despre hranirea cainelui? Afla mai multe despre nutritie, diete si ingredientele importante de care are nevoie cainele tau aici!