Calitate și siguranță

Aveți încredere în standardul Hill's

Un angajament demonstrat pentru calitate și siguranță.

Boluri cu diverse cereale, utilizate în unele produse Hill's pentru animale de companie.

1DEZVOLTAREA PRODUSELOR

Peste 220 de medici veterinari, oameni de știință în materie de nutriție, tehnicieni și doctori nutriționiști dezvoltă tipurile de hrană pentru animale de companie Hill's care satisfac nevoile animalului dvs. de companie.

Somon, ingredient de calitate superioară utilizat în hrana pentru animale de companie Hill's.

2FURNIZAREA INGREDIENTELOR

Noi acceptăm numai ingrediente de la furnizorii ale căror unități îndeplinesc standarde stricte de calitate și care sunt aprobate de către Hill's.

Nu numai că fiecare ingredient este examinat pentru a garanta siguranța acestuia, dar noi mai analizăm și profilul ingredientelor din fiecare produs privind nutrienții esențiali, pentru a ne asigura că animalul dvs. de companie primește formula strictă și perfectă de care are nevoie.

Hrana pentru animale produsă este verificată pentru siguranță.

3FABRICAREA PRODUSELOR

Noi efectuăm anual audit privind sistemele de calitate tuturor facilităților de producție pentru a ne asigura că respectă standardele înalte pe care le merită animalul dumneavoastră de companie.

Noi solicităm respectarea Bunelor practici de fabricație curente (BPFc) și standardele de calitate superioară ale Hill's, astfel încât hrana animalului dvs. de companie este produsă în condiții igienice și sanitare.

 

4Produsul finit

Efectuăm zilnic controale de siguranță pentru toate produsele din gama Hill’s, astfel încât hrana pe care o consumă animalele dvs. de companie să fie sigură.

În plus, toate produsele finite sunt inspectate fizic și testate din punct de vedere al substanțelor nutritive înainte de a fi distribuite, pentru a ne asigura că animalele dvs. primesc un produs consistent, în fiecare sac.