AJUTĂM MILIOANE
DE ANIMALE DE COMPANIE DIN ADĂPOSTURI SĂ GĂSEASCĂ UN CĂMIN PERMANENT DIN 2002

Câine în bucătărie mănâncă dintr-un castron

MAI MULT DECÂT O MASĂ

Nutriție zilnică pentru cea mai bună viață pe care o pot avea

Nutriția potrivită poate transforma modul în care se simte, arată și se comportă un animal de companie. De aceea, programul Hill’s Food, Shelter & Love oferă nutriție bazată pe știință pentru sute de adăposturi din Europa și Rusia, oferindu-le animalelor de companie din adăposturi a doua șansă pe care o merită.

Harta UE cu locațiile adăposturilor participante

Din 2002, am ajutat peste 14 milioane de animale de companie din adăposturi, iar numărul continuă să crească, să își găsească un cămin permanent, oferind hrană în valoare de peste 277 de milioane de euro și colaborând cu peste 1.000 de adăposturi din întreaga lume.

Mai fericite, mai sănătoase, mai adoptabile

Pe lângă îngrijirea oferită de personalul de la adăposturi, hrana pentru animale de companie Hill’s poate avea un rol vital în a ajuta animalele de companie, precum Skylar, să își găsească un cămin permanent. Când cumperi Hill’s, ne ajuți să oferim nutriție premium pentru mii de animale de companie din adăposturi din toată lumea, 365 de zile pe an.

Facem

Facem o diferență în viața animalelor de companie din adăposturi

Suntem mândri că am încheiat parteneriate cu aceste organizații pentru a sprijini bunăstarea animalelor

logo de kola kariola
logo de speranta

Ești pregătit(ă) să adopți un animal de companie?

Folosește aceste instrumente pentru a te asigura că ești pregătit(ă) pentru angajament

imagine de fată punând guler pe câine

Cât costă de fapt să adopți un animal de companie?

Fă-ți o idee despre ce trebuie să plătești pentru a te asigura că animalul tău de companie are parte de o viață lungă și sănătoasă.

Vezi cheltuielile

imagine de pisică și proprietarul său

La ce să te aștepți la prima vizită la veterinar a animalului tău de companie

Află mai multe despre întrebările pe care le-ar putea pune medicul veterinar, ce obiecte să iei cu tine și alte detalii pentru care să te pregătești.

Vezi lista pt. câiniVezi lista pt. pisici

 

MAI MULTE MODURI PRIN CARE POȚI AJUTA

 

Icoana Foster

Îngrijire

Îngrijirea unui câine sau a unei pisici ajută adăposturile să economisească spațiu și ajută la acomodarea unui animal de companie într-un mediu iubitor. Multe organizații plătesc pentru îngrijirea la veterinar, în timp ce altele oferă mult mai mult, cum ar fi hrană și pătuțuri. Sună în prealabil la adăpostul tău local pentru a vedea care este politica acestuia.

Faceți o donație pictograma

Fă o donație

Majoritatea adăposturilor au adesea nevoie de provizii, cum ar fi pături, recompense pentru animalele de companie, jucării de ros puțin folosite, consumabile de birou și saci de gunoi.

Pictograma de voluntariat

Fă voluntariat

Adăposturile au adesea nevoie de persoane care să plimbe câinii, de fotografi, de ajutor pentru spălarea rufelor murdare și salvarea animalelor.

MISSION FRIEND FOREVER

 

Campanie Misiunea Forver Friend

Alătură-te #MisiuneaNoastrăPrietenPeViață

La Hill's, ne-am asumat misiunea de a schimba viețile animalelor de companie din adăposturi. În fiecare an, în luna aprilie, reunim iubitori de animale din întreaga Europă și din Orientul Mijlociu, sprijinind adăposturile și ajutând animalele de companie să își găsească un cămin pentru totdeauna.

Ajutați acum

Fotografie de băiat petting câine în iarbă

Un pas înainte pentru generațiile viitoare

Fiind în industria hranei pentru animale de companie din 1907, înțelegem valoarea planificării sustenabilității pe termen lung.

Fotografie de femeie care mângâie pisica în interior

Angajament pentru bine

Procesul nostru de fabricație este conceput pentru a respecta standarde etice, durabile și responsabile.

fotografie de om de știință care asigură calitatea într-un mediu steril

Produse de încredere

Aflați cum ne asigurăm că hrana animalului dvs. de companie satisface cele mai înalte standarde de nutriție, siguranță și gust.

Logo Hill’s Pet Nutrition

Recomandată de medicii veterinari

În calitate de lider în domeniul cercetării și științei de ultimă oră privind hrana, Hill's are onoarea de a fi un brand recomandat de medicii veterinari.

100% garanție de satisfacție logo

100% Satisfacție garantată

Animalul tău de companie nu este mulțumit de această hrană dintr-un oarecare motiv? 100% SATISFACȚIE GARANTATĂ pentru calitate, consistență și gust sau primiți banii înapoi.

 

Vedeți portofoliul nostru de hrană pentru animale de companie