Mission Forever Friend logo

VĂ MULȚUMIM PENTRU CĂ AȚI FĂCUT
#MisiuneaNoastrăPrietenPeViață
UN ADEVĂRAT SUCCES!

Găsiți un adăpost în apropiere

Phone with photo of a dog

Am donat peste 38000 de boluri de hrană animalelor de companie din adăposturi din România

Cu ajutorul vostru, am oferit nutriție premium adăposturilor de animale de companie prin intermediul campaniei #MisiuneaNoastrăPrietenPeViață. Mulțumită vouă, contribuim la oferirea unei a doua șanse pe care animalele de companie o merită.

Urmăriți-ne pentru a vedea câte animale de companie din adăposturi am hrănit cu ajutorul dvs.

0

Vara cu prietenul dvs. pe viață

Aflați despre modalitățile de a călători împreună cu animalele dvs. de companie, idei distractive pentru copii și animale de companie vara aceasta, facilitarea cât mai mult posibil a perioadei de tranziție la întoarcerea la școală.

Programul Hill’s Food, Shelter & Love a ajutat peste 11 milioane de animale de companie din adăposturi și numărul continuă să crească, a identificat cămine pentru totdeauna pentru animale, a oferit hrană în valoare de peste 235 de milioane de euro și a colaborat cu peste 1.000 de adăposturi din întreaga lume. Alăturați-vă pentru a ajuta animalele de companie din adăposturi să găsească familii permanente. Iată cum puteți ajuta:

Cumpărați hrană și ajutați animalele de companie din adăposturi

Achiziționarea de produse Hill’s ajută la hrănirea animalelor de companie din adăposturi, aflate în dificultate.

Colaborați cu noi pentru a oferi animalelor de companie din adăposturi hrana de cea mai bună calitate de care au nevoie, astfel încât acestea să aibă a doua șansă prin adopție într-un cămin nou, permanent.

Adopt Icon

Adoptarea unui nou animal de companie

Sunteți gata pentru un nou prieten blănos? Multe adăposturi și-au schimbat politica de adopție ca modalitate de a-și păstra comunitatea în siguranță. Cel mai bun prim pas este să apelați în avans și să programați o vizită.

Vizualizați sfaturi privind adoptarea animalelor de companie

Girl petting a dog
Foster icon

Îngrijiți

Nu sunteți sigur dacă sunteți pregătit suficient pentru angajamentul pe viață de a adopta un animal de companie? Prin îngrijirea unui câine sau a unei pisici se eliberează spațiu la adăpost și, în același timp, ajutați la obișnuirea unui animal de la adăpost cu oamenii.

Vizualizați sfaturi privind îngrijirea animalelor de companie

Donate Icon

Donați

Există multe modalități de a dona unui adăpost. Consultați această „listă de dorințe” cu obiecte caracteristice de care au nevoie adăposturile.

Găsiți un adăpost în apropiere

  • Pături sau prosoape
  • Hrană/recompense pentru câini sau pisici
  • Jucării de ros
  • Lese sau hamuri
  • Paturi pentru animale de companie
  • Articole de papetărie
  • Dezinfectant pentru mâini
  • Saci de gunoi
  • Donații monetare
Man holding a cat
Volunteer icon

Voluntariat

Una dintre cele mai bune modalități prin care puteți ajuta este voluntariatul la un adăpost local. Vă prezentăm câteva lucruri diferite pe care le puteți face pentru a contribui.

ÎNSOȚIREA CÂINILOR

Socializați cu câinii de la adăpost în timp ce îi scoateți la plimbare și la aer curat în fiecare zi.

FOTOGRAFIEREA

Faceți fotografii care arată cu adevărat personalitatea unui animal de companie și încurajați adoptarea acestora.

SPĂLATUL

Adăposturile au întotdeauna nevoie de lenjerie de pat, cearșafuri și prosoape curate.

SALVAREA ANIMALELOR

Voluntarii salvatori lucrează pentru preluarea animalelor de companie aflate în situații austere și aducerea lor la adăpost.

Fiecare adăpost are propriile nevoi, așadar apelați în avans și întrebați de ce asistență au cel mai mult nevoie.

Găsiți un adăpost în apropiere

Share icon

Nu aveți acum posibilitatea să împărțiți locuința dvs. cu un animal de companie? Deveniți un susținător al animalelor de la adăpost.

Distribuind informații despre #MisiuneaNoastrăPrietenPeViață pe rețelele de socializare îi puteți încuraja și pe ceilalți să participe sau să adopte. Ajutați chiar azi!

Man petting a dog

Programul Hill’s Food, Shelter & Love

Programul Hill’s Food, Shelter & Love a ajutat peste 11 milioane de animale de companie din adăposturi și numărul continuă să crească, a identificat cămine pentru totdeauna pentru animale, a oferit hrană în valoare de peste 235 de milioane de euro și a colaborat cu peste 1.000 de adăposturi din întreaga lume.

Despre program

*Hill’s se angajează să doneze până la 100.000 de boluri de hrană pentru animale de companie adăposturilor din Europa și Rusia.  1 bol = pentru un câine de 16kg: 224g/zi, €3.8/kg; 1 bol = pentru o pisică de 4kg: 55g/zi, €5.7/kg; 100.000 de boluri: 14.000 kg de hrană