sigla misiune pentru totdeauna prieten

VĂ MULȚUMIM PENTRU
CĂ AȚI FĂCUT
#MisiuneaNoastrăPrietenPeViață UN ADEVĂRAT SUCCES!

Găsiți un adăpost

Telefon cu poza unei pisici

Datorită tuturor celor care s-au alăturat #MisiuneaNoastrăPrietenPeViață, vom putea oferi hrană de calitate superioară animalelor de companie din adăposturile din Europa.

Misiunea noastră nu se oprește însă aici. Aflați mai multe despre programul nostru Food, Shelter & Love și despre toate modalitățile prin care puteți sprijini animalele de companie din adăposturi pentru a le oferi a doua șansă pe care o merită.

URAAAA! Cu ajutorul iubitorilor de animale, am reușit să ne atingem ținta. Acum, 150.000 de mese delicioase vor fi donate către adăposturile de animale de companie!

 

Vedeți ce înseamnă cu adevărat
Misiunea Noastră Prieten Pe Viață

Food, Shelter & Love

Programul Hill’s Food, Shelter & Love a ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi, iar numărul continuă să crească, a identificat cămine permanente pentru animale, a oferit hrană de peste 235 de milioane de euro și a colaborat cu peste 1.000 de adăposturi din întreaga lume. Alăturați-vă pentru a ajuta animalele de companie din adăposturi să găsească familii permanente. Iată cum puteți ajuta:

Cumpără Hill's și ajută animalele din adăposturi

În aprilie beneficiezi de o reducere de 20% la toate produsele Hill’s Vet Essentials și Science Plan. La finalul campaniei, vom dona către adăposturi 3% din hrana vândută.

Colaborați cu noi pentru a oferi animalelor de companie din adăposturi hrana de cea mai bună calitate de care au nevoie, astfel încât acestea să aibă a doua șansă prin adopție într-un cămin nou, permanent.

Adopta pictograma

Adoptarea unui nou animal de companie

Sunteți gata pentru un nou prieten blănos? Multe adăposturi și-au schimbat politica de adopție ca modalitate de a-și păstra comunitatea în siguranță. Cel mai bun prim pas este să apelați în avans și să programați o vizită.

Vizualizați sfaturi privind adoptarea animalelor de companie

Fată care mângâie o pisică
icoană adoptivă

Îngrijiți

Nu sunteți sigur dacă sunteți pregătit suficient pentru angajamentul pe viață de a adopta un animal de companie? Prin îngrijirea unui câine sau a unei pisici se eliberează spațiu la adăpost și, în același timp, ajutați la obișnuirea unui animal de la adăpost cu oamenii.

Vizualizați sfaturi privind îngrijirea animalelor de companie

Pictograma Donează

Donați

Există multe modalități de a dona unui adăpost. Consultați această „listă de dorințe” cu obiecte caracteristice de care au nevoie adăposturile.

Găsiți un adăpost în apropiere

  • Pături sau prosoape
  • Hrană/recompense pentru câini sau pisici
  • Jucării de ros
  • Lese sau hamuri
  • Paturi pentru animale de companie
  • Articole de papetărie
  • Dezinfectant pentru mâini
  • Saci de gunoi
  • Donații monetare
Bărbat ținând o pisică
Pictograma voluntar

Voluntariat

Una dintre cele mai bune modalități prin care puteți ajuta este voluntariatul la un adăpost local. Vă prezentăm câteva lucruri diferite pe care le puteți face pentru a contribui.

ÎNSOȚIREA CÂINILOR

Socializați cu câinii de la adăpost în timp ce îi scoateți la plimbare și la aer curat în fiecare zi.

FOTOGRAFIEREA

Faceți fotografii care arată cu adevărat personalitatea unui animal de companie și încurajați adoptarea acestora.

SPĂLATUL

Adăposturile au întotdeauna nevoie de lenjerie de pat, cearșafuri și prosoape curate.

SALVAREA ANIMALELOR

Voluntarii salvatori lucrează pentru preluarea animalelor de companie aflate în situații austere și aducerea lor la adăpost.

Fiecare adăpost are propriile nevoi, așadar apelați în avans și întrebați de ce asistență au cel mai mult nevoie.

Găsiți un adăpost în apropiere

Devino cel mai bun "părinte de animal de companie" cu putință

Beneficiază de cele mai recente știri, sfaturi, povești și recomandări despre animalele de companie.

Înscrie-te astăzi

Găsește hrana potrivită pentru noul tău prieten

Fiecare animal de companie are propriile sale nevoi nutriționale unice în funcție de vârstă, starea de sănătate și multe altele. Te vom ajuta să găsești o hrană care îți poate ajuta noul prieten să aibă o viață lungă și fericită.

 

 

Termeni și condiții

*Se aplică termeni și condiții. Dă clic pe linkul de mai jos pentru a citi varianta integrală a Termenilor și condițiilor.

Citește mai mult