Filozofia noastră nutrițională

Un angajament puternic pentru o nutriție mai bună

Prin nutriția clinică bazată pe dovezi, Hill's oferă unele dintre cele mai calitative produse pentru hrana animalelor de companie, formulate pentru a se potrivi unui spectru divers de nevoi unice.

Some of the high quality ingredients used in Hill's pet foods.

Perfect echilibrată

Hrana pentru animalele de companie de la Hill's conține ingrediente de calitate superioară, studiile noastre demonstrează că echilibrul perfect de nutrienți esențiali furnizați de acele ingrediente reprezintă cheia pentru o sănătate optimă a animalelor de companie. Ghidat de cercetările bazate pe dovezi, Hill's își formulează hrana cu un echilibru exact al acestor substanțe nutritive astfel încât să corespundă necesităților specifice ale animalelor de companie, aferente etapelor de viață, taliei sau nevoilor speciale.

Citiți mai mult

 

Cercetare și Inovare

 

Hill's are la dispoziție peste 220 de medici veterinari, doctori și oameni de știință nutriționiști care lucrează în fiecare zi pentru a crea noi produse și pentru a le îmbunătăți pe cele existente cu scopul de a oferi animalelor de companie șansa la o viață lungă și sănătoasă.

 

 Citiți mai mult

CENTRUL NOSTRU GLOBAL DE NUTRIȚIE PENTRU ANIMALUL DE COMPANIE

Centrul Global de Nutriție pentru animalele de companie se întinde pe 180 de acri, aici îngrijim aproximativ 450 de câini și 450 de pisici a căror unică responsabilitate este aceea de a mânca hrană pentru animale de companie.

Tot ceea ce facem în Centru este pentru a ne asigura că avem nivelurile corecte de nutrienți în fiecare dintre produsele noastre.

Citiți mai mult

A dog enjoys a bowl of Hill's dog food.

Trimiteți-ne o idee!

Noi credem în inovație și îmbunătățirea continuă a gamei noastre de produse; este elementul central al valorilor noastre fundamentale. Înțelegem că dvs., în calitate de clienți și inventatori, aveți o perspectivă unică asupra produselor noastre, așadar deveniți partenerul nostru și haideți să continuăm istoria noastră în inovație!

Trimiteți-vă opinia