Filozofia Nutritionala Hill's

Hill’s Brand Horizon

Suntem pionieri în domenii științifice pentru a crea nutriția de calitate pe care o merită animalul dvs. de companie

Credem că știința este cea mai bună cale pentru a oferi animalului de companie cea mai bună îngrijire posibilă. Tendințele sunt trecătoare, dar filosofia noastră nutrițională afirmă că știința deschide calea, prin crearea hranei inovatoare, pentru cea mai bună viață a animalului dvs. de companie.

Impulsionată de nevoile animalului dvs. de companie

Adevărata inovație nu folosește un șablon, motiv pentru care Hill’s are peste 220 de medici veterinari, nutriționiști calificați și oameni de știință din domeniul alimentar, pentru a înțelege de ce are nevoie animalul dvs. de companie pentru a se bucura de cea mai lungă și mai fericită viață posibilă. Știm că nu există niciun drum bătătorit spre descoperiri, așa că mai întâi ne întrebăm „Ce-ar fi dacă?” și apoi luăm în considerare studiile clinice care confirmă rezultatele în care puteți avea încredere. Pe măsură ce apar tiparele și descoperirile, încep inovațiile.

pictograma ingrediente conduse de știință

Ingrediente bazate pe știință

Cele mai mari impacturi nutriționale încep de la cel mai mic nivel. Digestia sănătoasă, oasele puternice și o blană frumoasă sunt toate rezultatele unei combinații atent selectate de ingrediente și substanțe nutritive.

castron cu alimente umede cu ingrediente evidențiate

Imaginea ingredientelor este doar orientativă. Ingredientele variază în funcție de produs.

Selecția ingredientelor începe cu o înțelegere profundă a animalelor de companie și a nevoilor lor nutriționale specifice. Alegem combinațiile care nu numai că au cel mai bun gust, dar oferă și cele mai multe beneficii nutriționale pentru animalele de companie de orice vârstă, mărime și cu orice nevoie.

Fiecare hrană este concepută pentru a fi complet irezistibilă (așa cum a dovedit echipa noastră de câini și pisici de la Centrul Global de Nutriție Pentru Animale de Companie).

pictogramă de biologie predictivă

Imaginea ingredientelor este doar orientativă. Ingredientele variază în funcție de produs.

Fie că ajută un animal de companie să ardă grăsimi, mai degrabă decât să le stocheze, fie că ajută animalele vârstnice să se simtă din nou tinere, nutriția este creată prin abordarea noastră științifică consecventă.

Lideri în biologia predictivă

Știința ne spune că biologia animalului dvs. de companie contează atunci când vine vorba de sănătate. Un exemplu în acest sens este cercetarea noastră continuă cu privire la modul în care nutriția poate afecta expresia genică a unui animal de companie, pentru a-l ajuta să ducă o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Greutate

Am făcut cercetări ample asupra animalelor de companie supraponderale și a animalelor de companie sănătoase, pentru a izola ingredientele care ajută animalele de companie să ardă în mod natural grăsimile mai eficient. Peste 70% dintre animalele de companie au pierdut în greutate în decurs de 10 săptămâni când au fost hrănite prin nutriția bazată pe greutate.

Îmbătrânirea

Când comparăm expresia genică a animalelor de companie mai tinere cu cea a animalelor de companie mai în vârstă, înțelegem mai bine modul în care se schimbă caracteristicile biologice ale acestora în timp. Această cercetare ne permite să creăm o nutriție adaptată la biologia câinelui dvs. senior, care să ajute la îmbunătățirea capacității lui zilnice de a se ridica și a merge.

pictograma microbiomului animalului de companie

Înțelegerea sănătății animalului de companie din interior spre exterior

Fibrele prebiotice sunt cele care hrănesc bacteriile intestinale și pot influența sănătatea generală și starea de bine a animalului dvs. de companie. După ani de cercetări, experții de la Hill’s au stabilit că microbiomul intestinal influențează nu numai sănătatea digestivă a animalului dvs. de companie, ci și sănătatea generală a acestuia.

Hill’s pune sănătatea microbiomului în prim-planul îngrijirii gastrointestinale și lucrează pentru a promova în mod natural scaunul sănătos regulat, restabilind în același timp echilibrul microbiomului intestinal unic ai animalelor de companie.

ActivBiome+

Tehnologia ActivBiome+ de la Hill’s este formulată cu un amestec exclusiv de prebiotice pentru a hrăni rapid microbiomul intestinal al animalului de companie, pentru sănătatea digestivă supremă și starea de bine a acestuia.

pictograma ingrediente conduse de știință

În care au încredere experții

Când vine vorba de animalul dvs. de companie, medicul veterinar este cea mai bună sursă de informații și de îngrijire. Feedback-ul imparțial al acestora ne ajută să ne menținem și să ne rafinăm formulele de hrană pentru animale de companie, motiv pentru care nenumărați medici veterinari recomandă și hrănesc propriile lor animale de companie cu produsele Hill’s.

fotografie de fată care se joacă cu pisica

Un pas înainte pentru generațiile viitoare

Fiind în industria hranei pentru animale de companie din 1907, înțelegem valoarea planificării sustenabilității pe termen lung.

imaginea lucrătorului din centrul de nutriție pentru animale de companie care mângâie pisica

Despre istoricul nostru

Abordarea noastră bazată pe știință face ca ora mesei animalului dvs. de companie să fie un eveniment irezistibil și plin de satisfacții.

fotografie de om de știință care asigură calitatea într-un mediu steril

Produse de încredere

Aflați cum ne asigurăm că hrana animalului dvs. de companie satisface cele mai înalte standarde de nutriție, siguranță și gust.