CEL MAI BUN GUST AL
HRANEI PENTRU ANIMALE 
DE COMPANIEÎNCEPE DE LA
ELEMENTELE ESENȚIALE

Momentul hrănirii este mai mult decât un ritual zilnic pentru animalul dvs. de companie - este o experiență specială de conexiune care le implică toate simțurile.

Fie că este o rețetă de bunăstare pentru sănătatea de zi cu zi, fie că este o formulă dietetică în care nutriția este vitală, hrana pentru animale de companie funcționează numai dacă animalul dvs. de companie dorește să o mănânce. De aceea, Hill’s adoptă o abordare științifică a tuturor elementelor care determină ca momentul hrănirii acestora să fie un eveniment plăcut și plin de satisfacții.

Experții au întotdeauna ultimul cuvânt

Fiecare hrană pentru animale de companie pe care o creăm este evaluată de câini și pisici la centrul nostru de nutriție pentru animale de companie (PNC). „Colegii” noștri animale de companie își iau foarte în serios meseria, deoarece opiniile lor decid ce gust funcționează.

pisică portocalie care mănâncă mâncare umedă din farfurie

Pe lângă faptul că se bucură de multă dragoste și timp de joacă, aceste animale de companie desfășoară mai multe activități foarte importante, cum ar fi comunicarea modului în care hrana noastră influențează animalele de companie, de la nas până la coadă. Aceasta include:

  • Ce arome atrag câinii și pisicile
  • Gusturile și texturile preferate de animalele de companie
  • Dimensiunea și forma potrivite pentru fiecare dintre sortimentele noastre de hrană

Fie ca cea mai bună hrană pentru animale de companie să câștige!

Fiecare profil de aromă pe care îl creăm trece printr-o serie de evaluări ale gustului cu ajutorul câinilor și pisicilor de la PNC pentru a vedea ce preferă aceștia. Prezentăm fiecărui grup de câini sau pisici hrană diferită și observăm pe care o aleg. Înregistrăm cantitatea consumată din fiecare tip de hrană de către fiecare animal de companie și folosim aceste date pentru a determina cu încredere care dintre acestea a fost preferată.

hill’s tocanele într-un castron alb

Imaginea ingredientelor are numai scop ilustrativ. Ingredientele variază în funcție de produs.

 

Înțelegerea științei aromelor

Echipa noastră de experți lucrează pentru a se asigura că toate sortimentele noastre de hrană oferă o nutriție atrăgătoare pentru simțurile acute ale câinilor și pisicilor. Avem o echipă completă de oameni de știință care testează în mod constant noi combinații de aromă și gust pentru a crea cele mai atractive arome de hrană pentru animale de companie.

Căutăm ingrediente care combină nutriția de înaltă calitate cu aromele care sunt pe placul animalelor de companie. Unele exemple includ:

imagine de pui de înaltă calitate
Pui
 imaginea cărnii de vită de înaltă calitate
Vită
imagine de miel de înaltă calitate
Miel
imaginea somonului de înaltă calitate
Somon
imagine de morcovi
Morcovi
imagine de cartofi
Cartofi
recipient cu ulei sănătos
Uleiuri și grăsimi

*Imaginea ingredientelor are numai scop ilustrativ.

 

Nici prea puțin, nici prea mult.

Formulăm fiecare dintre sortimentele noastre de hrană cu un echilibru exact de nutrienți pentru a satisface nevoile lor specifice de sănătate, ținând cont de stadiul de viață, dimensiunea sau nevoile speciale.

imagine de aproape a nasului câinelui

Să înțelegem aroma

Aroma hranei pentru animale de companie poate determina interesul unui câine sau al unei pisici chiar înainte de a ajunge la castron.

O singură hrană pentru animale de companie poate avea până la 200 de molecule distincte de aromă/gust. Într-o zi normală, nasul nostru uman poate fi în stare să identifice doar 15-20 dintre ele. Folosind tehnici sofisticate, laboratorul nostru analitic de ultimă generație ne ajută să disecăm aromele complexe la nivel molecular, pentru a ne ajuta să înțelegem experiența alimentară din perspectiva unui animal de companie.

Aromagrama:
Sensul mirosului

Pentru ca noi să comparăm și să reproducem diferite profiluri de aromă, avem nevoie mai întâi de o modalitate de a le descrie. Panoul nostru senzorial uman folosește un limbaj precis pentru a distinge atribute aromatice distincte. Descriptori precum „prăjit” și „cu carne” sunt folosiți pentru a crea un profil de aromă elaborat pe care îl numim aromagramă.

Fiecare aromagramă acționează aproape ca o „amprentă aromatică” pentru o anumită hrană pentru animale de companie. Testând gustul cu ajutorul animalelor de companie și comparând aceste profiluri, putem înțelege mai bine care dintre acestea sunt plăcute sau nu de către câini și pisici.

Textură

Gustul adecvat implică toate simțurile, iar atributele fizice propriu-zise ale hranei pentru animale de companie joacă un rol important în timpul mesei acestora.

boluri cu mâncăruri umede din deal

Imaginea ingredientelor are numai scop ilustrativ. Ingredientele variază în funcție de produs.

 

Hrană umedă și tocană pentru animale de companie

Fie că este tocată, mărunțită, sub formă de pliculeț, sau tocăniță, hrana umedă pentru animale de companie este o masă excelentă datorită texturii sale satisfăcătoare și a aromelor puternice. Serviți-o ca fel de mâncare independent sau ca adaos gustos la hrana uscată.

Conceperea unor crochete mai bune

imagine a diferitelor forme de croșetat

Formele crochetelor sunt concepute pentru diferite preferințe alimentare și eficacitate

imagine a texturii de croșetat

Textura joacă un rol important, iar câinilor și pisicilor le place să roadă și să mestece crochetele în moduri diferite

imagine de diferite dimensiuni de croșetat

Dimensiunea crochetelor contează, în special pentru câini, iar crochetele mai mari sunt mai bune în raport cu mărimea câinelui

La ce se rezumă totul: animale de companie fericite și sănătoase

Înainte ca orice produs Hill’s să ajungă în castronul animalului dvs. de companie, acesta a trecut deja prin numeroase evaluări și verificări ale calității - de către echipa noastră de nutriționiști, medici veterinari, dieteticieni, oameni de știință din domeniul alimentar și animale de companie exigente - pentru a vă asigura că masa este întotdeauna o experiență plină de satisfacții pentru prietenul dvs. cu blană.

Vedeți ce crede animalul dvs. de companie