Hrana Pisici

Pisicile pot fi pretențioase la mâncare, așadar Hill’s face eforturi deosebite pentru a le oferi o nutriție echilibrată, de calitate superioară, irezistibilă. Aruncați o privire asupra varietăților noastre de hrană pentru pisici.

Cea mai bună alegere privind hrana pentru pisici

Există câteva detalii foarte importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți hrana cea mai potrivită pentru animalul dvs. de companie. Începeți cu cele trei considerente cheie de mai jos pentru a vă asigura că nevoile nutriționale ale animalului sunt îndeplinite.

1

Vârsta pisicii dvs.

Pisica dvs. și-a sărbătorit aniversarea de un an? Șapte ani? Odată cu înaintarea în vârstă, pisicile au nevoie de hrană corespunzătoare etapei de viață. Hrana pentru pisici în funcție de etapa de viață poate oferi pisicuței dvs., pisicii adulte sau senioare nutriția de care are nevoie.

Pisicuțe cu vârsta sub 1

Pisicuțe cu vârsta sub 1

Formulată special pentru stilul lor de viață zburdalnic, hrana pentru pisicuțe este produsă pentru a le alimenta cu energie nelimitată și a le susține dezvoltarea sănătoasă.

Cumpărați hrană pentru
 pisicuțe

Pisici adulte (1-7 ani)

Pisici adulte (1-7 ani)

Hrana pentru pisicile adulte are nevoie de un echilibru corect al substanțelor nutritive, adică nici prea mult și nici prea puțin, pentru a susține nevoile nutriționale zilnice ale pisicii.

Cumpărați hrană pentru
 pisici adulte

Pisici vârstnice (peste 7 ani)

Pisici vârstnice (peste 7 ani)

Odată cu înaintarea în vârstă a pisicii dvs., ea va avea nevoie de sprijin special pentru a reduce riscul apariției problemelor renale, problemelor de mobilitate și alte afecțiuni asociate vârstei.

Cumpărați hrană pentru pisici
 cu vârsta de peste 7 ani

2

Nevoile nutriționale

Oferindu-i animalului dvs. de companie hrana potrivită, puteți transforma modul în care vă petreceți timpul împreună. Hill’s oferă o gamă variată de hrană pentru pisici, concepută pentru orice nevoie nutrițională.

Nutriția de care are nevoie fiecare pisică

Nutriția de care are nevoie fiecare pisică

Respirația pisicii dvs. neobișnuit de urât mirositoare? Poate ați observat că a luat câteva kilograme în plus. Orice probleme veți observa, cea mai bună hrană pentru pisici este aceea care le ajută să se simtă cel mai bine.

De la sănătatea și vitalitatea zilnică, la rețetele cu ingrediente naturale, există o hrană pentru pisici care se potrivește nevoilor pisicii, dar și ale dvs.

 • Controlul greutății
 • Ghemotoace de blană
 • Nevoi externe vs. interne
 • Mai multe pisici în casă
 • Îngrijire orală și dentară
 • Bunăstare mintală și energie


Cumpărați Hill's™ Science Plan™

Nutriție pentru afecțiunile specifice de sănătate

Nutriție pentru afecțiunile specifice de sănătate

Doar pentru că pisica dvs.suferă de o afecțiune, nu înseamnă că ea nu se mai poate bucura de o viață lungă și fericită. Hrana pentru pisici Prescription Diet™ oferă nutriție dovedită clinic, dezvoltată de o echipă formată din medici veterinari, oameni de știință, doctori nutriționiști și specialiști în evaluare senzorială:

 • Probleme digestive
 • Probleme renale
 • Probleme urinare
 • Probleme cauzate de stres
 • Sănătatea tiroidei
 • Controlul glicemiei

Discutați regulat cu medicul dvs. veterinar pentru a vă asigura că pisica dvs. primește nutriția necesară.

Cumpărați Hill's™ Prescription Diet™

3

Opțiuni de prezentare

Uneori, totul se reduce la forma de prezentare. De aceea, Hill’s are mai multe opțiuni irezistibile pentru pisica dvs., de la crochete de hrană uscată la tocănițe savuroase.

Hrană uscată pentru pisici

Hrană uscată pentru pisici

Fiecare crochetă este concepută special pentru dimensiunea și forma gurii pisicii, pentru ca aceasta să se bucure la fiecare masă. Asigurăm o textură plăcută și sortimente aprobate de pisicile “degustătoare” de la Centrul nostru pentru Nutriția Animalelor de Companie.


Cumpărați hrană uscată Hill’s™ pentru pisici

Hrană umedă pentru pisici

Hrană umedă pentru pisici

Încă de la deschiderea oricărui produs Hill’s pentru pisici, puteți observa că am introdus în fiecare rețetă legume consistente, carne fragedă și sosuri apetisante care vor face pisica să tânjească după hrană. Răsfățați-vă pisica cu unul dintre produsele noastre.


Cumpărați hrană umedă Hill’s® pentru pisici

 

Cumpărați hrană Hill’s pentru pisici după marcă

 

Îngrijirea pisicii

 

ARTICOLE ȘI INSTRUMENTE