ȘTIAȚI CĂ...?

ANIMALUL DVS. DE COMPANIE ARE UN ECOSISTEM INTESTINAL UNIC

Microbiomul intestinal al animalului dvs. de companie joacă un rol semnificativ nu numai în echilibrarea sănătății sale digestive, dar și a funcționării generale a corpului.

MICROBIOMUL ESTE O REȚEA INVIZIBILĂ DE BACTERII ȘI ALTE MICROORGANISME CARE TREBUIE HRĂNITE

La fel ca la oameni, această rețea de microorganisme afectează digestia animalului dvs. de companie, sănătatea sistemului imunitar, funcționarea organelor și multe altele. Aceste organisme trebuie hrănite cu nutriția potrivită.

PENTRU CĂ...

ANIMALUL DVS. DE COMPANIE POATE BENEFICIA DE SCAUNE MAI SĂNĂTOASE ȘI MULTE ALTELE

Prebioticele potrivite pot influența starea generală de sănătate. La fel ca un gazon sau o grădină, dacă doriți să fie înfloritoare, trebuie să vă asigurați că hrăniți plantele, ca să le meargă bine în acel mediu unic. Prebioticele sunt îngrășământul care alimentează și hrănește bacteriile intestinale — și pot influența starea generală de sănătate și starea de bine a animalului dvs. de companie.

Prin cercetări extensive, experții de la Hill’s au determinat că îmbunătățirea activității bacteriilor dezirabile poate conduce la beneficii semnificative pentru sănătatea digestivă — fără a adăuga bacterii noi, care nu sunt specifice pentru gazdă.

Aspecte în susținerea cărora poate contribui microbiomul

Digestia

Digestia

Consistența scaunelor

Consistența scaunelor

Sănătatea sistemului imunitar

Sănătatea sistemului imunitar

Energia

Energia

Funcționarea generală a organelor

Funcționarea generală a organelor

HILL’S ESTE UN LIDER ÎN INDUSTRIE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE NUTRIȚIA PREBIOTICĂ A MICROBIOMULUI

În peste un deceniu de cercetare în domeniul sănătății microbiomului, medicii veterinari și nutriționiștii de la Hill’s au formulat o nutriție specializată, care pune sănătatea microbiomului pe primul loc în îngrijirea digestivă.

activbiome+ technology badge

PRIN URMARE...

AM FORMULAT NUTRIȚIA CARE ESTE CU UN PAS ÎNAINTE CU TEHNOLOGIA ACTIVBIOME+

Tehnologia ActivBiome+ este un amestec revoluționar de prebiotice, care transformă modul în care aveți grijă de sănătatea digestivă și starea de bine a animalului dvs. de companie — disponibilă acum în mai multe produse Hill’s.

Consultați portofoliul nostru ActivBiome+