Hrană pentru căței pentru primul an din viață în cele mai bune condiții

ȘTIINȚA A FĂCUT ASTA.

Orizontul mărcii Hill’s

Îngrijirea corectă a cățelușilor începe cu o hrană excelentă pentru cățeluși

În primul an de viață al cățelușului dvs. se întâmplă multe lucruri, iar dvs. veți dori să vă asigurați că sunt satisfăcute toate nevoile sale privind alimentația, exercițiile fizice și îngrijirea generală. Iată câteva sfaturi pentru lunile următoare.

Nutriția cățelușilorÎngrijirea cățelușilor

Logo sănătos și echilibrat
Saci de hrană uscată Science Plan pentru cățeluși

Aflați beneficiile hranei Science Plan pentru cățeluși

Hill's Science Plan oferă o nutriție bazată pe știință pentru nevoile în continuă schimbare ale cățelușului dumneavoastră pe măsură ce acesta crește. Toată hrana Science Plan pentru căței oferă:

Pictogramă pui

Ingrediente gustoase cu proteine de înaltă calitate

Pictogramă folicul de păr

Nutriție precisă pentru a susține sănătatea pielii, a blănii și a scaunelor

Pictogramă câine cu scut

Antioxidanți dovediți clinic pentru un sistem imunitar sănătos

Îngrijirea cățelușilor pentru primul lor an în cele mai bune condiții

Cunoașteți provocările

Cățelul dvs. vă va testa limitele – face parte din procesul său de creștere! Iată câteva dintre cele mai întâlnite probleme de îngrijire a cățelușilor la care vă puteți aștepta în următoarele câteva luni.

 • Mestecatul
  Mestecatul este un comportament normal și ajută la eliminarea disconfortului provocat de creșterea primilor dinți. Fiți pregătiți cu jucării de mestecat adecvate și cu un plan de diversificare a alimentației.
 • Socializarea
  Expuneți-vă cățelul la o varietate de medii, cu oameni și câini diferiți, folosind metode distractive și care încurajează un comportament pozitiv.
 • Dresajul la litieră
  Odată ajuns acasă, unul dintre primele lucruri pe care va trebui să le faceți este să vă dresați cățelușul să folosească litiera.
Mamă și fiică ținând un cățeluș în brațe

Cățelușul dvs. trebuie să aibă acte de identitate

Va trebui să vă asigurați că acesta este microcipat și că are o etichetă pe zgardă cu datele dumneavoastră de contact afișate clar.

Vaccinați-vă cățelușul

Vaccinarea cățelușului vă poate ajuta să îl protejați împotriva mai multor boli grave.

Băiat și cățeluș pe canapea

Găsiți hrana potrivită pentru talia câinelui dvs.

Cățelușii de talie mică (sub 25 lbs | 12 kg) au nevoi nutriționale diferite în comparație cu cățeii de talie mare (mai mult de 35 lbs | 25 kg). Asigurați-vă că oferiți o hrană pentru câini special concepută pentru ritmul lor de creștere.

Cățeluș în iarbă

Ghidul de creștere al cățelușului dvs.

În primele 15 luni, veți dori să urmăriți datele și schimbările importante. Descărcați acest util ghid de creștere și abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru a beneficia de sprijin și resurse permanente în timpul călătoriei cățelușului dumneavoastră spre maturitate.

Înțelegerea nutriției cățelușului dvs.

Cățeluș pe iarbă

Cât de des ar trebui să vă hrăniți cățelușul?

Cățelușul dvs. va avea nevoie de cantitatea potrivită de nutrienți pentru a deveni un adult sănătos. Iată câțiva pași simpli pentru a vă ajuta să vă păstrați cățelușul sănătos:

 • Cântăriți-vă cățelușul în mod regulat
 • Hrăniți-l pe baza ghidului de hrănire imprimat pe ambalajul hranei pentru animale de companie și a recomandărilor veterinare.
 • Ajustați cantitatea de hrană pe măsură ce cățelușul crește.

Aflați cât de des trebuie să vă hrăniți cățelul

Cățeii trebuie să mănânce des, dar prea multă hrană poate conduce la probleme de greutate. Folosiți acest calculator de hrană pentru căței pentru a determina un program de hrănire adecvat, dar nu uitați: mărimea, vârsta și rasa sunt, de asemenea, factori importanți, de aceea este necesară mai întâi consultarea medicului veterinar.

Pe zi

*Bazat pe recomandările Hill's Science Plan mâncare de căței cu pui.