SĂNĂTATEA

PE TERMEN LUNG

SE BAZEAZĂ PE ȘTIINȚĂ

Vizionaţi videoclipulCaută hrană

Aflaţi cum ştiinţa poate crea diferenţe pe care le puteţi vedea, simţi şi în care puteţi avea încredere

Cunoaşterea este principalul nostru ingredient.

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Medicii veterinari sunt experți în sănătatea câinelui dvs. - și tot mai mulți recomandă nutriția bazată pe biologie Hill's Science Plan, în comparație cu alte branduri.

INGREDIENTE SELECTATE PENTRU GUST ȘI CALITATE

Câinele dvs. merită o hrană delicioasă și nutritivă, așadar noi producem hrană doar cu ingrediente de calitate superioară, inclusiv pui, miel și somon.

100% SATISFACȚIE GARANTATĂ

Noi, cei din echipa Hill's, ne-am dedicat să producem hrana pe care câinele dvs. o va adora. Dacă nu sunteți mulțumit, din orice motiv, pur și simplu returnați produsul la magazinul de la care la-ți achiziționat pentru a vă primi banii înapoi.

Cumpărați hrana Hill's Science Plan potrivită pentru câinele dvs.

Nutriția bazată pe biologie care funcționează pentru câinii de orice vârstă și talie.

Sfaturi şi indicaţii pentru îngrijirea
animalelor de companie

CE AŢI DORI SĂ AFLAŢI?

Centrul pentru îngrijirea animalelor de companie

 • Cerințele nutriționale începând de la cățeluși până la câinii vârstnici

  Când ați adoptat pentru prima dată primul dvs. câine, ați avut timp să căutați și să discutați cu medicul său veterinar despre cerințele nutriționale înainte de a alege cu ce să-l hrăniți. Știți că nu trebuie să-i dați resturi alimentare de la masă, dar știți că înaintând în vârstă nevoile sale nutriționale se vor schimba? Hrana pentru etapele de viață ale unui câine va spori, dar este important să înțelegeți ce are nevoie membrul dvs. de familie blănos, de când este cățel și până la vârste adulte.
 • Hrana fără cereale pentru câini: Este adecvată pentru câinele dvs.?

  Toate rafturile magazinului alimentar sunt dedicate alimentelor care sunt „fără“ gluten, grăsimi și zahăr. Consumatorii înfulecă aceste specialități în speranța că susțin o nutriție „mult mai naturală și sănătoasă“, și nu numai pentru ei.
 • Cu ce să hrăniţi cățelele gestante sau lactante

  Sarcina unei cățele are o durată medie de 63 de zile şi alăptarea continuă pentru câteva săptămâni.
 • De ce sunt importanți antioxidanții

  Dogs running Produsele Hill’s Science Plan conțin o combinație unică de antioxidanți precum vitaminele E și C, beta-caroten și seleniu, iar această formulă antioxidantă a fost dovedită clinic pentru: ajut[ animalul de companie să își mențină sănătatea, reduce riscul de afecțiuni și întărește sistemul imunitar.
 • Proteinele

  Dogs running Proteinele sunt adesea descrise ca și “coloana vertebrală” a celulelor deoarece au rol de structură în pereții celulari. Proteinele sunt necesare pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor.
 • Minerale | Hillspet.ro

  Dogs running Peste 18 elemente minerale sunt considerate esențiale pentru manifere. Prin definiție, macromineralele sunt necesare în dieta animalelor în cantități mai mari, iar micromineralele sau oligoelementele în cantități mult mai mici.

SĂNĂTATEA PE TERMEN LUNG SE BAZEAZĂ PE ȘTIINȚĂ

Cumpără acum