Intrebari frecvente

Parcurgeți lista de mai jos pentru a găsi o mulțime de informații solicitate de obicei de consumatorii de hrană Hill's. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebări.

Întrebări frecvente

 • Întrebări principale

  Cu ce cantitate de hrană ar trebui să îmi hrănesc animalul de companie?

  Așa cum cantitatea de hrană diferă de la o persoană la alta, tot așa diferă și de la un animal de companie la altul. Majoritatea produselor Hill's™ pentru animalele de companie au un ghid de hrănire pe pachet, pentru a vă ajuta să stabiliți cantitatea adecvată pentru animalul dvs. de companie. Totuși, ghidul de hrănire este doar un punct de pornire. Pentru sănătatea animalului dvs. de companie este esențial să i se monitorizeze în mod regulat starea fizică și să fie ajustată cantitatea zilnică de hrană în funcție de necesitățile acestuia. Pentru a accesa ghidul sugerat de hrănire al produselor Hill's™, consultați selectorul de produse.

  Care este diferența dintre mărcile de hrană pentru animalele de companie Prescription Diet™ și Science Plan™?

  Hrana pentru animalele de companie marca Prescription Diet™ este formulată pentru a răspunde afecțiunilor medicale speciale care pot fi dezvoltate de animalele de companie. Produsele Prescription Diet sunt disponibile prin intermediul medicului veterinar sau prin distribuitorii online autorizați. Dacă aveți un animal de companie cu o afecțiune medicală, vă rugăm să discutați cu medicul dvs. veterinar pentru a vedea dacă o hrană Prescription Diet este adecvată pentru câinele sau pisica dvs. Nutriția clinică Prescription Diet îmbunătățește calitatea vieții™.

  Hrana pentru animalele de companie marca Science Plan™ este formulată pentru a corespunde nevoilor animalelor de companie sănătoase în timpul diferitelor etape de viață ale acestora. Hrana Science Plan™ pentru animalele de companie oferă beneficii dovedite clinic care susțin vitalitatea și bunăstarea la orice vârstă sau indiferent de stilul de viață, cu o gamă completă de produse perfect echilibrate. Science Plan™ are 100% din ceea ce au nevoie animalele de companie și 0% din ceea ce nu au nevoie. Science Plan™ are cele mai bune ingrediente naturale pe care animalul dvs. de companie le va adora, fără coloranți artificiali, arome sau conservanți, pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie duce o viață fericită și sănătoasă.

  Noi nu concepem produse Science Plan ca înlocuitori pentru produsele Prescription Diet.

  Care este termenul de valabilitate al produselor Hill's™ pe care le consumă animalul meu de companie? Cum pot depozita hrana?

  Verificați termenul de valabilitate al hranei noastre și sfaturile de depozitare pentru a le menține proaspete.

  De unde pot cumpăra hrană Hill's™ pentru animale de companie?

  Hrana pentru animalele de companie marca Prescription Diet™ este disponbilă în majoritatea clinicilor și spitalelor veterinare. Dacă doriți să găsiți un veterinar în zona dvs., noi vă putem ajuta. Prescription Diet™ mai este disponibilă și online la clinicile veterinare cu magazine online și la distribuitorii online autorizați.

  Hrana pentru animalele de companie Science Plan™ este disponibilă la majoritatea clinicilor și spitalelor veterinare, în magazinele specializate și unele saloane pentru animalele de companie. Vă putem ajuta să găsiți un medic veterinar sau un distribuitor în apropierea dvs. Hrana Science Plan™ este disponibilă și online la distribuitorii autorizați.

  Pot cumpăra online hrană Hill's™ pentru animale de companie?

  Hrana Science Plan pentru animalele de companie este disponibilă online la distribuitorii online autorizați.

  Hrana Prescription Diet pentru animalele de companie este disponibilă la medicul dvs. veterinar și online la distribuitorii online autorizați.

  Cum pot afla mai multe despre hrana Hill™ pentru animalul meu de companie, inlcusiv despre efecte, ingrediente, arome, etc.?

  Pentru toate informațiile despre mărcile de hrană pentru animale de companie cum sunt Science Plan sau Prescription Dietvizitați secțiunea noastră de Produse.

  Câte calorii conține hrana Hill's™ pentru animalele de companie?

  Caloriile variază de la un produs la altul deoarece fiecare este conceput pentru o anumită etapă și stil de viață. Conținutul caloric al fiecăreui produs este inclus în selectorul online de produs.

  Hrana animalului meu de companie este disponibilă sub formă de hrană uscată, conservă sau recompense?

  Pentru a vedea toate opțiunile disponibile pentru hrana animalului dvs. de companie, utilizați selectorul online de produs.

  Hrana Hill™ pentru animalele de companie este garantată?

  Toate produsele Hill's au garanția noastră. Dacă nu sunteți satisfăcuți, indiferent de motiv, de hrana pentru animalele de companie Prescription Diet™ sau Science Plan™, returnați cantitatea neutilizată în locația de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau veți beneficia de înlocuire.

 • Hrana și recompensele Hill's™ pentru animale de companie

  Animalul meu de companie este pretențios la mâncare, cum pot îmbunătăți gustul hranei animalului meu de companie? Pot să-l hrănesc cu hrană umană sau cu resturi de la masă?

  Testele de gust demonstrează că animalele de companie preferă hrana pentru animalele de companie de la Hill's™ față de alte mărci de top, totuși, realizăm că unele animale de companie pot fi mofturoase la mâncare. Pentru a vă oferi ajutor în această situație, vă sugerăm să urmați unul sau mai multe sfaturi de mai jos pentru a vă încuraja animalul de companie să mănânce.

  • Dacă începeți să vă hrăniți animalul cu o hrană nouă, consultați Programul de Tranziție de 7 zile pentru câini sau pisici. O tranziție treptată de la hrana curentă la o hrană nouă vă ajută să  schimbați mai ușor hrana animalului dvs. de companie.
  • Hrăniți-vă animalul de companie măsurând cantitatea zilnică corespunzătoare de hrană și punând-o în bolul animalului dvs. de companie. Dacă vă hrăniți animalul de companie cu mai mult de o porție zilnic, împărțiți cantitatea la numărul de porții/zi.
  • La câini, permiteți câinelui dvs. să mănânce 10-20 de minute, apoi îndepărtați hrana rămasă până la hrănirea următoare a câinelui dvs. Rețineți, hrana are un gust mult mai bun dacă avem poftă de mâncare!
  • Dacă vă hrăniți animalul de companie cu hrană uscată, încercați să țineți în mână bucățile de hrană uscată și să-l hrăniți cu porții mici în primele dăți de hrănire.
  • Adăugați câteva linguri de apă caldă (nu fierbinte) la o porție de hrană uscată. Lăsați amestecul câteva minute pentru ca bucățile uscate de hrană să se înmoaie, și apoi serviți-l animalului de companie. Înmuiați hrană suficientă pentru o masă, astfel încât să nu se strice. Nu lăsați hrana înmuiată mai mult de patru ore afară.
  • Puteți să faceți și un sos dacă amestecați hrana uscată cu câteva linguri de apă caldă (nu fierbinte) la echivalentul din conserva de hrană pentru animalele de companie. Turnați sosul peste hrana uscată și serviți-l animalului de companie. Asigurați-vă că faceți hrană suficientă pentru o masă, astfel încât să nu se strice.
  • Pentru a îmbunătăți aroma hranei uscate sau a celei din conservă, adăugați o cantitate mică de supă de pui cu conținut redus de sodiu sau lichid scurs din conserva de ton în apă. Faceți hrană suficientă doar pentru o masă, astfel încât să nu se strice. (Nu utilizați acest sfat pentru hrana pentru animalele de companie Prescription Diet® z/d® sau d/d®.)

   

  Nu recomandăm hrănirea cu hrană umană sau cu resturi de la masă. Medicii veterinari au convingerea că hrănirea animalelor de companie cu hrană umană sau cu resturi de la masă poate duce la excese sau deficiențe de nutrienți în alimentația animalului dvs. de companie, care în timp poate crea probleme de sănătate pentru animalul dvs. de companie (cum ar fi obezitatea). Hrănirea cu hrană umană sau cu resturi de la masă poate face ca animalul dvs. de companie să devină și mai pretențios la mâncare.

  Cum schimb/fac tranziția hranei pentru pisica sau câinele meu?

  Animalele de companie adoră rutina și pot avea nevoie de ajutor la schimbarea hranei cu una nouă. În cazul în care nu se recomandă altfel de către medicul veterinar, introduceți treptat orice hrană nouă timp de șapte zile. Amestecați hrana nouă cu cea anterioară, crescând treptat cantitatea de hrană nouă.

  Majoritatea animalelor de companie acceptă imediat această hrană, însă unele sunt mai reticente față de altele de a renunța la ceva familiar lor. Dacă animalul dvs. de companie nu acceptă ușor schimbarea, puteți încerca una dintre următoarele sugestii:

  • Încălzirea hranei sau adăugarea de apă caldă îmbunătățește mirosul și aroma hranei.
  • Nu lăsați hrana la dispoziție tot timpul. Luați în considerare hrănirea la fiecare trei-patru ore, timp de 15-20 de minute de fiecare dată.
  • Pentru a îmbunătăți aroma hranei uscate sau a celei din conservă, adăugați o cantitate mică de supă de pui cu conținut redus de sodiu sau lichid scurs din conserva de ton în apă, atunci când treceți animalul de companie de la o hrană la alta. (Nu utilizați acest sfat pentru hrana pentru animalele de companie Prescription Diet™z/d™sau d/d™.)

  Pot să-i ofer câinelui meu o recompensă deși el mănâncă Prescription Diet™?

  Recompensele Prescription Diet™ Canine Treats sunt recompense hipocalorice, cu minerale reduse, pentru câinii hrăniți cu hrană Prescription Diet. Puteți să furnizați până la 10 procente din necesarul de energie al câinelui dvs. hrănindu-l cu recompense Prescription Diet Canine Treats și să mențineți în continuare profilul nutrițional corespunzător pentru a ajuta la gestionarea condiției de bază. Întrebați medicul dvs. veterinar dacă recompensele Prescription Diet Canine Treats sunt potrivite pentru câinele dvs. care primește următoarele produse Prescription Diet:

  • Prescription Diet™ b/d™ Canine
  • Prescription Diet™ c/d™ Canine
  • Prescription Diet™ g/d™ Canine
  • Prescription Diet™ g/d™ Canine
  • Prescription Diet™ j/d™ Canine
  • Prescription Diet™ k/d™ Canine
  • Prescription Diet™ r/d™ Canine
  • Prescription Diet™ w/d™ Canine
  • Prescription Diet™ Metabolic Canine
  • Prescription Diet™ j/d™ Canine
  • Prescription Diet™ r/d™ Canine
  • Prescription Diet™ w/d™ Canine
  • Prescription Diet™ d/d™ Canine câini
  • Prescription Diet™ i/d™ Canine
  • Prescription Diet™ z/d™ Canine

   

  Prescription Diet™ Metabolic Treats sunt recompense sățioase și sănătoase pentru pisicile adulte, ajută la scăderea sănătoasă în greutate și la controlul greutății. Metabolic Treats sunt disponibile în clinicile veterinare și online la distribuitorii online autorizați. Aceste recompense pot fi un supliment grozav pentru pisicile hrănite cu:

  • Prescription Diet™  Metabolic Feline
  • Prescription Diet™ m/d™ Feline
  • Prescription Diet™ r/d™ Feline
  • Prescription Diet™ w/d™ Feline

   

  Pentru pisicile hrănite cu produse Prescription Diet

 • Întrebări despre îngrijirea animalelor de companie

  Cum pot afla mai multe despre boala animalului meu de companie?

  Atunci când animalul dvs. de companie este diagnosticat cu o boală, este firesc să doriți să aflați mai multe despre boală și tratamentele acesteia. Aflați mai multe despre bolile câinilor și pisicilor.

  Cum pot spune dacă animalul meu de companie este supraponderal?

  Cu mai mult de 50 % din populația animalelor de companie care sunt supraponderale, este important să conștientizați greutatea animalului dvs. de companie. Există mai multe semne pe care le puteți verifica pentru a stabili dacă animalul dvs. de companie devine supraponderal. Aceste semne de avertizare includ:

  • Coastele nu se mai simt deloc
  • Pierderea vizibilității taliei
  • Pernițe de grăsime pe șolduri și la baza cozii
  • Legănat în timpul mersului
  • Animalul se deplasează cu dificultate
  • Probleme de respirație
  • Irascibil

  Este important să conștientizați greutatea animalului dvs. de companie deoarece creșterea și greutatea adecvate pot ajuta la prevenirea multor boli și afecțiuni asociate cu obezitatea, precum și a afecțiunii sistemului osos asociate creșterii. Dacă observați unul dintre aceste semne, medicul dvs. veterinar vă poate ajuta cu recomandări de modificări pentru a vă menține animalul de companie sănătos și în formă.

 • Despre Hill's Pet Nutrition, Inc.

  Ce înseamnă angajamentul Hill's pentru bunăstarea animalelor?

  Noi cei de la Hill's, ne-am luat un angajament pentru bunăstarea animalelor, începând de la cele de care avem grijă și până la animalul dvs. de companie. Aflați mai multe despre angajamentul Hill's pentru bunăstarea animalelor.

  Oportunitățile de angajare la Hill's sunt prezente pe site-ul dvs.?

  Vă rugăm să vizitați secțiunea noastră Cariere pentru mai multe informații cu privire la locurile de muncă disponibile la Hill’s

 • Website-ul nostru

  Cum mă înregistrez?

  Înregistrați-vă aici.

  Am uitat ID-ul de utilizator. Puteți să mi-l trimiteți?

  Trimiteți-ne numele dvs. complet și adresa de e-mail și vă vom trimite ID-ul dvs. de utilizator.

  Am uitat parola. Pot primi una nouă?

  Trimiteți-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite o parolă nouă.

  Contul meu a fost blocat din motive de siguranță. Cum îmi pot debloca contul?

  Din cauza încercărilor eșuate de conectare, contul dvs. a fost blocat din motive de siguranță pentru dvs. Vă vom reactiva contul și reseta parola. Contactați-ne cu ID-ul dvs. de utilizator.

  Am căutat prin toate întrebările frecvente și mai am totuși o întrebare pentru Hill's. Cum pot contacta pe cineva?

  Trimiteți întrebarea dvs. la departamentul nostru de Relații Clienți.

  De ce utilizează Hill's cookie-uri pe site-ul său?

  Hill's a limitat utilizarea cookie-urilor pe site-ul său, astfel încât să putem oferi cea mai bună experiență posibilă vizitatorilor noștri.

  Site-ul nostru web utilizează cookie pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare. Unele cookie-uri rețin informațiile despre navigarea dvs. pentru ca noi să vă putem oferi un site web mai personalizat atunci când îl accesați din nou. Alte cookie-uri urmăresc câte persoane vizualizează paginile noastre pentru ca noi să putem îmbunătăți astfel întreaga experiență a site-ului web, în timp ce unele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului web. Dacă nu vă deranjează cookie-urile, selectați OK pentru a continua navigarea. Dacă nu sunteți sigur, citiți aici termenii și condițiile noastre sau puteți modifica setările dvs. personale pentru a deține integral controlul cu privire la ce cookie-uri să primiți.

 • Cupoane

  Unde pot să găsesc cupoane?

  Un procent mare de promoții și cupoane este direcționat către distribuitorii produselor noastre. Vă rugăm să verificați la medicul dvs. veterinar sau la distribuitorul de hrană pentru animale de companie dacă există reduceri sau alte promoții disponibile.

  De ce nu pot găsi o promoție pentru produsele animalului meu de companie?

  Deși încercăm să oferim o varietate de promoții care să ajungă pe cât posibil la cât mai mulți dintre clienții noștri, noi nu avem întotdeauna promoții sau cupoane disponibile.