3 pași pentru schimbarea cu succes a hranei câinelui dumneavoastră

Indiferent de nevoile câinelui dvs., dacă are nevoie de o hrană dietetică sau doar intră într-o nouă etapă a vieții, există mai multe motive pentru care este posibil să decideți trecerea la o altă hrană pentru câini. Când vine momentul să faceți schimbarea, veți dori să o faceți într-un mod care să nu provoace tulburări digestive. Iată trei sfaturi care vă pot ajuta.

1

Stabiliți porția potrivită

hrană uscată Hill' s alegând pachetul corect cu evidențierea graficului de hrănire recomandat

Niciodată nu este bine să vă hrăniți prea mult câinele, așa că oferiți-i cantitatea potrivită pentru greutatea și nevoile sale de sănătate. Cea mai bună resursă pentru informații și sfaturi este medicul veterinar, dar puteți, de asemenea, să consultați ghidurile de hrănire de pe partea din spate a ambalajului hranei câinelui dumneavoastră pentru a vă face o idee generală.

2

Urmați acest program de tranziție de 7 zile

Odată ce porțiile sunt corecte, micșorați treptat cantitatea de hrană pentru câini actuală (veche), crescând în același timp cantitatea de hrană nouă. Alimentele pot fi oferite amestecate într-un singur bol sau în boluri separate, unul lângă altul. Aveți răbdare - în cazul în care câinele dvs. pare să aibă nevoie de ceva mai mult timp, adăugați o zi sau două la program.

zilele de tranziție 1-2 pentru hrana animalelor de companie
ZILELE 1-2
zilele de tranziție 3-4 pentru hrana animalelor de companie
ZILELE 3-4
zilele de tranziție 5-6 pentru hrana animalelor de companie
ZILELE 5-6
ziua tranziție 7 pentru hrana animalelor de companie
ZIUA 7
3

Adăugați hrană la conservă ca supliment, dacă este necesar

câine care mănâncă dintr-un castron cu o cutie de hrană umedă Hill's alături

Unii câini sunt mai încăpățânați decât alții, așa că, deși nu este obligatorie, adăugarea unei mici cantități de hrană umedă poate face diferența. Nu uitați să consultați medicul veterinar cu privire la cantitățile adecvate, astfel încât câinele dumneavoastră să se încadreze în necesarul zilnic de calorii.

Revizuit de Dr. Hein Meyer, DVM, PhD, Dipl-ECVIM-CA și Dr. Becky Mullis, DVM, DACVIM (Nutrition)