ÎMBUNĂTĂȚIM

VIEȚILE 

ÎMPREUNĂ

Viața este infinit mai plăcută când câinele dvs. este sănătos. De aceea, colaborăm cu medicul dvs. veterinar pentru a oferi cele mai bune soluții nutriționale care să vă ajute să duceți o viață activă și normală, împreună.

UN PARTENERIAT CARE FACE DIFERENȚA

Indiferent de problemele de sănătate cu care se confruntă câinele dvs., parteneriatul nostru cu medicii veterinari ne situează în postura de a găsi o soluție. Întrebați medicul veterinar cum vă pot ajuta produsele Prescription Diet câinele.

CERCETARE NUTRIȚIONALĂ ȘI INOVAȚIE

Combinați abordarea noastră științifică asupra nutriției cu expertiza a peste 220 de medici veterinari și doctori nutriționiști din toată lumea și este clar: Noi suntem mai mult decât un producător de hrană pentru animalele de companie. Noi suntem iubitori de animale care lucrează neîncetat pentru a aduce ceva în plus animalului dvs. de companie.

GUST IREZISTIBIL

Cea mai bună nutriție din lume nu va conta dacă câinelui dvs. pretențios la mâncare nu-i va plăcea să o mănânce. Ademeniți-l cu ingrediente delicioase, arome minunate și forme și texturi unice cărora câinii nu le pot rezista.

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND CALITATEA

Liniștea sufletească este neprețuită. Iată de ce, numai cele mai bune ingrediente din cele mai de încredere surse stau la baza tuturor produselor Prescription Diet™. Fabricile de producție sunt verificate regulat de către echipa de Calitate Hill's și de multe agenții guvernamentale. Aflați mai multe.

 

 

UNDE S-A NĂSCUT NUTRIȚIA DIETETICĂ

A început cu câinele Seeing Eye™, cel mai bun prieten al său și un medic veterinar cu o viziune. Astfel a creat Dr. Mark Morris nutriția dietetică în urmă cu peste 75 de ani. În fiecare zi de atunci am încercat să o perfecționăm. Am continuat angajamentul său față de inovație cu produse inovatoare precum Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic și altele.

Controlul greutății

96% dintre câini au scăzut în greutate în două luni, la domiciliu.

 

Îngrijirea sistemului digestiv

Ușor digerabilă pentru a spori absorbția nutrienților.

Sensibilități alimentare/dermatologice

Proteine hidrolizate și sursă unică de carbohidrați pentru a reduce numărul reacțiilor adverse la hrană.

Îngrijirea tractului urinar

Este dovedit clinic că susține un pH urinar acid pentru a descuraja formarea struviților.

Sănătatea renală

Nutriție testată clinic pentru prelungirea și îmbunătățirea calității vieții.

Îngrijirea câinelui

ARTICOLE ȘI INSTRUMENTE

Centrul pentru îngrijirea animalului de companie

 • Comportamentul și aspectul câinilor | Hillspet.ro

  Învățați psihologia din spatele comportamentului neobișnuit al câinelui dvs., precum și ce înseamnă expresiile sale. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a descoperi mai multe.
 • Proprietar nou de animale de companie: câini | Hillspet.ro

  Aflați ce accesorii să achiziționați și cum să vă pregătiți dacă aduceți acasă pentru prima dată un câine adoptat. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.
 • Îngrijirea obișnuită pentru câini | Hillspet.ro

  Descoperiți informații esențiale cu privire la îngrijirea câinelui, cum ar fi toaletarea și călătoria cu câinele dvs. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.
 • Sănătatea câinelui | Hillspet.ro

  Aflați de ce câinele dvs. se confruntă cu o problemă de sănătate și cum poate fi nutriția importantă pentru prevenție. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a descoperi mai multe.
 • Jocuri și exerciții fizice: câini | Hillspet.ro

  Învățați moduri distractive de a vă menține câinele sănătos și activ, cu jucării, jocuri și alte tipuri de exerciții. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.
 • Nutriție și hrănire: câini | Hillspet.ro

  Aflați mai multe despre ce ingrediente sunt importante în hrana unui câine, precum și despre alegerea celei mai bune hrane pentru câinele dvs. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.