Noi începuturi
în fiecare sac.ȘTIINȚA A FĂCUT ASTA.

Întrebați-vă medicul veterinar

Nutriție clinică ce schimbă vieți în momente critice 

Câinele dumneavoastră are o anumită afecțiune sau anumite nevoi nutriționale? Hill’s Prescription Diet este o nutriție clinică, recomandată de medicii veterinari, pentru a-l ajuta să trăiască o viață cât mai bună.

Packshot Urinary Care

ÎNGRIJIREA TRACTULUI URINAR

Atunci când câinele dumneavoastră se confruntă cu probleme urinare, poate fi frustrant pentru amândoi. Discuția cu medicul veterinar este un prim pas important, la fel ca și folosirea hranei potrivite. Hill's oferă o varietate de hrană pentru îngrijirea tractului urinar, inclusiv Prescription Diet c/d Multicare, cu o nutriție care ajută la gestionarea și reducerea riscului de apariție a celor mai frecvenți uroliți.

Packshot Weight Management

CONTROLUL GREUTĂȚII

Peste 55% dintre animalele de companie sunt supraponderale și chiar și câteva kilograme în plus le pot expune la riscul apariției unor probleme de sănătate. Vestea bună este că hrana le poate ajuta. Hill's oferă o gamă diversă atunci când vine vorba de hrană pentru controlul greutății, inclusiv Prescription Diet Metabolic, care ajută câinii să piardă în mod natural în greutate prin activarea metabolismului, menținându-le în același timp senzația de sațietate și satisfacție.

Packshot Kidney Care

ÎNGRIJIREA RINICHILOR

Afecțiunile renale necesită îngrijire pe tot parcursul vieții, dar pot fi gestionate eficient cu nutriția potrivită. Hrana pentru afecțiuni renale Prescription Diet pot ajuta la menținerea echilibrului de lichide și minerale în corpul câinelui dumneavoastră, ajutându-l în același timp să mănânce și să-și păstreze musculatura.

Packshot Digestive Care

ÎNGRIJIREA TRACTULUI DIGESTIV

Atunci când câinele dumneavoastră se confruntă cu tulburări digestive, este neplăcut pentru toată lumea. Întrebați-vă medicul veterinar ce hrană Prescription Diet pentru îngrijire digestivă poate ajuta la îmbunătățirea digestiei câinelui dumneavoastră și la vindecarea tulburărilor digestive.

Packshot Skin Sensitivities

ÎNGRIJIREA PIELII

Există două cauze principale pentru care câinele dumneavoastră poate avea prurit - factori declanșatori din mediu sau sensibilități alimentare. Nutriția potrivită poate ajuta la gestionarea pruritului și la îmbunătățirea stării de sănătate a pielii și a blănii.

Packshot Other Conditions

ALTE AFECȚIUNI

Pentru câinii cu afecțiuni obișnuite - și mai puțin obișnuite - Prescription Diet oferă o nutriție susținută științific pentru a-i ajuta să trăiască cea mai bună viață.

#întrebați-medicul-veterinarul (ancoră vizibilă doar pentru autor)

veterinarian examining dog

Adresați-vă medicului veterinar pentru o recomandare

Alegerea unei hrane pentru animalele de companie nu trebuie să fie o decizie individuală. Discutați cu medicul veterinar despre cum hrana Prescription Diet vă poate ajuta câinele. Nu știți de unde să începeți? Descărcați lista noastră de verificare cu întrebările medicului veterinar.

Descărcați lista    Găsiți un medic veterinar

Găsiți un produs

Selectați o afecțiune pentru a afla mai multe despre beneficiile oferite de hrana noastră terapeutică pentru câini.

Product Science Diet

steasteasteasteastea 4.7 (203)

O folosesc și o recomand!

Câinelui meu i s-a recomandat i/d pentru o problemă de stomac, dar de fiecare dată când am încercat să îl trec la o hrană obișnuită s-a îmbolnăvit din nou. A fost pur și simplu mai ușor să îl hrănesc permanent cu i/d. Le spun acest lucru tuturor clienților noștri cu animale de companie care suferă de probleme digestive cronice. Hrana i/d este grozavă pentru utilizare pe termen scurt sau lung.

- sue5368, Paramus, NJ, SUA

Science Plan Dog

Căutați o nutriție zilnică?

Cu Hill's Science Plan, câinele dvs. este sănătos și trăiește o viață cât mai bună - o hrană cu gust excelent, susținută științific, pentru fiecare etapă a vieții.

Despre Science Plan

pet nutrition center (PNC)

Partenerii noștri blănoși confirmă

De la analiza ingredientelor la controlul calității și gust, cei peste 900 de câini și pisici din Centrul nostru global de nutriție pentru animale de companie (PNC) ne ajută să dezvoltăm o nutriție bazată pe știință pentru a transforma viața animalului dumneavoastră de companie.

Despre PNC

Vet Essentials Dog

Vet Essentials

Toate tipurile de hrană din gama Vet Essentials includ 5 beneficii esențiale orientate către nevoile specifice ale animalului dumneavoastră de companie. Formulele noastre echilibrate oferă beneficii unice care ajută la menținerea sănătății generale a animalului dumneavoastră de companie în fiecare etapă a vieții.

Despre gama Vet Essentials