ÎMBUNĂTĂȚIM 
VIEȚILE
ÎMPREUNĂ

Viața este infinit mai plăcută când pisica dvs. este sănătoasă. De aceea, împreună cu medicul dvs. veterinar, vă oferim cele mai bune soluții nutriționale care vă ajută să duceți o viață activă și normală, împreună.

Un parteneriat care face diferența

Indiferent de problemele de sănătate cu care se confruntă pisica dvs., parteneriatul nostru cu medicii veterinari ne situează în postura de a găsi o soluție. Întrebați medicul veterinar cum vă pot ajuta produsele Prescription Diet pisica.

CERCETARE NUTRIȚIONALĂ ȘI INOVAȚIE

Combinați abordarea noastră științifică asupra nuriției cu expertiza a peste 220 de medici veterinari și doctori nutriționiști din toată lumea și este clar: Noi suntem mai mult decât un producător de hrană pentru animalele de companie. Noi suntem iubitori de animale care lucrează neîncetat pentru a aduce ceva în plus animalului dvs. de companie.

AROME IREZISTIBILE

Cea mai bună nutriție din lume nu va conta dacă pisicii dvs. pretențioase la mâncare nu-i va plăcea să o mănânce. Răsfățați-o cu ingrediente delicioase, arome minunate și forme și texturi unice cărora pisicile nu le pot rezista.

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND CALITATEA

Liniștea sufletească este neprețuită. Iată de ce, numai cele mai bune ingrediente din cele mai de încredere surse stau la baza tuturor produselor Prescription Diet™. Fabricile de producție sunt verificate regulat de către echipa de Calitate Hill's și de multe agenții guvernamentale.

UNDE S-A NĂSCUT NUTRIȚIA DIETETICĂ

A început cu câinele Seeing Eye™, cel mai bun prieten al său și un medic veterinar cu o viziune. Astfel a creat Dr. Mark Morris nutriția dietetică în urmă cu peste 75 de ani. În fiecare zi de atunci am încercat să o perfecționăm. Am continuat angajamentul său față de inovație cu produse inovatoare precum Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™Prescription Diet™ Metabolic și altele.

Controlul greutății

81 % din pisici pierd în greutate în două luni la domiciliu.

Sănătate digestivă

Ușor de digerat pentru a spori absorbția nutrienților.

Intoleranță alimentară/cutanată

Calmează senzația de iritație și mâncărime a pielii.

Sănătatea tractului urinar

Reduce riscul formării calculilor de struvit și oxalat de calciu.

Sănătatea rinichilor

Nutriție testată clinic pentru a îmbunătăți și prelungi calitatea vieții.

Îngrijirea pisicii

ARTICOLE ȘI INSTRUMENTE

Centrul pentru îngrijirea animalului de companie

 • Nutriția și hrănirea: pisică | Hillspet.ro

  Descoperiți cum să alegeți hrana pentru pisica dvs., de la ingredientele importante de care are nevoie până la decizia de a schimba hrana. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.
 • Sănătatea pisicii | Hillspet.ro

  Descoperiți semnele care arată că pisica dvs. se confruntă cu o problemă de sănătate, precum și modul în care le puteți preveni. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.
 • Îngrijirea pisicilor | Hillspet.ro

  Descoperiți unele moduri de bază prin care vă puteți îngriji pisica corespunzător. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.
 • Proprietar nou de animale de companie: Pisică | Hillspet.ro

  Aflați la ce să vă așteptați; cum să vă pregătiți dacă aduceți acasă pentru prima dată o pisică. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.
 • Dresajul pisicilor | Hillspet.ro

  Descoperiți unele metode utile pentru dresarea pisicii dvs., de la socializare până la utilizarea tăviței cu nisip. Explorați biblioteca noastră de articole pentru a afla mai multe.
 • Instrumente și resurse pentru pisici | Hillspet.ro

  Consultați articolele și resursele despre pisici, din biblioteca noastră extinsă, întocmite pentru a vă ajuta în multe situații pe care le veți experimenta împreună cu pisica dvs.