Noi începuturi
în fiecare sac.ȘTIINȚA A FĂCUT ASTA.

Întrebați-vă medicul veterinar

Nutriție clinică ce schimbă vieți în momente critice 

Pisica dumneavoastră are o anumită afecțiune sau anumite nevoi nutriționale? Hill’s Prescription Diet este o gamă de nutriție clinică, recomandată de medicii veterinari, pentru a ajuta animalele de companie să trăiască cea mai bună viață.

Packshot Urinary Care

ÎNGRIJIREA TRACTULUI URINAR

Atunci când pisica dumneavoastră se confruntă cu probleme urinare, poate fi frustrant pentru amândoi. Discuția cu medicul veterinar este un prim pas important, la fel ca și folosirea hranei potrivite. Hill's oferă o varietate de hrană pentru îngrijirea tractului urinar, inclusiv Prescription Diet c/d Multicare, care ajută la reducerea simptomelor urinare obișnuite și dizolvă uroliții de struvit în doar 7 zile (în medie 27 de zile).

Packshot Weight Management

CONTROLUL GREUTĂȚII

Peste 55% dintre animalele de companie sunt supraponderale și chiar și câteva kilograme în plus le pot expune la riscul apariției unor probleme de sănătate. Vestea bună este că hrana le poate ajuta. Hill's oferă o gamă diversă atunci când vine vorba de hrană pentru controlul greutății, inclusiv Prescription Diet Metabolic, care ajută pisicile să piardă în mod natural în greutate prin activarea metabolismului, menținându-le în același timp senzația de sațietate și satisfacție.

Packshot Kidney Care

ÎNGRIJIREA RINICHILOR

Hill's oferă mai multe tipuri de hrană pentru îngrijirea rinichilor, inclusiv Prescription Diet k/d, care ajută la protejarea funcției vitale a rinichilor și sprijină capacitatea naturală a pisicii dumneavoastră de a-și forma și de a-și menține masa musculară. Și, fiind o nutriție dovedită clinic, îmbunătățește calitatea vieții și prelungește timpul petrecut alături de pisica dumneavoastră.

Packshot Digestive Care

ÎNGRIJIREA TRACTULUI DIGESTIV

Atunci când pisica dumneavoastră se confruntă cu tulburări digestive, este neplăcut pentru toată lumea. Întrebați medicul veterinar ce hrană Prescription Diet pentru îngrijirea tractului digestiv recomandă.

Packshot Skin Sensitivities

ÎNGRIJIREA PIELII

Ora mesei este un moment de conectare cu pisica dvs., dar pentru pisicile cu sensibilitate alimentară, hrana pe care o mănâncă poate cauza probleme de piele sau digestive. Întrebați-vă medicul veterinar ce hrană Prescription Diet este potrivită pentru pisica dumneavoastră.

Packshot Other Conditions

ALTE AFECȚIUNI

Pentru pisicile cu afecțiuni obișnuite - și mai puțin obișnuite - Prescription Diet oferă o nutriție susținută științific pentru a le ajuta să trăiască cea mai bună viață.

#întrebați-medicul-veterinar (ancoră vizibilă doar pentru autor)

veterinarian examining cat

Adresați-vă medicului veterinar pentru o recomandare

Alegerea unei hrane pentru animale de companienu trebuie să fie o decizie individuală. Discutați cu medicul veterinar despre cum hrana Prescription Diet vă poate ajuta pisica. Nu știți de unde să începeți? Descărcați lista noastră de verificare cu întrebările medicului veterinar.

Descărcați lista    Găsiți un medic veterinar

GĂSIȚI UN PRODUS

Selectați o afecțiune pentru a afla mai multe despre beneficiile oferite de hrana noastră terapeutică pentru pisici.

Product Prescription Diet

steasteasteasteastea 4.6 (160)

Hrană optimă pentru pisicile în vârstă

Medicul meu veterinar ne-a recomandat și ne-a prescris această hrană pentru două dintre pisicile noastre mai în vârstă, de peste 14 ani, și trebuie să spun că le-a plăcut destul de mult, mai ales că sunt niște pisicuțe bătrâne și mofturoase! Mă simt mai bine când le hrănesc cu o hrană adecvată pentru ele.

– poomy, bradenton, fl

Citiți toate recenziile

photo of cats playing with pet nutrition center worker

Căutați o nutriție zilnică?

Cu Hill's Science Plan, pisica dvs. este sănătoasă și trăiește o viață cât mai bună - o hrană cu gust excelent, susținută științific, pentru fiecare etapă a vieții.

Despre Science Plan

pet nutrition center (PNC)

Partenerii noștri blănoși confirmă

De la analiza ingredientelor la controlul calității și gust, cei peste 900 de câini și pisici din Centrul nostru global de nutriție pentru animale de companie (PNC) ne ajută să dezvoltăm o nutriție bazată pe știință pentru a transforma viața animalului dumneavoastră de companie.

Despre PNC

Vet Essentials

Vet Essentials

Toate tipurile de hrană din gama Vet Essentials includ 5 beneficii esențiale orientate către nevoile specifice ale animalului dumneavoastră de companie. Formulele noastre echilibrate oferă beneficii unice care ajută la menținerea sănătății generale a animalului dumneavoastră de companie în fiecare etapă a vieții.

Despre gama Vet Essentials