SĂNĂTATEA

PE TERMEN LUNG

SE BAZEAZĂ PE ȘTIINȚĂ

Vizionaţi videoclipulCăută hrană

Aflaţi cum ştiinţa poate crea diferenţe pe care le puteţi vedea, simţi şi în care puteţi avea încredere

"Hrănește" o viață sănătoasă cu nutriția bazată pe biologie

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Medicii veterinari sunt experți în sănătatea câinelui dvs. - și majoritatea recomandă nutriția bazată pe biologie Hill's Science Plan, în comparație cu alte branduri.

INGREDIENTE SELECTATE PENTRU GUST ȘI CALITATE

Hrana pisicii dvs. trebuie să fie la fel de gustoasă pe cât e de nutritivă? De aceea producem hrană doar din ingrediente de calitate superioară, inclusiv pui, miel și somon.

100% SATISFACȚIE GARANTATĂ

Noi, cei din echipa Hill's, ne-am dedicat să producem hrana pe care pisica dvs. o va adora. Dacă nu sunteți mulțumit, din orice motiv, pur și simplu returnați produsul la magazinul de la care la-ți achiziționat pentru a vă primi banii înapoi.

Cumpărați hrana Hill's Science Plan potrivită pentru pisica dvs.

Nutriția bazată pe biologie care funcționează pentru pisicile de orice vârstă și talie.

SĂNĂTATEA PE TERMEN LUNG

SE BAZEAZĂ PE ȘTIINȚĂ

Cumpără acum

 • Alimente periculoase sau toxice pentru pisici

  Când vine vorba despre pisica ta, ai vrea să te asiguri că primește cea mai bună mâncare pentru pisici, care îi asigură nutriţia de care are nevoie.
 • Pisica mea este pretențioasă la mâncare

  154502253 Dacă pisica dvs. este pretențioasă la mâncare, nu vă faceți griji pentru că sunt cunoscute pentru asta. De fapt, acest tip de comportament este dobândit, nu este natural. Poate credeți că pisicile vor sau au nevoie de varietate în dieta lor, dar ele pot mânca fericite același tip de hrană în fiecare zi, cu condiția să fie o masă nutritivă.
 • Pisicile au nevoie de o nutriție de calitate pentru a se menține sănătoase

  Pisicile sunt animale de companie grozave, mai ales pentru că sunt, prin natura lor, animale foarte curate care nu au nevoie de atenție constantă. Cu excepția părului de pisică de pe mobilă, pisicile nu foac foarte mult deranj, sunt de obicei tăcute și nu cer foarte multe - desigur, cu excepția meselor la ore fixe.
 • Hrană vegană pentru pisicile carnivore?

  Pisicile sunt carnivore prin natura lor, și deși stilul de viață vegetarian este bun pentru omenii din familie, hrănirea pisicii cu alimente vegane sau vegetariene nu este o alegere bună pentru prietena dvs. felină.
 • Schimbarea hranei

  Acum că pisicuța dvs. este aproape o pisică adultă ar trebui să începeți tranziția de la hrana de pisoi la o hrană pentru pisici adulte, mai potrivită pentru nevoile ei nutriționale.
 • Hrănirea planificată vs. hrănirea "la liber" a pisicii: Ce este mai bine?

  Cat eating stew Încercaţi să vă daţi seama care este modul corect de a vă hrăni pisica? Vă întrebaţi: „Ar trebui să-mi hrănesc pisica la liber?”

SĂNĂTATEA PE TERMEN LUNG SE BAZEAZĂ PE ȘTIINȚĂ

Cumpără acum