HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ Light Medium hrana pentru caini cu pui

Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Light Adult este o hrană perfect echilibrată pentru câinii adulţi mai puţin activi, care necesită o hrană cu conţinut scăzut de calorii pentru a-și menţine greutatea optimă şi un stil de viaţă sănătos.

Beneficii importante

 • Cu 16% mai puţine calorii faţă de HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult.
 • Controlul saţietăţii. Menţine câinele sătul între mese.
 • Omega-6 şi vitamina E pentru piele şi blană.

Citiți mai mult

 • Beneficii

  Satisfacție garantată 100%. Suntem siguri că animalul dvs. de companie va aprecia produsele Hill's Science Plan. Suntem atât de siguri, încât vă oferim 100% garanție sau banii înapoi.*

  Recomandat pentru:

  Câinii maturi, cu vârsta de 7+ ani, care necesită mai puţine calorii (câini care sunt mai puţin activi, sterilizați sau care tind să acumuleze în greutate).


  Nu este recomandat pentru:

  Căţei sau căini adulţi (< 7 ani), căţele gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.


  Informații suplimentare:

  Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceți împreună este special, ne străduim să vă oferim cât mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

  Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

  Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de companie din adăposturi. Cu fiecare achiziţie SCIENCE PLAN, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe: hillsfoodshelterlove.com.


  Alte produse de luat în considerare

  Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente de hrană uscată pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi conserve delicioase pe care câinele dvs. le va aprecia.  

   


 • Ghid de hrănire

  Cum să ajustați cantitatea de hrană pentru a menține greutatea corporală optimă.

  SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

  Ghid de hrănire

  Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
  2.5 60
  5 105
  7.5 140
  10 175
  20 295
  30 400
  40 500
  50 590
  60 + 11 per kg

 • Ingrediente

  Proteine de calitate superioară și ingrediente provenite din surse sigure.

   

  COMPOZIŢIE: porumb, grâu, făină din carne de pui şi curcan, celulozã, tărâțe de mazăre, hidrolizat, grãsimi de origine animală, pulpã de sfeclã deshidratatã, seminţe de in, substanţe minerale, ulei vegetal, cartilaj de porc (sursă de condroitin sulfat), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină).

 • Media conținutului caloric și nutrițional

  3125 kcal/kg (312 kcal/100g)

  Nutrient Substanță uscată1
  %
  Proteine 18.9
  Grăsimi 11.4
  Fibre 13.1
  Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 50.6
  Calciu 0.92
  Fosfor 0.64
  Sodiu 0.32
  Potasiu 0.99
  Magneziu 0.124
  Taurină 0.11
  Vitamina C 110 ppm
  Vitamina E 661 IU/kg
  Acizi grași omega-3 0.92
  Acizi grași omega-6 2.80
  Cenușă 6.0
  Beta caroten 2.67 ppm
  Vitamina A 9978 IU/kg
  Vitamina D 815 IU/kg

  Referințe

  1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe