Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan LIGHT MEDIUM MATURE ADULT HRANĂ PENTRU CÂINI cu Pui

DIMENSIUNI DISPONIBILE
14kg

TALIE

Medium Breed

STADIUL DE VIAȚĂ

Senior

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hrana pentru câini Hill's SCIENCE PLAN Light Medium Mature Adult este o hrană perfect echilibrată pentru câinii adulţi mai puţin activi, care necesită o hrană cu conţinut scăzut de calorii pentru a-și menţine greutatea optimă şi un stil de viaţă sănătos.

Cum ajută:

  • Număr redus de calorii şi cu L-Carnitină pentru a ajuta la susținerea greutăţii corporale ideale
  • Controlul saţietăţii. Menţine câinele sătul între mese.
  • Omega-6 şi Vitamina E pentru piele şi blană.

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment petrecut împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătită să îi ofere animalului tău de companie nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii. 

Pregătim hrana pentru animale de companie cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an.
Aflaţi mai multe de pe https://www.hillspet.ro/shelter-program

Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente de hrană uscată pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi conserve delicioase pe care câinele dvs. le va aprecia.  

 

Recomandat pentru:

Câinii maturi, cu vârsta de 7+ ani, care necesită mai puţine calorii (câini care sunt mai puţin activi, sterilizați sau care tind să acumuleze în greutate).

Nu se recomandă pentru:

Căţei sau căini adulţi (< 7 ani), căţele gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: porumb, grâu, făină din carne de pui şi curcan, celuloză, tărâțe de mazăre, extracte proteice hidrolizate, grăsimi de origine animală, pulpă de sfeclă deshidratată, seminţe de in, substanţe minerale, ulei vegetal, cartilaj de porc (sursă de sulfat de condroitină), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină).

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2.5 60
5 105
7.5 140
10 175
20 295
30 400
40 500
50 590
60 + 11 pe kg

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Folosiți pentru prima dată această hrană? Amestecați hrana nouă cu hrana curentă, crescând treptat cantitatea hranei noi și reducând cantitatea hranei curente, pe o perioadă de 7 zile.
  • Mențineți apă proaspătă la dispoziție tot timpul!
  • Nevoile nutriţionale ale animalelor de companie pot să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3125 kcal/kg (313 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 18.9 %
Grăsimi 11.4 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 50.5 %
Fibre 13.1 %
Cenușă 6 %
Calciu 0.92 %
Fosfor 0.64 %
Potasiu 0.99 %
Sodiu 0.32 %
Magneziu 0.124 %
Taurină 0.11 %
Vitamina A 9978 IU/kg
Vitamina C 110 ppm
Vitamina D 815 IU/kg
Vitamina E 661 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.92 %
Acizi grași omega-6 2.8 %
Beta caroten 2.67 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe