Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan CULINARY CREATIONS HRANĂ PENTRU CÂINI ADULŢI DE TALIE MEDIE cu RAŢĂ şi CARTOFI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
2.5kg, 14kg

Hrana pentru câini adulţi Hill's Science Plan CULINARY CREATIONS cu raţă şi cartofi a fost formulată pentru a oferi le oferi câinilor o experienţă delicioasă. Nutriţie premium cu aromă şi textură irezistibile pentru a susţine sănătatea optimă a câinilor în perioada de vârf a vieţii lor. Formulată special cu proteine de raţă de înaltă calitate, cartofi şi alte ingrediente uşor de digerat.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Adult

AROMĂ

cu RAŢĂ şi CARTOFI

TALIE

Talie Medie

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hrana uscată pentru câini adulţi Hill's Science Plan CULINARY CREATIONS cu raţă şi cartofi este special formulată pentru a le oferi câinilor o nutriţie sănătoasă şi delicioasă în perioada de vârf a vieţii lor. Produs cu ingrediente de înaltă calitate, uşor de digerat.

  • Nutriţie 100% echilibrată cu ingrediente delicioase şi o textură irezistibilă a crochetelor pe care câinele tău o va adora
  • Proteină de raţă de înaltă calitate pentru musculatură
  • Produs cu cartofi şi alte ingrediente uşor de digerat

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Dă din coadă şi te linge pe faţă, nimeni nu poate să te salute aşa cum o face câinele tău. Pentru că fiecare moment în care petreceţi împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive corecte, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.


Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.


Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor din adăpost. Cu fiecare achiziţie SCIENCE PLAN, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an.

Aflaţi mai multe la here.

Hrana pentru animalele de companie Hill's Science Plan este disponibilă într-o varietate de alimente uscate pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi alimentele conservate cu multe arome delicioase pe care câinele dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Câini adulţi 1 - 6 ani.

Nu se recomandă pentru:

Căţei, căţele gestante sau care alăptează sau câini adulţi maturi. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Porumb, grâu, făină din carne de pui și de curcan, grăsimi de origine animală, extracte proteice hidrolizate, făină de gluten de porumb, făină din carne de raţă (raţă 4%, total carne de pasăre 14%), cartofi deshidratați (4%), ulei vegetal, substanţe minerale, pulpă de sfeclă deshidratată, seminţe de in.

Adult — hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - grame
2,5 60
5 100
10 170
20 285
30 385
40 480
50 565
60+ 11 pe kg

Adult maintenance Ghid de hrănire mixt

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - 370 g Conserve Cantitate pe zi - grame
2,5 0.5 + 15 g
5 0.5 + 55 g
10 1 + 80 g
20 1 + 195 g
30 2 + 205 g
40 2 + 295 g
50 2 + 385 g
60+ 2 + 8 g pe kg

INDICAŢII UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantităţile în creştere ale hranei noi a animalului cu cantităţile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanenţă!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3724 kcal/kg (372 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Umiditate 8 %
Proteine 21.8 %
Grăsimi 15 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 48.3 %
Fibre 1.6 %
Cenușă 4.9 %
Calciu 0.76 %
Fosfor 0.66 %
Potasiu 0.72 %
Sodiu 0.27 %
Magneziu 0.088 %
Vitamina A 9250 IU/kg
Vitamina C 99 ppm
Vitamina D 655 IU/kg
Vitamina E 505 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.49 %
Acizi grași omega-6 3.55 %
Beta caroten 1.43 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe