Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan HYPOALLERGENIC Adult Small & Mini Hrană Pentru Câini cu SOMON

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg, 6kg

HILL'S SCIENCE PLAN Hypoallergenic Adult Small & Mini Hrană pentru Câini cu Somon este o hrană completă pentru câini adulţi de talie mică cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani. Este formulată pentru câini cu pielea şi stomacul sensibile, cu un număr limitat de surse de proteine noi de înaltă calitate şi fără cereale.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Adult 1–6

AROMĂ

cu SOMON

TALIE

Talie Mică

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hrană pentru câini adulţi de talie mică şi mini Hill's SCIENCE PLAN Hypoallergenic cu somon este o reţetă delicată, formulată cu un număr limitat de surse de proteine noi de înaltă calitate şi fără cereale, concepută pentru a satisface nevoile câinilor cu sensibilităţi.

Cum ajută:

  • Somon şi ton de înaltă calitate ca singure surse de proteine animale intacte
  • Cu cartofi şi alte ingrediente uşor de digerat, blânde pentru stomac
  • Cu acizi grași Omega-3 și Omega-6 pentru o piele sănătoasă

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Dă din coadă şi te linge pe faţă, nimeni nu poate să te salute aşa cum o face câinele tău. Pentru că fiecare moment în care petreceţi împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive corecte, Hill's SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii. Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi. Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de adăpost. Cu fiecare achiziţie SCIENCE PLAN, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com.

Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de hrană uscată şi recompense pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi alimentele conservate cu multe arome delicioase pe care câinele dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Câini adulţi cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani, care cântăresc până la 10 kg la maturitate.

Nu se recomandă pentru:

Căței, căţele gestante sau care alăptează sau câini în vârstă. Căţelele ar trebui să fie trecute la hrana Hill's SCIENCE PLAN pentru căţei în timpul sarcinii sau alăptării.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Cartofi deshidrataţi (19%), mazăre deshidratată, amidon de cartofi, făină de somon (12%), grăsime animală, făină de ton (6%), extracte proteice hidrolizate, ulei vegetal, mazăre galbenă deshidratată, pulpă de sfeclă deshidratată, seminţe de in, minerale, morcovi deshidrataţi, pulpă de tomate deshidratată, pulpă de citrice deshidratată, pulbere de spanac.

Adult activ

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - grame
1 30
2 50
5 100
7 130
10 170

Adult activ

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - 363 g Conserve Cantitate pe zi - grame
1 0.25 + 5 g
2 0.25 + 25 g
5 0.5 + 50 g
7 1 + 25 g
10 1 + 65 g

INDICAŢII UTILE:

- Ajustaţi corespunzător cantitatea de hrană pentru a menţine greutatea corporală optimă. Verificaţi cu medicul veterinar dacă nu sunteţi sigur.

- Îi oferiţi această hrană pentru prima dată? Amestecaţi cantităţi din ce în ce mai mari din noua hrană cu cantităţi din ce în ce mai mici din vechea hrană pe o perioadă de 7 zile.

- Asiguraţi întotdeauna apă proaspătă!

- Nevoile nutriţionale ale animalului dvs. de companie se pot schimba pe măsură ce acesta îmbătrâneşte. Întrebaţi medicul veterinar la fiecare control.

- Prevenirea sufocării: Nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3700 kcal/kg (370 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Umiditate 8 %
Proteine 19.9 %
Grăsimi 14.9 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 49.7 %
Fibre 2.5 %
Cenușă 5.2 %
Calciu 0.84 %
Fosfor 0.71 %
Potasiu 0.83 %
Sodiu 0.25 %
Magneziu 0.091 %
Vitamina A 8415 IU/kg
Vitamina C 116 ppm
Vitamina D 721 IU/kg
Vitamina E 982 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.83 %
Acizi grași omega-6 3.24 %
Beta caroten 2.17 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe