Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM ADULT SMALL & MINI HRANĂ PENTRU CÂINI cu PUI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
2kg, 7kg

Hrana uscată pentru câini Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM cu pui (pentru câini de talie mică și mini (sub 10kg) cu vârsta de peste 1- 6) este o hrană cu beneficii multiple disponibile exclusiv în clinici și cabinete veterinare. Fabricată cu cazeină din lapte hidrolizat, un ingredient dovedit clinic care ajută la menținerea echilibrului emoțional și oferă confort în situații intense. Nutriție cu gust excelent, pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Talie mică şi mini (sub 10kg), Echilibru emoţional

AROMĂ

cu pui

TALIE

Talie Mică

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv la medicul veterinar, hrana pentru câini de talie mică şi mini (sub 10kg) Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + CALM cu pui este o hrană completă cu beneficii multiple pentru câinii de talie mică și mini cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani, special formulată cu cazeină hidrolizată din lapte, dovedită clinic pentru a susține echilibrul emoțional și confortul în situații intense precum separarea, zgomote urbane și vizitator Aceasta asigură un echilibru nutrițional de energie, proteine, vitamine și minerale.

Cum ajută:

Echilibru emoţional: Susține echilibrul emoțional cu cazeină hidrolizată din lapte, care s-a dovedit clinic că ajută în situații intense

Susține sistemul imunitar: Susține sistemul imunitar cu antioxidanți puternici dovediți (vitamina C și E)

Sănătatea sistemului digestiv: Promovează o digestie sănătoasă cu ingrediente precis echilibrate și ușor de digerat, adaptate pentru câinii de Talie mică

Susținerea organelor vitale: Întărește rinichii și vezica cu minerale controlate și taurină adăugată special pentru a susține sănătatea inimii

Sănătatea pielii și a blănii: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu acizi grași Omega-6 hrănitori

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a ajuta în mod proactiv să susțină viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor din adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflaţi mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana pentru animale cu beneficii multiple Hill's VET ESSENTIALS multi-benefit este disponibilă într-o varietate de alimente uscate pentru nevoile unice ale câinelui dvs. și conserve pentru răsfățul acestora.

Recomandat pentru:

Câini adulți de talie mică și mini (sub 10kg) cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani, care cântăresc până la 10 kg la maturitate, pentru a susține echilibrul emoțional Este adecvată, de asemenea, pentru câinii de talie mică și mini care necesită mai puține calorii (de exemplu, câinii care sunt mai puțin activi, sterilizați sau care sunt predispuși la obezitate).

Nu se recomandă pentru:

Căței sub 1 an

Cățele gestante sau lactante. În timpul perioadei de gestație sau alăptării câinii trebuie să treacă la formula pentru căței VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Făină din carne de pui și de curcan (carne de pui 13%, total carne de pasăre 21%), porumb, grâu, brizură de orez, grăsime animală, extracte proteice hidrolizate, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei vegetal, minerale, semințe de in, pulpă de roșii deshidratate, pulpă de citrice deshidratată, pulbere de spanac, hidrolizat proteic din lapte.

Adult — hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - (grams) - Adult — hrană de menținere Cantitate pe zi - (grams) - Câine sterilizat
1 30 25
2 50 45
5 100 90
7 130 115
10 170 150

INDICAȚII UTILE

Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3668 kcal/kg (367 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 22.9 %
Grăsimi 13.7 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 48.6 %
Fibre 1.7 %
Calciu 0.83 %
Fosfor 0.68 %
Potasiu 0.72 %
Sodiu 0.3 %
Magneziu 0.085 %
Vitamina C 110 ppm
Vitamina E 704 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.51 %
Acizi grași omega-6 3.29 %
L-carnitină 16.2 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe