Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION ADULT SMALL & MINI HRANĂ PENTRU CÂINI cu PUI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
2kg, 7kg

Hrana uscată pentru câini Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION cu pui (pentru câini adulți și maturi de talie mică și mini (sub 10kg) cu vârsta de peste 1 an) este o hrană cu beneficii multiple disponibile exclusiv în clinici și cabinete veterinare. Pentru sănătatea și funcționarea optimă a sistemului digestiv, tehnologia noastră ActivBiome+ dovedită clinic hrănește microbiomul intestinal unic. Nutriție cu gust excelent, pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Sănătatea sistemului digestiv, digestie sănătoasă, talie mică și mini (sub 10kg)

AROMĂ

cu pui

TALIE

Talie Mică

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, hrana pentru câini adulți 1+ de talie mică și mini (sub 10kg) Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION cu pui este o hrană completă cu beneficii multiple pentru câinii adulți și maturi, cu vârsta mai mare de 1 an. Oferă un echilibru nutrițional precis de energie, proteine, vitamine și minerale + un amestec unic de prebiotice, dovedit clinic, pentru a susține sănătatea animalului de companie pe tot parcursul vieții. Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Cum ajută:

Sănătatea sistemului digestiv: Susține scaunele regulate cu amestecul nostru de fibre ActivBiome+ dovedit clinic

Sănătatea inimii: Susține sănătatea inimii cu adaosul de taurină, precum și rinichii și vezica urinară cu minerale controlate

Susținerea musculaturii: Susține sănătatea musculară cu proteine de înaltă calitate

Sănătatea pielii și a blănii: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu Omega-6, Omega-3 și vitamina E hrănitoare

Susține sistemul imunitar: Susține sistemul imunitar cu un amestec unic de antioxidanți dovediți clinic (vitamina C și E)

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a ajuta în mod proactiv să susțină viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere. Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale. Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți. Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program. 100% Satisfacție Garantată suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana pentru animale cu beneficii multiple Hill's VET ESSENTIALS este disponibilă într-o varietate de alimente uscate pentru nevoile unice ale câinelui dvs. și conserve pentru răsfățul acestora.

Recomandat pentru:

Câini adulți și maturi de talie mică și mini (sub 10kg) cu vârsta de 1 an și mai mare.

Nu se recomandă pentru:

Căței sub 1 an.

Cățele gestante sau lactante. În timpul sarcinii și alăptării, hrana câinilor ar trebui schimbată la o formulă pentru căței VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT (spre deosebire de hrana pentru căței de talie mare VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Făină din carne de pui și de curcan (carne de pui 11%; total carne de pasăre 18%), porumb, grâu, făină de mazăre, făină din gluten de porumb, enzime digestive, pulpă de roșii deshidratate, orez brun, grăsimi animale, orz, ovăz, semințe de in, ulei de cocos, coji măcinate de nuci pecan, pulpă de sfeclă deshidratată, minerale, pulpă de citrice deshidratate, morcovi deshidratați, merișoare deshidratate. Amestec prebiotic ActivBiome+ (7,1%): Semințe de in, coji de nuci pecan măcinate, pulpă de sfeclă deshidratată, pulpă de citrice deshidratată, merișoare deshidratate.

Adult — hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - (grams) - Adult — hrană de menținere Cantitate pe zi - (grams) - Câine sterilizat
1 35 30
2 55 50
5 110 100
7 145 125
10 190 165

INDICAȚII UTILE


Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3349 kcal/kg (335 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 26.1 %
Grăsimi 13.1 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 37.4 %
Fibre 10 %
Calciu 0.86 %
Fosfor 0.67 %
Potasiu 0.74 %
Sodiu 0.26 %
Magneziu 0.132 %
Vitamina C 113 ppm
Vitamina E 675 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.71 %
Acizi grași omega-6 2.39 %

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe