Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS NEUTEREDDOG Adult Large Breed hrană pentru câini cu pui

DIMENSIUNI DISPONIBILE
12kg

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinicile și cabinetele veterinare, hrana pentru câini Hill's VET ESSENTIALS NeuteredDog Adult Large Breed cu pui, asigură o nutriţie avansată cu 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea câinelui dvs., inclusiv nutriţia dovedită clinic pentru a sprijini arderea grăsimilor şi pentru a vă ajuta câinele să obţină şi să menţină greutatea optimă după sterilizare.

  • Greutate: Amestecul unic de ingrediente este dovedit clinic că sprijină arderea grăsimilor şi ajută câinele sterilizat să atingă şi să menţină greutatea optimă
  • Digestie: Cu un amestec optim de fibre, inclusiv fibre prebiotice, pentru a promova un sistem digestiv sănătos
  • Oase şi articulaţii: Îmbogăţit cu glucozamină şi condroitin pentru a susţine articulaţiile sănătoase
  • Imunitate: Niveluri ridicate de antioxidanţi pentru susţinerea protecţiei naturale
  • Piele şi blană: Cu acizi graşi Omega-6 pentru piele sănătoasă şi blană bogată

Informații suplimentare:

Alegerile sănătoase contează atât pentru dvs. cât şi pentru animalul dvs. de companie. De mai bine de 75 de ani, Hill's cercetează cum să păstreze animalele de companie cât mai sănătoase.

Hrana pentru animale de companie Hill's VET ESSENTIALS este formulată în mod unic pentru a oferi 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea animalului dvs. de companie şi este disponibilă exclusiv în clinicile și cabinete veterinare. O nutriţie de înaltă calitate, împreună cu exerciţii fizice periodice şi controale veterinare, maximizează potenţialul animalului dvs. de companie pentru un viitor mai fericit şi mai sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente de încredere la nivel global.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi.

Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de adăpost. Cu fiecare achiziţie Hill's VET ESSENTIALS, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com.

Garanţie de 100% a satisfacţiei. Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm satisfacția prin returnarea 100% a banilor.*

CARACTERISTICI PRINCIPALE   BENEFICII ESENŢIALE
Amestec unic de ingrediente Nivel ridicat Susţine arderea grăsimilor şi metabolismul energetic sănătos pentru a ajuta câinii să atingă şi să menţină greutatea optimă.
Fibre prebiotice Suplimentată Susţine sănătatea gastrointestinală.
Glucozamină şi condroitin sulfat Îmbogăţit Pentru a susţine articulaţiile sănătoase la câinii sterilizaţi de talie mare.
L-carnitină Nivel ridicat Ajută la conversia grăsimii în energie, limitând astfel creşterea în greutate şi solicitarea articulaţiilor. Ajută la menţinerea masei musculare pentru a suporta articulaţiile.
Formulă antioxidantă superioară Adăugată Niveluri ridicate de antioxidanţi pentru susţinerea protecţiei naturale.
Acizi graşi Omega-6 Nivel ridicat Menţine sănătatea pielii şi a blănii.
Calciu; Magneziu; Fosfor Cantități controlate Susține sănătatea tractului urinar.

Hrana pentru animalele de companie Hill's este disponibilă într-o varietate de tipuri de produse, uscate sau la conservă, pentru nevoile unice ale câinelui dvs., cu o varietate de arome delicioase pe care câinele dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Câini adulţi de talie mare cu vârsta de peste 1 an.

Nu se recomandă pentru:

Căţei şi căţele gestante sau care alăptează.

În timpul sarcinii sau alăptării, câinii trebuie să treacă la hrana uscată Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Puppy (diferit de hrana VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed Puppy).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 11 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: INGREDIENTE: Făină din carne de pui (12%) și curcan (total carne de pasăre 18%), grâu, porumb, făină din tărâțe de mazăre, făină din gluten de porumb, grăsime animală, hidrolizat proteic, borhot de tomate deshidratat, celuloză, semințe de in, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei de nucă de cocos, minerale, morcovi deshidratați, cartilaj de porc (sursă de sulfat de condroitină), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină).

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
25 330
30 375
40 465
50 550
60 635
70 710
80 + 10 per kg

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantități în creştere ale hranei noi a animalului cu cantități în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare verificare.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3336 kcal/kg (334 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 28.7
Grăsimi 15.5
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 37.7
Fibre 12.4
Cenușă 5.6
Calciu 0.90
Fosfor 0.70
Potasiu 0.80
Sodiu 0.30
Magneziu 0.134
Vitamina A 11208 IU/kg
Vitamina C 110 ppm
Vitamina D 716 IU/kg
Vitamina E 415 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.80
Acizi grași omega-6 2.65
Beta caroten 5.08 ppm

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe