Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT ADULT MEDIUM HRANĂ PENTRU CÂINI cu PUI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
2kg, 10kg

Hrana uscată pentru câini Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT cu pui (pentru câini adulți, de talie medie, cu vârsta de peste 1 an, după sterilizare sau rase predispuse la creșterea în greutate) este o nutriție disponibilă exclusiv de la veterinar, cu beneficii multiple, formulată pentru a susține o greutate sănătoasă, precum și sănătatea sistemului digestiv și a articulațiilor. Tehnologia noastră unică de gestionare a greutății susține arderea grăsimilor și ajută câinii să atingă și să își mențină greutatea optimă. Pentru a sprijini o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Castrat-sterilizat, greutate sănătoasă

AROMĂ

cu pui

TALIE

Talie Medie

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, hrana pentru câini adulţi 1+ de talie medie Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT cu pui este o hrană completă cu beneficii multiple pentru câinii adulți și maturi, cu vârsta mai mare de 1 an. Oferă beneficii cheie dovedite clinic pentru câinele dvs., inclusiv tehnologia dovedită clinic care susține arderea grăsimilor și care vă ajută câinele să atingă și să își mențină greutatea optimă după sterilizare. Cu o aromă irezistibilă pe care câinele dvs. o va iubi.

Cum ajută:

Controlul greutății: Ajută câinele dvs. sterilizat să atingă și să mențină greutatea optimă grație unui amestec unic de ingrediente și conținut scăzut de grăsimi dovedite că sprijină arderea grăsimilor

Sănătatea sistemului digestiv: Susține un sistem digestiv sănătos cu un amestec optim de fibre, inclusiv prebiotice

Susține sistemul imunitar: Sprijină sistemul natural de protecție al câinelui cu niveluri dovedite clinic de antioxidanți

Sănătatea pielii și a blănii: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu acizi Omega-6 hrănitori

Susține sănătatea oaselor și articulațiilor: Susține articulațiile sănătoase cu o nutriție îmbogățită cu glucozamină și condroitină

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a susține în mod proactiv viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.


Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor de adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana pentru animale cu beneficii multiple Hill's VET ESSENTIALS' Multi-Benefit este disponibilă într-o varietate de alimente uscate pentru nevoile unice ale câinelui dvs. și conserve pentru răsfățul acestora.

Recomandat pentru:

Câini adulți și maturi cu vârsta de 1 an și mai mare, pentru susținerea unei greutăți sănătoase

Nu se recomandă pentru:

Căței sub 1 an

Cățele gestante sau lactante. În timpul sarcinii și alăptării, hrana câinilor ar trebui schimbată la o formulă pentru căței VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT (spre deosebire de hrana pentru căței de talie mare VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Făină din carne de pui (12%) și de curcan (total carne de pasăre 18%), grâu, porumb, făină de tărâțe de mazăre, făină de gluten de porumb, grăsime animală, enzime digestive, extracte proteice hidrolizate, pulpă de roșii deshidratat deshidratată, celuloză, semințe de in, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei de cocos, minerale, morcovi deshidratați, cartilaj de porc (sursă de sulfat de condroitină), hidrolizat de crustă de crustacee (sursă de glucozamină).

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2.5 60
5 100
10 165
20 280
30 375
40 465
50 550
60 + 10 pe kg

INDICAȚII UTILE


Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3336 kcal/kg (334 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 26.3 %
Grăsimi 14 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 34.8 %
Fibre 11.3 %
Calciu 0.81 %
Fosfor 0.64 %
Potasiu 0.72 %
Sodiu 0.27 %
Magneziu 0.122 %
Vitamina C 100 ppm
Vitamina E 642 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.73 %
Acizi grași omega-6 2.42 %
L-carnitină 274.2 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe