Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan

Hill's Science Plan CULINARY CREATIONS HRANĂ PENTRU PISICI cu SOMON şi MORCOVI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg, 10kg

Hrana pentru pisici adulte Hill's Science Plan CULINARY CREATIONS cu somon şi morcovi a fost formulată pentru a le oferi pisicilor o experienţă cu un gust deosebit. Gustul şi textura sa delicioasă se combină cu nutrienţi esenţiali pentru a susţine sănătatea optimă a pisicilor în perioada de vârf a vieţii. Formulată special cu proteine de somon de înaltă calitate, taurină esenţială pentru sănătatea inimii şi minerale echilibrate pentru a susţine rinichii şi vezica urinară.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Adult

AROMĂ

cu SOMON şi MORCOVI

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hrana uscată pentru pisici adulte Hill's Science Plan CULINARY CREATIONS cu somon şi morcovi este special formulată pentru a susţine nevoile energetice ale pisicilor în floarea vârstei. Produs cu ingrediente de înaltă calitate, uşor de digerat.

  • Nutriţie 100% echilibrată cu ingrediente delicioase şi o textură irezistibilă a crochetelor pe care pisica ta o va adora
  • Proteină de somon de înaltă calitate pentru musculatură
  • Taurină esenţială pentru sănătatea inimii şi minerale echilibrate pentru a susţine rinichii şi vezica urinară

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Cu un tors moale şi mângâieri şi mai moi, tu şi pisica ta aveţi ceva în comun. Pentru că fiecare moment în care petreceţi împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive corecte,HILL'S SCIENCE PLAN oferit de compania este pregătit pentru a-i oferi pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.


Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.


Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor din adăpost. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an.

Aflaţi mai multe la here.

Hrana pentru animalele de companie Hill's Science Plan este disponibilă într-o varietate de alimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Pisici adulte 1 - 6 ani.

Nu se recomandă pentru:

Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, pisicile trebuie să treacă la hrana umedă sau uscată HILL'S SCIENCE PLAN.

SDRL2018ALC - Fără conservaţi artificiali

SDRL2018ALC - Fără culori sintetice

SDRL2018ALC - Fără arome artificiale


Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Făină de pui şi de curcan, făină de gluten de porumb, porumb, grăsime animală, orez, grâu, făină de somon (5%), morcovi deshidratați (5%), extracte proteice hidrolizate, minerale, ulei de peşte, pulpă de sfeclă deshidratată.

Adult — hrană de menținere Ghid de hrănire mixt

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - 85 g pliculețe Cantitate pe zi - grame
2 1 + 20 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g pe kg

Adult — hrană de menținere

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - grame
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7+ 12 pe kg

INDICAŢII UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantităţile în creştere ale hranei noi a animalului cu cantităţile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanenţă!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

4161 kcal/kg (416 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 34.8 %
Grăsimi 20.9 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 37.3 %
Fibre 1.4 %
Cenușă 5.6 %
Calciu 0.79 %
Fosfor 0.72 %
Potasiu 0.8 %
Sodiu 0.33 %
Magneziu 0.077 %
Taurină 0.23 %
Vitamina A 11448 IU/kg
Vitamina C 122 ppm
Vitamina D 624 IU/kg
Vitamina E 600 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.55 %
Acizi grași omega-6 3.27 %
Beta caroten 4.66 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe