Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS LOW FAT + HIGH FIBRE ADULT HRANĂ PENTRU PISICI cu CARNE DE PUI GĂTITĂ LENT

DIMENSIUNI DISPONIBILE
85g

Hrana umedă pentru pisici adulte Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT + HIGH FIBRE cu pui gătită lent asigură o nutriție cu beneficii multiple, formulată special pentru pisicile sterilizate (vârsta de 1-6). Această nutriție oferă beneficii pentru sănătate dovedite clinic, vizate în mod special pentru a ajuta la menținerea greutății optime după sterilizare. Formulată cu un amestec unic de ingrediente și conținut scăzut de grăsimi dovedit pentru a atinge și menține greutatea optimă. Pentru a sprijini o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine. Cu beneficii nutriționale care sunt comparabile cu hrana umană uscată, alimentele umede pot ajuta la creșterea aportului de apă al animalului dvs. de companie și reprezintă o modalitate excelentă de a satisface nevoia de varietate a pisicii dvs., oferind multe posibilități de combinare a alimentelor umede și uscate.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Castrat-sterilizat, greutate sănătoasă,

AROMĂ

cu pui gătită lent

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv la medicul veterinar, hrana umedă pentru pisici adulte Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT+HIGH FIBRE cu pui gătită lent oferă o nutriție completă cu mai multe beneficii, cu beneficii cheie dovedite clinic pentru pisica dvs. (cu vârste între 1 și 6 ani), inclusiv un nivel scăzut de grăsime și niveluri ridicate de fibre pentru a ajuta la arderea excesului de grăsime după sterilizare/castrare. Cu o aromă irezistibilă pisica dvs. o va iubi.

Cum ajută:

Controlul greutății: Ajută pisica dvs. să își mențină greutatea optimă cu adaos de fibre și conținut scăzut de grăsimi

Sănătatea tractului urinar: Susține un sistem urinar sănătos cu niveluri controlate de magneziu, fosfor și calciu

Susține sistemul imunitar: Promovează un sistem imunitar sănătos, cu antioxidanți dovediți clinic

Sănătatea sistemului digestiv: Susține o digestie sănătoasă

Sănătatea pielii și a blănii: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu acizi Omega-6 hrănitori

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a susține în mod proactiv viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.


Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor de adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana pentru pisici adulte Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + LOW FAT+HIGH FIBRE este disponibilă și ca hrană uscată. Vă recomandăm să folosiți hrana uscată Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT în combinație cu o hrană umedă pentru o masă delicioasă pe care pisica dvs. o va iubi.

Recomandat pentru:

Pisici adulte tinere sterilizate, de la operație până la 6 ani

Nu se recomandă pentru:

Pisoi sub 6 luni.

Pisici gestante sau lactante. În timpul perioadei de gestație sau de alăptare, pisicile trebuie să treacă la hrana uscată Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Carne și derivate de origine animală (carne de pui 25%), derivate de origine vegetală, cereale, zaharuri, uleiuri și grăsimi, ouă și derivate de ouă, minerale, extracte de proteine vegetale.

Sterilized Pisică adultă vârsta de peste 1 an Ghid de hrănire mixt

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - 85 g pliculețe Cantitate pe zi - grame
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g pe kg

Sterilized Pisică adultă vârsta de peste 1 an

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - 85 g pliculețe
2 2
3 2 1/2
4 3
5 3 1/2
6 4
7+ 60 g/kg

INDICAȚII UTILE


Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 7.5 %
Grăsimi 2.7 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 7.7 %
Fibre 1.4 %
Calciu 0.15 %
Fosfor 0.13 %
Potasiu 0.18 %
Sodiu 0.06 %
Magneziu 0.011 %
Taurină 0.05 %
Vitamina C 21 ppm
Vitamina E 126 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.14 %
Acizi grași omega-6 1.07 %

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toată nutriția de care are nevoie pisica dumneavoastră se regăsește în VetEssentials

Aflați mai multe