ŞTIAŢI CĂ?

Obezitatea in randul animalelor de companie

În prezent, 56% dintre câini şi 60% dintre pisici sunt clasificate ca fiind supraponderale, însă doar aproximativ 10% dintre proprietarii animalelor de companie îşi dau seama că acestea sunt supraponderale.

MULTE PERSOANE NU ÎŞI DAU SEAMA CUM ARATĂ UN ANIMAL DE COMPANIE SUPRAPONDERAL

La fel ca la oameni, acumularea de greutate se întâmplă treptat la animalele de companie, ceea ce face dificil de spus când câinele sau pisica lor a ajuns într-un punct în care greutatea este un risc pentru sănătate. Prin intermediul unor cercetări intense asupra biologiei câinilor şi pisicilor, Hill's a identificat principalele motive pentru care există acest „surplus de grăsime”.

Prea slab

Prea slab

Greutate sănătoasă

Greutate sănătoasă

Supraponderal

Supraponderal

Prea slabă

Prea slabă

Greutate sănătoasă

Greutate sănătoasă

Supraponderală

Supraponderală

PENTRU CĂ...

MULTE PERSOANE CONSIDERĂ CĂ ANIMALELE DE COMPANIE SUNT „GRASE ŞI FRUMOASE”, DAR ÎN REALITATE SUNT SUPRAPONDERALE ŞI TRISTE.

Animalul dvs. de companie este predispus la aceleaşi riscuri pentru sănătate legate de greutate ca oamenii. Diabetul, artrita, cancerul, hipertensiunea arterială şi oboseala ar putea fi legate de excesul de greutate la animalele de companie.

MULŢI DEŢINĂTORI DE ANIMALE DE COMPANIE NU ŞTIU CUM METABOLISMUL LOR ESTE DIFERIT DE CEL AL ANIMALELOR.

În timp ce cu toţii beneficiem de o dietă şi de exerciţii sănătoase, este uşor să uităm că animalele noastre de companie au o biologie cu mult diferită în comparaţie cu omul. Puneţi-vă aceste întrebări:

Animalul dvs. oboseşte uşor?

Dacă animalul dvs. de companie oboseşte la o plimbare lungă sau după 15 minute de joacă, este posibil să aibă energie redusă.

Vă hrăniți animalul de companie cu hrană pentru oameni?

Nu mai mult de 10% din raţia zilnică de calorii a unui animal de companie trebuie să provină din mâncăruri sau alimente care nu sunt hrană special concepută pentru el.

MAI MULT DE 1/3 DINTRE DEŢINĂTORII DE ANIMALE DE COMPANIE LE OFERĂ ACESTORA „HRANĂ UMANĂ”, CARE POATE FI PREA BOGATĂ ÎN CALORII.

Comparație alimentară

CUM VĂ PUTEȚI AJUTA ANIMALUL DE COMPANIE

1

CUM VĂ PUTEȚI AJUTA ANIMALUL DE COMPANIE

Fiecare hrană pentru animale de companie oferă un ghid de hrănire pentru cantitatea pe zi în funcţie de greutatea animalului dvs. Dacă bănuiţi că animalul dvs. de companie poate avea un exces de greutate, trebuie să consultaţi medicul veterinar pentru a determina cantitatea corespunzătoare.

2

Ajutaţi-vă animalul de companie să facă mai multe exerciţii

Puţin exerciţiu fizic poate face o diferenţă mare pentru animalul dvs. de companie şi poate face ca relaţia dvs. împreună să fie şi ea mai sănătoasă. Dacă aveţi nevoie de inspiraţie pentru a începe, iată câteva idei de exerciţii pentru câini şi idei de exerciţii pentru pisici.

3

Hrăniţi animalul de companie cu o hrană formulată special pentru a-l ajuta să ajungă la o greutate sănătoasă

Prin cercetările de ultimă oră , Hill’s a dezvoltat hrană care ”lucrează” cu metabolismul animalelor de companie pentru a le ajuta să ardă grăsimea mai eficient.

HILL’S OFERĂ DOUĂ OPŢIUNI UNICE PENTRU ANIMALELE SUPRAPONDERALE

Cu peste un deceniu de cercetări privind modul în care alimentaţia afectează funcţia celulelor, am reuşit să dezvoltăm un amestec special de fibre din fructe şi legume care activează capacitatea naturală a organismului de a arde excesul de grăsime.

OPŢIUNI PENTRU ANIMALE SĂNĂTOASE:

Science Plan Perfect Weight

Hrana Hill’s Science Plan Perfect Weight oferă o nutriţie delicioasă, cu o gestionare revoluționară a greutății, printr-o tehnologie dovedită clinic pentru:

  • Menţinerea unei greutăţi sănătoase şi susținerea greutății optime pe termen lung
  • Pierderea în greutate sigură şi eficientă, cu rezultate vizibile în 10 săptămâni
  • Susţinerea musculaturii sănătoase

VEZI TOATE OPŢIUNILE NOASTRE DE WELLNESS

OPŢIUNEA TERAPEUTICĂ:

Prescription Diet Metabolic

Hill's Prescription Diet Metabolic este o opţiune recomandată de medicii veterinari pentru animalele de companie care au nevoie de mai mult sprijin. Amestecul sinergic de ingrediente funcţionează în mod natural cu metabolismul unui animal de companie pentru a arde grăsimea, în loc să o depoziteze.

  • 88% dintre animalele de companie au pierdut în greutate în 2 luni, de acasă
  • Ajută la evitarea reacumulării greutăţii după slăbire
  • Ajută animalele de companie să se simtă pline şi satisfăcute între mese
  • Susţine vitalitatea şi sănătatea generală

AJUTĂ ANIMALELE DE COMPANIE SĂ SE SIMTĂ PLINE ŞI SATISFĂCUTE ÎNTRE MESE