La fel ca şi oamenii, pisicile şi câinii au nevoie de un microbiom intestinal echilibrat. Deci, ce este microbiomul? Acest ecosistem, situat în tractul digestiv al animalului de companie, conţine miliarde de microbi şi alte microorganisme - inclusiv bacteriile benefice, cât şi cele dăunătoare, unice pentru fiecare animal de companie. Prin utilizarea nutriţiei pentru a echilibra microbiomul din intestinul animalului, puteţi influenţa tranziţia dintre afecțiunile acute sau cronice şi sănătate.

Contribuim la sănătatea animalelor de companie prin PUTEREA MICROBIOMULUI INTESTINAL

Așadar, mai simplu spus, ce este microbiomul? Gândiţi-vă la microbiomul animalelor de companie ca la un mini-ecosistem care joacă un rol semnificativ în echilibrarea nu numai a sănătăţii digestive a animalelor de companie, ci şi a bunăstării lor generale. La fel ca o peluză sau o grădină, dacă doriţi să înflorească, trebuie să vă asiguraţi că alegeţi plante care se dezvoltă în acel mediu unic.

Cu noi perspective asupra sănătăţii şi nutriţiei microbiomului intestinal, ştim că includerea unui amestec dinamic de ingrediente bogate în fibre, inclusiv prebiotice pentru câini şi pisici, poate susţine şi hrăni acest „ecosistem” intestinal pre-existent - microbiomul.

Cu mai mult de un deceniu de cercetare în domeniul sănătăţii microbiomului, Hill's se numără printre liderii industriei de hrană pentru animalele de companie în domeniul nutriţiei microbiotice.

MERGEM DINCOLO DE ABORDĂRILE TRADIȚIONALE

În mod obișnuit, animalele cu probleme digestive tratabile cu fibre, cum ar fi diareea cronică sau constipaţia, au fost tratate în câteva moduri comune - diete pe bază de fibre, probiotice pentru pisici şi câini, puiul şi orezul de casă. Fiecare vine cu avantajele sale pro şi contra:

Hrană terapeutică pe bază de fibre

Hrană terapeutică pe bază de fibre

PĂRŢI POZITIVE:
Modifică echilibrul de apă din colonul animalului de companie pentru a se adresa semnelor bolilor digestive (diaree la câine, constipaţie la pisică)

PROVOCĂRI:

  • Poate dura mai mult timp pentru a funcţiona
  • Nu poate oferi toate beneficiile digestive pentru sănătate
Probiotice pentru câini şi pisici

Probiotice pentru câini şi pisici

 

PĂRŢI POZITIVE:
Pot ajuta la tratarea diareei acute la câini

 

PROVOCĂRI:

  • Este posibil să nu abordeze cauza 
  • Nu sunt specifice gazdei (nu funcţionează împrenă cu microbiomul intestinal pre-existent al animalului de companie)
Pui şi orez pregătite acasă

Pui şi orez pregătite acasă

 

PĂRŢI POZITIVE:
Uşor de tolerat pentru stomac

 

PROVOCĂRI:

  • Echilibru nutriţional
  • Pregătirea poate fi o problemă

O nouă abordare a îngrijirii tractului GIMICROBIOMUL

Cercetările au demonstrat că microbiomul intestinal al câinelui sau al pisicii poate avea efecte semnificative asupra sănătăţii digestive. Dar ştiinţa inovativă subliniază rolul esenţial pe care un microbiom de câine sau pisică îl poate juca nu numai în răspunsul său la problemele digestive, ci şi în determinarea stării generale. Prin urmare, hrănirea şi susţinerea microbiomului intestinal deschide uşa spre noi oportunităţi pentru sănătatea digestivă şi generală.

După mai mult de un deceniu de analiză a microbiomului, Hill's Pet Nutrition - lider mondial în nutriţia pe bază de biologie pentru animale de companie - a devenit un pionier în studiul sănătăţii microbiomului animalelor de companie. Hill's foloseşte o tehnologie avansată pentru a înţelege microbiomul GI, inclusiv noi metode precum tehnologiile de secvenţiere de ultimă generaţie. Folosind aceste informaţii, Hill's a constatat că nutriția poate avea un impact pozitiv asupra sănătății gastrointestinale la animalele de companie - fără a se adăuga bacterii noi, non-specifice gazdei.

Cu această tehnologie, Hill’s pune sănătatea microbiomului în prim-planul îngrijirii GI şi lucrează pentru a susține în mod natural scaunul sănătos regulat în timp ce restabileşte echilibrul microbiomului intestinal unic al animalelor de companie.

ÎN CURÂNDO nouă descoperire care pune sănătatea microbiomului în prim-planul îngrijirii tractului gastrointestinal

Aflaţi mai multe

Vă rugăm să vă consultaţi cu medicul veterinar pentru mai multe informaţii şi îndrumări cu privire la ceea ce este mai bine pentru sănătatea microbiomului câinelui sau pisicii dvs.