Hill's Cercetare & Inovare

Punem siguranța pe primul loc în fiecare etapă

Dezvoltarea produselor

Peste 150 de medici veterinari, oameni de știință în materie de hrană și medici nutriționiști de la Hill’s dezvoltă hrana pentru animale de companie Science Plan™ și Prescription Diet™, tipuri de hrană care îndeplinesc nevoile animalului dumneavoastră atunci când este sănătos sau atunci când este bolnav. Fiecare ingredient este analizat atunci când este inclus în hrana animalului dumneavoastră de companie. Noi analizăm profilul ingredientelor din produsele noastre pentru peste 100 de substanțe nutritive, pentru a ne asigura că animalul dumneavoastră primește formula exactă de care are nevoie.

Ingredientele furnizate

Noi inspectăm fiecare ingredient testându-le microbiologic, senzorial, chimic și pentru existența corpurilor străine, pentru ca dvs. să vă hrăniți cu încredere animalele de companie. Sunt acceptați de Hill’s doar furnizorii de ingrediente ale căror instalații respectă standardele stricte de calitate a materiilor prime. Fiecare locație a fiecărui furnizor de ingrediente este evaluată separat pentru a asigura o coerență pentru evaluarea calității ingredientelor.

Investiția făcută de Hill’s pe termen lung în acumularea de cunoștințe, tehnologie și oameni de știință talentați ne-a ajutat să dezvoltăm produse inovatoare, inclusiv o gama largă de produse de nutriție clinică pentru animalele bolnave, animalele predispuse la boală și animalele sănătoase. Bunăstarea animalului dvs. este satisfacția noastră.

Hill's Pet Nutrition Center din Topeka, Kansas, este un centru nutrițional de ultimă generație care ilustrează dedicarea noastră în scopul îmbunătățirii sănătății câinilor și pisicilor. Pe lângă personalul format din medici veterinari și specialiști în nutriție și medicină internă, avem, de asemenea o “echipă” formată din animale de companie. Această „echipă blănoasă” testează produsele noastre pentru ca noi să fim siguri că animalele de companie primesc cea mai bună hrană atât din punct de vedere nutrițional cât și al gustului. În schimb, le dăruim tot ce și-ar putea dori vreodată un animal de companie: zone curate și spațioase, zone de exercițiu, un curs de agilitate și o mulțime de prieteni, oameni și animale de companie deopotrivă. Fiecare animal are propria echipă dedicată. Aceștia creează legături om-animal puternice, bazate pe încredere, la fel ca în cazul dvs. și al animalului dvs. de companie. Aflați mai multe despre angajamentul nostru pentru bunăstarea animalelor.

Ca urmare, produsele noastre au fost testate de milioane de proprietarii de animale de companie, începând cu anul 1939, iar astăzi, nenumărați medici veterinari recomandă și își hrănesc propriile animale de companie cu produsele Hill's.