Adopția unui animal de companie: Ceea ce trebuie să știți

Publicat de către
minute timp citire

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Doriți să adoptați un animal de companie, dar știți unde îl puteți găsi? Care sunt etapele adopției unui animal de companie? Cum știți dacă aveți toate rezervele de jucării potrivite, de hrană și de exerciții? Cel mai important este să vă dați seama dacă ați ales tovarășul potrivit pentru familia dvs.

Descoperirea informațiilor despre adopția unui animal de companie și îngrijorarea cu privire la elementele necunoscute pot fi copleșitoare pentru potențialii posesori ai unui animal de companie, însă nu lăsați ca acest lucru să vă împiedice să salvați un animal. Luați întrebările pe rând, până în momentul în care sunteți pregătit să vă luați angajamentul de a aduce acasă un nou prieten patruped.

Unde ar trebui să începeți să căutați un nou animal de companie?

Începeți de la adăpostul dvs. local de animale. Consultați paginile acestora de Facebook sau site-urile web pentru informații noi despre animalele pe care le au disponibile pentru adopție. Treceți pe la ei în mod regulat și întâlniți-vă cu personalul pentru a discuta despre nevoile și dorințele dvs. legate de un potențial nou prieten. Aceștia pot avea în vedere un animal despre care cred că s-ar potrivi familiei dvs. Povestiți-le despre ceea ce vă doriți și despre capacitatea dvs. de a îngriji anumite animale. Aveți copii, o curte mare, călătoriți des? Ajutându-i să vă înțeleagă stilul de viață îi veți ajuta să își dea seama ce animal de companie răspunde nevoilor dvs., pe care îl puteți iubi ani la rând.

În timp ce căutați diferite animale de companie disponibile pentru adopție, asigurați-vă că știți ce înseamnă să îngrijești un nou animal. Dacă sunteți pentru prima dată posesorul unui animal de companie, cel mai probabil sunteți agitat cu privire la aducerea acasă a noului dvs. prieten, însă, din fericire pentru dvs., există foarte multe resurse online care vă pot ajuta în noua dvs. călătorie de posesor al unui animal de companie, inclusiv pe portalul Noii posesori de animale de companie Hill's.

Little kitten in the shelter elegantly posing in a cage

Cum voi ști dacă am găsit animalul de companie potrivit?

Este ușor să te îndrăgostești, dar îi poți promite acestui animal o viață mai bună? Reflecția la toate aspectele legate de aducerea acasă a unui nou animal de companie este una dintre multele etape de adopție a unui animal de companie pentru a nu vă regăsi în situația de a returna animalul adăpostului — un scenariu sfâșietor pentru toți cei implicați. Câteva aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare ca familie, înainte de a alege un animal de companie, sunt:

  • Oare noul câine sau noua pisică se va înțelege cu ceilalți membri ai familiei? De exemplu, este posibil ca unele animale să nu se simtă bine în preajma copiilor mici. Pe de altă parte, este posibil ca un câine energic să nu fie o alegere fericită pentru o familie cu persoane vârstnice. Și cum rămâne cu celelalte animale de companie pe care este posibil să le aveți în casă?
  • Cine se va ocupa de noul animal de companie?
  • Vă puteți permite să îngrijiți animalul zilnic și în caz de urgență?

Nu uitați să discutați cu membrii personalului adăpostului de animale, cu familia de plasament sau cu oricine altcineva care a fost periodic în contact cu câinele sau cu pisica pe care doriți să o adoptați pentru a vă face o idee referitoare la personalitatea animalului și posibilele probleme ale acestuia. Deși anumite rase nu au trăsături de personalitate, fiecare pisică și câine au propria lor personalitate, caz în care personalul poate fi de mare ajutor. Majoritatea adăposturilor vă permit și să duceți un posibil viitor animal de companie într-o încăpere pentru a interacționa cu acesta și pentru a vedea cât de bine vă conectați.

 

Cui trebuie să mă adresez în cazul în care am nelămuriri?

Explorați Centrul Hill's de îngrijire a animalelor de companie unde puteți găsi noutăți, ponturi, sfaturi despre îngrijirea pisicilor și a câinilor, și chiar și mai multe informații despre modalitatea de adopție a unui animal de companie. 

În plus, nu trebuie să ezitați niciodată să îi cereți sfatul medicului dvs. veterinar dacă vă îngrijorează comportamentul sau starea de sănătate a câinelui sau a pisicii dvs. În sfârșit, discutați cu prietenii și familia dvs. sau cu alte grupuri de posesori de animale de companie care există online pentru a obține ajutor și sfaturi. Nu uitați că animalul dvs. de companie este unic și ceea ce funcționează pentru alți câini și alte pisici nu funcționează neapărat și pentru acesta, însă experiența lor anterioară vă poate da idei bune despre modul în care să îi asigurați cea mai bună casă noului dvs. prieten.

Nu există dubii în această privință: adopția unui animal de companie este un angajament serios. Însă nimic nu se compară cu salvarea unui animal fără adăpost, iar cunoașterea modului de adopție a unui animal de companie este primul pas. Recompensa este enormă—atât pentru dvs., cât și pentru animalul pe care l-ați salvat. I-ați oferit un cămin bun cu o familie iubitoare și în schimb acesta v-a oferit inima sa. Adunarea informațiilor, pregătirea pentru nevoile noului animal de companie și gândurile despre viitor pot dura mult timp pentru a vă asigura că ați luat decizia corectă pentru dvs., familia dvs. și noul dvs. animal de companie.

Biografie colaborator

Kara Murphy

Kara Murphy

Kara Murphy este o scriitoare freelance și posesoare de animale de companie, care locuiește în Erie, Pa. Ea are un Goldendoodle pe nume Maddie.

Produse similare