Idei distractive pentru copii și animale de companie în vara aceasta

Publicat de
min citit

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

"Copiii pot lua o pauză de studiu în timpul vacanțelor de vară, dar acest lucru nu înseamnă că nu pot continua să învețe. Joaca cu animalele de companie îi învață pe copii abilități importante în viață, pe care nu le pot învăța dintr-o carte. Studiile arată că timpul petrecut cu un animal de companie le oferă copiilor un sentiment superior de empatie și îi învață să fie responsabili, raportează The Washington Post. Nu în ultimul rând, le oferă copiilor și pisicii sau câinelui dvs. ocazia de a face exerciții fizice foarte necesare. 

Prin urmare, cum vacanța de vară se apropie, iată zece idei despre cum se pot juca copiii dvs. cu animalele de companie în vara aceasta."

Little girl sits under a tree reading a book about butterflies as dog sits nearby watching butterflies fly around them.

Câinele familiei: Cel mai bun prieten al unui copil

  1. Învață-l un truc nou: Biblioteca locală are probabil cărți despre dresarea animalelor. Împrumutați una pentru copilul dvs. ca să-l învețe câteva trucuri pe cățelul dvs. pe parcursul verii. Astfel, câinele dvs. va învăța un truc nou, iar copilul va dobândi o abilitate nouă, dar și cum să aibă răbdare.
  2. Jucați-vă de-a v-ați ascunselea: Țineți câinele la interior în timp ce copilul se ascunde la exterior. Apoi eliberați câinele și lăsați-l să adulmece unde s-a ascuns copilul!
  3. Traseu cu obstacole de bricolaj în curtea din spatele casei: Cutiile de carton, tunelurile de joacă, un cerc mare și o baghetă din spumă pentru piscină pot fi toate refolosite pentru a realiza un traseu cu obstacole în curtea din spatele casei, pe care copilul dvs. și animalul de companie pot învăța cum să îl stăpânească.
  4. Distracție cu pulverizatoare de apă: Câinii și copiii se vor distra cu siguranță alergând prin apa pulverizatoarelor din grădină. Deși unor câini nu le va păsa de pulverizatoare, le va plăcea cu siguranță să alerge după copii prin grădină, în timp ce aceștia aleargă printre pulverizatoarele de apă.
  5. Exercițiu de citit: Dacă micuțul dvs. învață să citească, cine poate fi un public mai bun decât un ascultător patruped, răbdător și care nu critică? Organizați un moment zilnic de spus povești, fără stres, pentru a exersa abilitățile de citit ale copilului.

Timp de joacă cu pisica și copilul

  1. Construiți o fortăreață pentru pisică: Strângeți cutii de carton pentru a realiza o fortăreață creativă pentru pisică: tăiați găuri, lipiți cutiile între ele cu bandă adezivă, colorați cartonul. Toate acestea reprezintă un mod grozav de a petrece o zi de vară. Priviți-o cum învață să parcurgă labirintul, poate cu ajutorul unor recompense sau al jucăriilor preferate. Dacă aveți cutii suficient de mari, copilul dvs. și pisica se pot bucura de o oază de întuneric pentru a da frâu liber imaginației. Asigurați-vă că îi supravegheați ca să fie în siguranță și să nu cadă peste pisică sau să se sperie pe parcurs.
  2. Învățați pisica să vă aducă obiecte: Pisicilor le place să vâneze tot felul de lucruri, bucăți mototolite de hârtie și capace de la cutiile de lapte, spre exemplu. Copiii pot învăța pisicile să facă aport cu obiectul preferat stând pur și simplu pe podea, aruncând obiectul și așteptând să vadă ce se întâmplă. Unele pisici ar putea să nu înțeleagă conceptul și s-ar putea juca singure cu jucăria, dar, în timp, repetiția le poate ajuta să înțeleagă jocul. Vor învăța aducând înapoi jucăria copilului, care „prinde viață” din nou de fiecare dată când este aruncată.
  3. Luminile: Pisicile adoră să urmărească luminile. Dați-i copilului o oglindă pentru a reflecta o rază de soare. Reflexia luminii pe podea și urmărirea pisicii cum se joacă înnebunită va stârni cu siguranță râsete. Stingeți luminile, dați-i copilului o lanternă și priviți cum pisica încearcă să prindă fasciculul luminos. Asigurați-vă că le reamintiți copiilor să nu îndrepte niciodată lumina spre ochii pisicii. Poate fi, de asemenea, o idee bună să recompensați într-un fel pisica când jocul se termină, deoarece poate fi frustrată că nu poate prinde niciodată lumina.
  4. Mașina pentru pisică: Legați bine o bucată de sfoară de o mașină de jucărie cu telecomandă și ghidați-o pe lângă pisica dvs. pentru o țintă irezistibilă. Din nou, pentru siguranța pisicii, asigurați-vă că mașina nu merge prea repede și copilul nu o va ciocni de aceasta.
  5. Prinderea pămătufului de praf: Combinați sarcinile din casă cu distracția cu pisica. Tot ceea ce îi trebuie copilului este un pămătuf de praf din pene și o pisică hotărâtă pentru a combina curățenia cu joaca. Poate fi nevoie să supravegheați mai atent acest joc — copilul nu trebuie să șteargă praful de pe un raft cu bibelouri mici pe care copilul sau pisica le poate dărâma și sparge.

Vara este un moment grozav pentru a-i ajuta pe copii să stabilească o legătură strânsă cu animalele lor de companie, deoarece au multă energie și timp de petrecut împreună. Vremea este de obicei frumoasă, ceea ce permite activități în aer liber între copii și câini, iar întoarcerea de la școală poate rupe monotonia zilei pentru pisici. Cu puțină ingeniozitate și grijă, copiii și animalele de companie se pot distra grozav vara aceasta.

Kara Murphy

Kara Murphy

Kara Murphy este o scriitoare independentă din Erie, PA. Ea deține un pui de Goldendoodle care se numește Maddie.

ARTICOLE SIMILARE

PRODUSE ASEMANATOARE