oferă-i celui mai
bun prieten
o viață liniștităȘTIINȚA A FĂCUT ASTA.

Orizontul mărcii Hill’s

#hrana-noastră-pentru-animale-de-companie (ancoră vizibilă doar pentru autor)

Nutriție bazată pe știință și iubită de animalele de companie

Pentru animalele de companie bolnave sau sănătoase, de toate vârstele, mărimile și cu necesități diverse - Hill's le oferă un plus de eleganță și un plus de strălucire. Pentru că atunci când știința este pe primul loc în formularea hranei pentru animale de companie, viețile se transformă pentru totdeauna.

Nutriție clinică pentru a-i ajuta pe veterinari să transforme viețile animalelor de companie

Dacă animalul dumneavoastră de companie se confruntă cu o afecțiune specifică sau are nevoie de rețete specializate, hrana Hill's Prescription Diet oferă o nutriție dovedită clinic, care îi schimbă viața.

Nutriție de zi cu zi pentru fiecare etapă a vieții unui animal de companie sănătos

Animalele de companie au necesități unice, specifice fiecărei talii și vârste. Hrana Hill’s Science Plan vă ajută să le oferiți o alimentație care să le susțină viețile în continuă schimbare.

Nutriție avansată, regăsită exclusiv în clinici și cabinete veterinare, pentru a vă ajuta animalul de companie să profite la maximum de fiecare zi

Fiecare hrană Hill's Vet Essentials include 5 beneficii esențiale orientate către nevoile specifice ale animalului dumneavoastră de companie. Formulele noastre precis echilibrate ajută la menținerea sănătății generale a animalului dumneavoastră de companie în fiecare etapă a vieții.

Profitați la maximum de Hill’s

câine mergând cu o pungă de crochete în gură

Găsiți hrană în apropiere

câine mergând cu o pungă de crochete în gură

Sfaturi, instrumente, & mai multe în căsuța dvs. poștală

#de-ce-hills (ancoră vizibilă doar pentru autor)

Avem încredere că știința transformă vieți

Știința are un rol important pentru Hill's și îi influențează activitatea dincolo de hrana nutritivă pentru animale de companie - ea inspiră eforturile noastre de a face o diferență reală în viața oamenilor și a animalelor de companie. Aflați cum ne respectăm promisiunile de dezvoltare.

băiat jucându-se cu un câine în iarbă

Schimbarea vieților prin hrană

Hrana potrivită este esențială pentru sănătatea și bunăstarea animalului dumneavoastră de companie. Împreună cu o echipă de medici veterinari, nutriționiști și oameni de știință în domeniul alimentar, dezvoltăm o nutriție care se bazează pe nevoile animalelor de companie.

Citiți mai multe

lucrător într-un adăpost de animale ținând în brațe o pisică

Nutriție și locuințe noi pentru fiecare animal de companie aflat în nevoie

În fiecare an, furnizăm hrană pentru sute de adăposturi din întreaga lume pentru a le oferi animalelor de companie din adăposturi a doua șansă pe care o merită.

Programul nostru de adăposturi

câine alergând prin iarbă cu o jucărie în gură

Pentru viitoarele generații de animale de companie

De la unități de producție cu zero deșeuri până la ambalaje reciclabile și multe altele, suntem mereu în căutarea unor noi modalități de a ne îmbunătăți procesele pentru binele planetei.

Sustenabilitatea noastră

Angajat Hill’s Pet Nutrition jucându-se cu niște pisici

Cei mai buni degustători ai noștri se simt ca acasă

Îngrijim peste 900 de câini și pisici la Centrul nostru global de nutriție pentru animale de companie (PNC) pentru a înțelege mai bine biologia animalelor de companie și pentru a ne optimiza ingredientele și aromele.

Despre PNC