Filozofia noastră nutrițională

Credem că nutriția este vitală

Susținut de nutriția clinică bazată pe dovezi, Hill's oferă unele dintre cele mai calitative produse pentru hrana animalelor de companie, formulate pentru a se potrivi unui spectru divers de nevoi unice.

Credem cu tărie că nutriția potrivită este vitală pentru ca animalele de companie să trăiască mult și sănătos. Cercetarea noastră, condusă chiar din Centrul Global pentru Nutriția Animalelor de Companie, ajută compania Hill's să fie lider global în îngrijirea nutrițională a animalelor de companie, permițându-ne să oferim formula potrivită pentru o nutriție perfect echilibrată, care corespunde nevoilor terapeutice și bunăstării animalelor de companie din întreaga lume.

Ştiință pentru succes

Cu investiția noastră pe termen lung în tehnologia nutrițională și cercetarea de ultimă generație, noi oferim ceea ce merită fiecare animal de companie: nutriție de calitate superioară. Căutăm continuu modalități de a îmbunătăți eficacitatea produselor noastre și suntem mândri că aplicăm conceptul de nutriție clinică bazată pe dovezi pentru dezvoltarea hranei pentru animalele de companie.

Conform cu Medicina Bazată pe Dovezi utilizată de medici în practica umană, Hill's efectuează studii clinice de hrănire aleatorii, mascate și controlate. Aceste studii științifice demonstrează beneficiile cercetărilor medicale și nutriționale efectuate zilnic la Centrul Global pentru Nutriția Animalelor de Companie.

Cele mai bune decizii clinice sunt luate atunci când dovezile clinice, expertiza clinică și valorile pacientului sunt interconectate. Nutriția Clinică Bazată pe Dovezi începe cu o cercetare nutrițională extinsă. Aceste studii aprofundate ne asigură că produsele noastre vor oferi beneficii reale animalelor de companie și vor corespunde celor mai înalte standarde de calitate și excelență așteptate de clienții noștri.

Clinically Proven

Teste clinice pentru bunăstarea animalelor de companie

O componentă esențială a Nutriției Clinice Bazată pe Dovezi o reprezintă testul clinic. În timpul acestor teste, produsele noastre sunt testate de medicii veterinari pe pacienți reali, în studii de hrănire mascate și aleatorii. Veterinarii își utilizează competențele clinice și experiența pentru a ajuta la identificarea stării de sănătate unică a fiecărui pacient și la diagnosticarea corectă. Aceștia evaluează și certifică apoi beneficiile nutriției din timpul derulării studiului. Cu ajutorul cercetărilor proprii, Hill's dezvoltă hrană pentru câini și pisici care promovează bunăstarea animalului de companie prin oferirea unei nutriții exacte.

Cu ajutorul cercetărilor proprii, Hill's dezvoltă hrană pentru câini și pisici care susține bunăstarea animalului de companie, oferindu-i o nutriție exactă. Nutriția perfect echilibrată reduce riscurile pentru sănătatea animalelor de companie care pot apărea din cauza excesului sau deficiențelor de nutrienți.

Substanțele nutritive corecte în cantitățile corecte

Ghidat de cercetările bazate pe dovezi, Hill's formulează hrana completă pentru animalele de companie cu 50 de substanțe nutritive într-un echilibru precis, astfel încât să corespundă necesităților specifice ale animalelor de companie, în funcție de etapele de viață, stilul de viață, talie sau nevoi speciale. Este important să evităm folosirea în cantitate prea mare sau prea mică dintr-un nutrient, deoarece o varietate largă de afecțiuni medicale se pot agrava sau pot fi chiar provocate, dacă se oferă consecvent o alimentație cu un echilibru incorect de nutrienți. Priviți tabelul de mai jos pentru a vedea modul în care cele mai importante substanțe nutritive vor influența sănătatea animalului dumneavoastră de companie:

100% Balanced Nutrition