Povestea noastră

Povestea noastră

La sfârșitul anilor 1930, Morris Frank, un tânăr nevăzător, făcea turul țării împreună cu câinele său însoțitor, Buddy, promovând câinii Seeing Eye™. Totuși, Buddy, un ciobănesc german, suferea de o boală de rinichi și dn-ul Frank l-a rugat pe Dr. Mark Morris Sr. să îl ajute. Dr. Morris a crezut că boala lui Buddy era rezultatul unei nutriții deficitare, astfel încât el a dezvoltat o nouă hrană pentru animalele de companie împreună cu soția sa, Louise Morris, în bucătăria lor. Louise, împreună cu alte trei femei, au continuat să facă mâncarea în pivnița familiei Morris, depozitând-o în borcane Ball™. Raritan Ration B este predecesorul dietei Hill's™Prescription Diet™k/d™ Canine și a fost concepută pentru câini cu afecțiune și insuficiență renală.

Dr. Morris i-a trimis hrana dlui Frank, care călătorea în țară cu Buddy. Însă, borcanele de hrană s-au spart în timpul transportului. Morris Frank a dispus livrarea către Dr. Morris a câteva mii de conserve și a unui aparat manual de conserve. Astfel s-a început ambalarea hranei în conserve.

 

Un nou parteneriat

În 1948, Dr. Morris a încheiat un contract cu Burton Hill de la Compania de ambalaje Hill Packing din Topeka, Kansas, pentru a ambala hrana sub o nouă denumire, Canine k/d™, și a acordat licență companiei Hill pentru a-i produce formulele sale pentru hrana animalelor de companie.

În anii care au urmat, parteneriatul dintre doctorul Morris și compania de ambalaje Hill Packing a evoluat în ceea ce se numește astăzi Hill's™ Pet Nutrition și a continuat să crească și să dezvolte formule de hrană terapeutică pe linia de produse Prescription Diet™. Dr. Morris a fondat un laborator de cercetare în Topeka în anul 1951, în momentul în care erau disponibile patru produse Prescription Diet™ pentru câini.

Fiul doctorului Morris, Dr. Mark Morris Jr., a continuat să ajute la creșterea Hill's Pet Nutrition în următoarele câteva decenii. Dr. Morris Jr. a observat de-a lungul activității sale de cercetare nevoia unui tip de hrană consistent și de bună calitate. În consecință, el a dezvoltat o hrană special destinată animalelor de companie sănătoase. În 1968, noua linie de produse a fost disponibilă în cabinetele veterinare sub denumirea Hill's™ Science Plan™. Această gamă de produse a continuat să se extindă, iar astăzi cuprinde peste 50 de tipuri de hrană cu formule speciale pentru animale de companie sănătoase, în funcție de vârstă și nevoi speciale.

Hill's astăzi

În 1976, compania Colgate-Palmolive a cumpărat Hill's Pet Nutrition. În prezent, produsele Hill's™sunt disponibile în 86 de țări în toată lumea. Cifra de afaceri a companiei a atins pragul de 1 miliard de dolari în 1999, și continuă să crească în fiecare an. Medicii veterinari din toată lumea recomandă și își hrănesc propriile animale de companie cu produsele Hill's, mai mult decât cu orice alt brand.

La Centrul Hill's Pet Nutrition din Topeka, Kansas, un grup de medici veterinari împreună cu specialiști în nutriție și medicină internă lucrează alături de animale de companie pentru dezvoltarea unor produse nutritive, cu gust excepțional. Fiecărui animal de companie îi este atribuită câte o echipă care se îngrijește să pună la dispoziția animalului camere spațioase și curate, zone de exercițiu fizic, un curs de agilitate și alți companioni umani și animali. Unitatea de talie mondială mai găzduiește și un spital veterinar echipat complet certificat de către Asociația Spitalelor Veterinare din Statele Unite (AAHA), respectând cele mai înalte standarde ale spitalelor veterinare pentru animale mici din prezent.

Astăzi, Hill's Pet Nutrition duce mai departe tradiția îngrijirii animalelor începută în 1939 de un medic veterinar remarcabil. Produsele noastre Prescription Diet™ și Science Plan™ oferă o nutriție de cea mai bună calitate care există pe piață.

®/™ Seeing Eye este o marcă comercială deținută de Seeing Eye, Inc. Ball este o marcă comercială a Ball Corporation.