Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic Stew Hrană pentru Pisici cu gust de Pui și Legume

DIMENSIUNI DISPONIBILE
82g

Nutriţie dovedită clinic pentru a ajuta pisicile să slăbească în mod natural

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Controlul greutății

AROMĂ

cu gust de pui şi legume

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult, Senior

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Video

658658695

Chiar şi o creștere mică în greutate poate avea un impact asupra calităţii vieţii animalului şi a relaţiei cu familia, deoarece această creştere în greutate poate reduce timpul de joacă, are impact asupra mobilităţii şi afectează pe termen lung sănătatea pisicii. Menţinerea unei greutăţi ideale poate avea un impact neaşteptat asupra vieţii reducând riscurile asociate cu greutatea crescută.


Nutriţioniştii şi medicii veterinari Hill's au dezvoltat nutriţia bazată pe știință Prescription Diet Metabolic, formulată pentru a ajuta pisicile să piardă din greutate şi să-şi păstreze greutatea stabilă. Lucrează în mod natural cu necesarul unic de energie al pisicii dumneavoastră pentru o pierdere în greutate ușoară și eficientă. Această hrană stimulează abilitatea naturală a pisicii de a arde grăsimile şi produce energie pentru o joacă activă. Amestecul unic de fibre ajută pisicile să se simtă sătule şi satisfăcute. În plus, 88% dintre animale au pierdut din greutate acasă chiar și în primele 2 luni când se utilizează nutriţia Metabolic.* Această hrană conține carne de pui şi legume şi are un gust irezistibil pe care pisica îl va adora.


* Date Hill’s Pet Nutrition, Inc.

Cum funcționează:

  • Funcţionează în mod natural cu consumul unic de energie al pisicii dvs. pentru o pierdere în greutate uşoară şi eficientă
  • Susţine capacitatea naturală a pisicii de a arde grăsimi
  • Amestecul unic de fibre ajută pisicile să se simtă pline şi satisfăcute

Cum ajută:

  • 88% dintre animalele de companie au slăbit acasă
  • Contribuie la menţinerea greutăţii şi oferă energie pentru o joacă activă
  • Pierdere uşoară în greutate: pisicile pierd în greutate fără a reduce în exces mărimea porțiilor
  • S + OXSHIELD: formulată pentru a promova un mediu urinar care reduce riscul de a dezvolta cristale de oxalat de calciu și cristale de struvit

Informații suplimentare:

Hill's Prescription Diet Metabolic Hrană Umedă Pentru Pisici asigură nutriţia de care pisicile au nevoie pentru a pierde în greutate şi pentru a-şi menţine greutatea. Lucrează în mod natural cu necesarul unic de energie al pisicii dumneavoastră pentru o pierdere în greutate ușoară și eficientă. Poate fi folosită pentru o perioadă îndelungată. Vă rugăm să consultaţi medicul veterinar pentru mai multe informaţii despre modul în care hrana noastră din gama Prescription Diet vă poate ajuta pisica să se bucure în continuare de o viaţă fericită şi activă. Formulele de hrană uscată, la conservă şi la pliculeț pot fi amestecate sau utilizate simultan.

Chiar şi o creștere mică în greutate poate avea un impact asupra calităţii vieţii animalului şi a relaţiei cu familia, deoarece această creştere în greutate poate reduce timpul de joacă, are impact asupra mobilităţii şi afectează pe termen lung sănătatea pisicii. Menţinerea unei greutăţi ideale poate avea un impact neaşteptat asupra vieţii reducând riscurile asociate cu greutatea crescută.

Nutriţioniştii şi medicii veterinari Hill's au dezvoltat nutriţia bazată pe știință Prescription Diet Metabolic, formulată pentru a ajuta pisicile să piardă din greutate şi să-şi păstreze greutatea stabilă. Lucrează în mod natural cu necesarul unic de energie al pisicii dumneavoastră pentru o pierdere în greutate ușoară și eficientă. Această hrană stimulează abilitatea naturală a pisicii de a arde grăsimile şi produce energie pentru o joacă activă. Amestecul unic de fibre ajută pisicile să se simtă sătule şi satisfăcute. În plus, 88% dintre animale au pierdut din greutate acasă chiar și în primele 2 luni când se utilizează nutriţia Metabolic.* Această hrană conține pui şi legume şi are un gust irezistibil pe care pisica îl va adora.


* Date Hill’s Pet Nutrition, Inc.

Recomandat pentru:

Pierderea în greutate şi menținere

Nu se recomandă pentru:

Hill's Prescription Diet Metabolic Hrană Umedă Pentru Pisici asigură nutriţia de care pisicile au nevoie pentru a pierde în greutate şi pentru a-şi menţine greutatea. Lucrează în mod natural cu necesarul unic de energie al pisicii dumneavoastră pentru o pierdere în greutate ușoară și eficientă. Poate fi folosită pentru o perioadă îndelungată. Vă rugăm să vă consultaţi cu medicul veterinar pentru mai multe informaţii despre modul în care hrana noastră din gama Prescription Diet vă poate ajuta pisica să se bucure în continuare de o viaţă fericită şi activă. Formulele de hrană uscată, la conservă şi la pliculeț pot fi amestecate sau utilizate simultan.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Carne şi derivate de origine animală (carne de pui 2%), derivate de origine vegetală, extracte de proteine vegetale, legume (2,2%), cereale, seminţe, substanţe minerale, uleiuri şi grăsimi, diverse zaharuri, ouă şi derivate din ouă.

Adult — hrană de menținere Ghid de hrănire mixt

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi — conserve 82g Cantitate pe zi - grame
2 1 + 20 g
3 1 + 35 g
4 1 + 50 g
5 1 + 65 g
6 1 + 75 g
7+ 1 + 12 g pe kg

Controlul greutății

Greutatea ideală a pisicii - kg Cantitate pe zi - 2.9 oz (82 g) Conserve - Slăbire Cantitate pe zi - 2.9 oz (82 g) Conserve - Adult — hrană de menținere
2 1 1/2 2 1/4
3 2 3
4 2 1/2 3 2/3
5 3 4 1/3
6 3 1/3 5
7 3 3/4 5 2/3
7+ 40 g pe kg 65 g pe kg

Slăbire Ghid de hrănire mixt

Greutatea ideală a pisicii - kg Cantitate pe zi — conserve 82g Cantitate pe zi - grame
2 1 + 10 g
3 1 + 20 g
4 1 + 25 g
5 1 + 35 g
6 1 + 45 g
7+ 1 + 7 g pe kg

Întrebați medicul veterinar despre instrucţiunile de hrănire specifice pentru animalul dumneavoastră. Acesta este doar un ghid. Gramajul este cea mai precisă formă de măsurare.

Pentru cele mai bune rezultate:

– Trecerea la această hrană se face gradual, în 7 sau mai multe zile.

– Folosiţi exclusiv hrană uscată şi umedă din gama Prescription Diet.

– Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență.

– Solicitaţi medicului veterinar să monitorizeze starea animalului dvs. de companie.

– Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

64 kcal (82 g) Conservă

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 38 %
Grăsimi 12.9 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 33.5 %
Fibre 9.2 %
Calciu 1.02 %
Fosfor 0.71 %
Potasiu 0.89 %
Sodiu 0.43 %
Magneziu 0.086 %
Taurină 0.33 %
Vitamina C 155 ppm
Vitamina E 1121 IU/kg
Acizi grași omega-3 1.41 %
Acizi grași omega-6 2.26 %
L-carnitină 881.2 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Prescription Diet

Nutriție inovatoare care poate transforma viețile animalelor de companie și pot oferi confort deținătorilor și medicilor veterinari care îi au în grijă.

Aflați mai multe