Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hrană pentru pisici HILL'S SCIENCE PLAN Senior Vitality Adult 7+ cu Pui şi Orez

605264

605263

605262

DIMENSIUNI DISPONIBILE
300g, 1.5kg, 7kg

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hrana pentru pisici HILL'S SCIENCE PLAN Senior Vitality oferă o nutriţie precis echilibrată, care ajută la promovarea abilităţii zilnice de a se ridica şi de a merge.

  • Un amestec unic de ingrediente ce susţine funcţia creierului, interacţiunea, energia şi vitalitatea
  • Acizi graşi Omega-3 şi -6 pentru o blană strălucitoare
  • Ingrediente uşor de digerat pentru digestie sănătoasă

Informații suplimentare:

La HILL’S am studiat modul în care nutriţia influenţează funcţia celulară a animalelor de companie de peste un deceniu. Am învăţat că procesul de îmbătrânire este complex. Slăbirea animalelor de companie atât fizic, cât şi psihic. Nutriţia noastră precis echilibrată ajută la susţinerea animalelor de companie şi a celulelor acestora în timp ce îmbătrânesc. Realizăm formulele noastre cu această informaţie în minte. 

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Cu un tors moale şi mângâieri şi mai moi, tu şi pisica ta aveţi ceva în comun. Pentru că fiecare moment în care petreceţi împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive corecte, HILL'S SCIENCE PLAN oferit de compania este pregătit pentru a-i oferi pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.


Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.


Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an.

Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com

Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de alimente pentru nevoile unice ale pisicii dvs. şi hrană umedă cu multe arome delicioase pe care pisica le va iubi. 

Recomandat pentru:

Pisici adulte 7+ ani

Nu se recomandă pentru:

Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, pisicile trebuie să treacă la hrana umedă sau uscată HILL'S SCIENCE PLAN Kitten. 

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Făină din carne de pui (13%) şi curcan (total carne de pasăre 20%), grâu, făină de gluten de porumb, orez (12%), porumb, grăsimi animale, hidrolizat, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei vegetal, minerale, roşii deshidratate, ulei de peşte, broccoli deshidratat.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 35
3 45
4 55
5 65
6 75
7 + 12 pe kg

Ghid de hrănire mixt

Greutate corporală (kg) Pliculețe 85g Grame hrană uscată
2 1 15
3 1 30
4 1 40
5 1 50
6 1 60
7 + 1 10 pe kg

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantităţile în creştere ale hranei noi a animalului cu cantităţile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Păstraţi apă proaspătă disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3824 kcal/kg (382 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 32.5 %
Grăsimi 16.7 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 43.1 %
Fibre 1.9 %
Cenușă 5.9 %
Calciu 0.87 %
Fosfor 0.71 %
Potasiu 0.88 %
Sodiu 0.34 %
Magneziu 0.084 %
Taurină 0.38 %
Vitamina A 11124 IU/kg
Vitamina C 109 ppm
Vitamina D 1101 IU/kg
Vitamina E 944 IU/kg
EPA 0.101 %
Acizi grași omega-3 0.53 %
Acizi grași omega-6 3.7 %
Beta caroten 3.93 ppm
L-carnitină 548.3 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe