Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

HILL'S SCIENCE PLAN Oral Care Adult hrană pentru pisici cu pui

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hrana uscată pentru pisici HILL'S SCIENCE PLAN Oral Care pentru îngrijirea orală conține o tehnologie dovedită clinic pentru a reduce acumularea plăcii bacteriene şi a tartrului.

  • Tehnologie dovedită clinic pentru reducerea acumulărilor de placă bacteriană şi tartru
  • Tehnologia cu fibre curăţă dinţii pentru a ajuta la împrospătarea respiraţiei
  • Omega 6 şi vitamina E pentru blană

Informații suplimentare:

La HILL'S, studiem modul în care putem îmbunătăţi sănătatea dentară, reducând acumularea de placă bacteriană şi tartru. Crochetele noastre unice Oral Care conțin o tehnologie dovedită clinic, sunt concepute să acționeze ca o periuţă de dinţi atunci când animalele de companie mestecă. 

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment petrecut împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit să îi ofere pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii. 

Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an.
Aflaţi mai multe de pe hillsfoodshelterlove.com

Hrana pentru animalele de companie HILL'S SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va adora.  

 

Recomandat pentru:

Pentru pisici adulte cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani, pentru a ajuta la protejarea împotriva formării plăcilor bacteriene şi a tartrului

Nu se recomandă pentru:

Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptare, pisicile trebuie să consume hrana umedă sau uscată HILL'S SCIENCE PLAN Kitten. 

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Carne de pui şi curcan, brizură de orez, fãinã de gluten de porumb, porumb, grãsimi de origine animală, celulozã, ulei vegetal, substanţe minerale, hidrolizat, ulei de peşte.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7 + 13 per kg

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Folosiți pentru prima dată această hrană? Amestecați hrana nouă cu hrana curentă, crescând treptat cantitatea hranei noi și reducând cantitatea hranei curente, pe o perioadă de 7 zile.
  • Mențineți apă proaspătă la dispoziție tot timpul!
  • Nevoile nutriţionale ale animalelor de companie pot să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3717 kcal/kg (372 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 33.5
Grăsimi 20.4
Fibre 7.9
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 32.4
Calciu 0.91
Fosfor 0.77
Sodiu 0.42
Potasiu 0.68
Magneziu 0.066
Taurină 0.20
Vitamina C 109 ppm
Vitamina E 593 IU/kg
Cenușă 5.8
Beta caroten 3.60 ppm
Vitamina A 6737 IU/kg
Vitamina D 647 IU/kg

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe