Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan Mature Adult Hrană Pentru Pisici cu Ton

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg

AROMĂ

cu ton

STADIUL DE VIAȚĂ

Senior

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hrana uscată pentru pisici HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult susţine îmbătrânirea graţioasă a pisicilor. Oferă un amestec sinergic de ingrediente pentru a ajuta la susţinerea nivelului de activitate şi energie. Taurină esenţială pentru sănătatea inimii şi o cantitate echilibrată de minerale pentru a susţine rinichii şi vezica urinară Vitamina E, Omega 3 şi 6 pentru piele şi blană Ingrediente uşor digerabile, cu fibre naturale pentru o digestie sănătoasă

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment petrecut împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit să îi ofere pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii. Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an.Aflaţi mai multe de pe hillsfoodshelterlove.com

Hrana pentru animalele de companie HILL'S SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va adora.    

Recomandat pentru:

Pisici adulte 7+ ani.

Nu se recomandă pentru:

Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptare, pisicile trebuie să consume hrana umedă sau uscată HILL'S SCIENCE PLAN Kitten. 

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Brizură de orez, grâu, făină de gluten de porumb, făină din carne de pui şi de curcan, grăsime animală, porumb, făină de ton (5%), proteină din mazăre, seminţe de in, ulei vegetal, extracte proteice hidrolizate, minerale, ulei de peşte.

Adult matur

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - pliculețe 85g Cantitate pe zi - grame
2 1 + 15 g
3 1 + 25 g
4 1 + 35 g
5 1 + 45 g
6 1 + 55 g
7+ 1 + 9 g pe kg

Adult matur

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - conserve 82g Cantitate pe zi - grame
2 1 + 10 g
3 1 + 20 g
4 1 + 30 g
5 1 + 40 g
6 1 + 50 g
7+ 1 + 8 g pe kg

Adult matur

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - grame
2 30
3 45
4 55
5 65
6 70
7+ 11 pe kg

SFATURI UTILE Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar. Folosiți pentru prima dată această hrană? Amestecați hrana nouă cu hrana curentă, crescând treptat cantitatea hranei noi și reducând cantitatea hranei curente, pe o perioadă de 7 zile. Mențineți apă proaspătă la dispoziție tot timpul! Nevoile nutriţionale ale animalelor de companie pot să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control. Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3937 kcal/kg (394 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Umiditate 6 %
Proteine 29.6 %
Grăsimi 20.8 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 37.5 %
Fibre 1.1 %
Cenușă 4.9 %
Calciu 0.73 %
Fosfor 0.65 %
Potasiu 0.72 %
Sodiu 0.22 %
Magneziu 0.081 %
Taurină 0.2 %
Vitamina A 7947 IU/kg
Vitamina C 102 ppm
Vitamina D 720 IU/kg
Vitamina E 874 IU/kg
Acizi grași omega-3 1.16 %
Acizi grași omega-6 3.78 %
Beta caroten 2.57 ppm
L-carnitină 563 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe