HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult 7+ hrană pentru pisici cu ton

Hrana uscată pentru pisici HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult susţine îmbătrânirea graţioasă a pisicilor. Oferă un amestec sinergic de ingrediente pentru a ajuta la susţinerea nivelului de activitate şi energie.

 • Taurină esenţială pentru sănătatea inimii şi o cantitate echilibrată de minerale pentru a susţine rinichii şi vezica urinară
 • Vitamina E, Omega 3 şi 6 pentru piele şi blană
 • Ingrediente uşor digerabile, cu fibre naturale pentru o digestie sănătoasă

Citiți mai mult

 • Beneficii

  Satisfacție garantată 100%. Suntem siguri că animalul dvs. de companie va aprecia produsele Hill's Science Plan. Suntem atât de siguri, încât vă oferim 100% garanție sau banii înapoi.*

  Recomandat pentru:

  Pisici adulte 7+ ani.


  Nu este recomandat pentru:

  Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptare, pisicile trebuie să consume hrana umedă sau uscată HILL'S SCIENCE PLAN Kitten. 


  Informații suplimentare:

  Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment petrecut împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit să îi ofere pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii. 

  Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

  Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an.
  Aflaţi mai multe de pe hillsfoodshelterlove.com


  Alte produse de luat în considerare

  Hrana pentru animalele de companie HILL'S SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va adora.  

   


 • Ghid de hrănire

  Cum să ajustați cantitatea de hrană pentru a menține greutatea corporală optimă.

  SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Folosiți pentru prima dată această hrană? Amestecați hrana nouă cu hrana curentă, crescând treptat cantitatea hranei noi și reducând cantitatea hranei curente, pe o perioadă de 7 zile.
  • Mențineți apă proaspătă la dispoziție tot timpul!
  • Nevoile nutriţionale ale animalelor de companie pot să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

  Ghid de hrănire

  Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
  2 35
  3 45
  4 55
  5 65
  6 75
  7 + 12 per kg

  Conservă

  Greutate corporală kg Conserve 82g Grame hrană uscată
  2 1 + 10
  3 1 + 20
  4 1 + 30
  5 1 + 45
  6 1 + 50
  7 + 1 + 9 per kg

  Ghid de hrănire mixt

  Greutate corporală kg Pliculețe 85g Grame hrană uscată
  2 1 + 15
  3 1 + 25
  4 1 + 35
  5 1 + 45
  6 1 + 55
  7 + 1 + 9 per kg

 • Ingrediente

  Proteine de calitate superioară și ingrediente provenite din surse sigure.

   

  COMPOZIŢIE: Grâu, porumb, fãinã de gluten de porumb, carne de pui şi curcan, grãsimi de origine animală, brizură de orez, făină din carne de ton, substanţe minerale, hidrolizat, ulei vegetal, seminţe de in, ulei de peşte.

 • Media conținutului caloric și nutrițional

  3937 kcal/kg (394 kcal/100g)

  Nutrient Substanță uscată1
  %
  Proteine 31.9
  Grăsimi 18.3
  Fibre 1.3
  Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 43.0
  Calciu 0.80
  Fosfor 0.65
  Sodiu 0.35
  Potasiu 0.76
  Magneziu 0.086
  Taurină 0.22
  L-carnitină 603.1 ppm
  Vitamina C 109 ppm
  Vitamina E 517 IU/kg
  Acizi grași omega-3 0.81
  Acizi grași omega-6 3.67
  Cenușă 5.4
  Beta caroten 3.89 ppm
  Vitamina A 6463 IU/kg
  Vitamina D 680 IU/kg

  Referințe

  1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe