Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's PRESCRIPTION DIET ON-Care Tocăniță Pentru Câini cu Pui și Legume Adăugate

DIMENSIUNI DISPONIBILE
354g

Nutriţie clinică concepută pentru a hrăni şi a sprijini câinii care au nevoie de un suport nutriţional suplimentar pentru calitatea vieţii

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Îngrijire în convalescenţă

AROMĂ

cu pui şi legume adăugate

TALIE

Talie Mică, Talie Medie, Talie Mare

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult, Senior

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Atunci când câinii sunt diagnosticaţi cu o boală gravă, este esenţial să se asigure că nevoile lor nutriţionale sunt acoperite. Prescription Diet ON-Care este concepută pentru a contribui la menţinerea rezistenţei şi a energiei, precum şi pentru a încuraja mâncatul încă de la primul bol.

Vă rugăm să vă adresaţi medicului veterinar pentru a vedea dacă aceasta este hrana potrivită pentru câinele dvs.

Nutriţioniştii şi medicii veterinari de la Hill's au dezvoltat nutriţia Hill's Prescription Diet ON-Care pentru a contribui în mod specific la hrănirea şi suportul câinilor care se luptă cu boli grave. Această hrană umedă delicioasă este preparată cu pui, grăsimi savuroase şi proteine extrem de digerabile, pentru a oferi câinelui dvs. o experienţă excelentă în timpul mesei.

Substanţele nutritive foarte uşor de digerat din Prescription Diet ON-Care sunt uşor de absorbit de către animalele de companie, iar formula conţine, de asemenea, ActivBiome+, un amestec unic de fibre prebiotice pentru a contribui la un microbiom gastrointestinal sănătos şi care s-a dovedit că promovează o calitate consistentă a scaunelor.

Cum funcționează:

  • Gustul irezistibil din fiecare porţie încurajează apetitul
  • Proteine foarte digerabile pentru a ajuta la menţinerea puterii şi a energiei
  • Realizată cu tehnologia ActivBiome pentru microbiomul intestinal al câinelui

Cum ajută:

  • Conceput pentru a încuraja hrănirea, începând cu prima porţie
  • Nutriţie optimă bogată în calorii pentru a contribui la susţinerea activităţii zilnice a câinelui
  • Conceput pentru a susţine calitatea scaunului
  • S+OXSHIELD: Creat pentru a promova un mediu urinar care reduce riscul de a dezvolta cristale de oxalat de calciu şi cristale de struvit

Informații suplimentare:

Tocănița Hill's Prescription Diet ON-Care cu pui şi legume adăugate este o nutriţie clinică ce oferă suportul nutriţional de care câinele dvs. are nevoie. Vă rugăm să consultaţi medicul veterinar pentru mai multe informaţii despre modul în care hrana noastră din gama Prescription Diet poate susţine calitatea vieţii câinelui dvs. Pentru cele mai bune rezultate, folosirea consecventă pe termen lung a acestui produs este esenţială. Formulele de hrană uscată şi la conservă pot fi amestecate sau utilizate simultan.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Carne şi derivate de origine animală (pui 10%), derivate de origine vegetală, cereale, uleiuri şi grăsimi, legume (1,6%), extracte de proteine vegetale, minerale, fructe, ouă şi derivate din ouă, seminţe. Ingrediente cu digestibilitate crescută: Ficat de porc, pui, amidon de orez, făină de orez, extracte proteice hidrolizate, gluten de grâu, ulei vegetal, orez, ulei de peşte, ulei de nucă de cocos, ouă deshidratate, grăsime animală.

Adult - hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - conserve 354g Cantitate pe zi - grame
1 0.25 + 10 g
2 0.25 + 25 g
4 0.5 + 40 g
5 0.5 + 55 g
10 1 + 75 g
20 1 + 180 g
30 2 + 195 g
40 2 + 280 g
50 2 + 360 g
60+ 2 + 7 g pe kg

Adult - hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - conserve 354g
1 1/3
2 2/3
4 1
5 1 1/4
10 2
20 3 1/4
30 4 1/2
40 5 1/2
50 6 1/2
60+ 40 g pe kg

Întreabă veterinarul despre instrucţiunile de hrănire specifice pentru animalul tău. Acesta este doar o îndrumare. Gramele sunt cea mai bună formă de măsurare. În cazul în care folosiţi cupa de măsurare Hill's vă rugăm să accesaţi cup.hillspet.com. Pentru rezultate optime: –Trecerea graduală la această nouă hrană se face în 7 zile sau mai mult. – Folosiţi exclusiv hrană uscată şi umedă din gama Prescription Diet. – Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanenţă. – Solicitaţi medicului veterinar să monitorizeze starea animalului dvs de companie. – Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

909 kcal/kg

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 6.6 %
Grăsimi 5 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 7.3 %
Fibre 0.5 %
Calciu 0.18 %
Fosfor 0.13 %
Potasiu 0.15 %
Sodiu 0.07 %
Magneziu 0.019 %
Taurină 0.04 %
Vitamina E 149 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.34 %
L-carnitină 92.7 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Prescription Diet

Nutriție inovatoare care poate transforma viețile animalelor de companie și pot oferi confort deținătorilor și medicilor veterinari care îi au în grijă.

Aflați mai multe