Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome hrană pentru câini cu pui

Îngrijirea tractului digestiv

Sănătatea digestivă a câinelui tău poate fi afectată de multe lucruri, iar atunci când câinele tău suferă de tulburări digestive este o experiență neplăcută pentru toți cei implicați. Vestea cea bună este că vă puteți ajuta câinele să se simtă mai bine cu o hrană care revoluționează modul în care sunt abordate tulburările digestive tratabile cu fibre, prin amplasarea în prim-planul îngrijirii tractului digestiv a sănătății microbiomului intestinal – ecosistemul unic din intestinul animalului tău de companie.

 

Nutriționiștii și medicii veterinari de la Hill’s au formulat nutriția Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome cu ActivBiome+, o tehnologie inovatoare, care susține într-un mod activ scaunele regulate și sănătoase și ajută la reducerea riscului de apariție a episoadelor viitoare.

Citiți mai mult

 • Beneficii

  Cum funcționează:

  • Cu tehnologia inovatoare ActivBiome+, un amestec brevetat de fibre active dovedite clinic pentru hrănirea microbiomului intestinal, pentru a susține sănătatea tractului digestiv și bunăstarea
  • Bogat în acizi grași omega-3 (DHA și EPA)
  • Echilibru optim de fibre solubile și insolubile

  Cum ajută:

  Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome hrană pentru câini susține într-un mod activ scaunele regulate și sănătoase și ajută la reducerea riscului de apariție a episoadelor viitoare.

  • Răspuns rapid – dovedită clinic pentru că ajută la îmbunătățirea fermității scaunului în 24 de ore
  • Ajută la calmarea tractului digestiv
  • Susține microflora intestinală benefică pentru a susține sănătatea tractului digestiv

  Satisfacție garantată 100%. Suntem siguri că animalul dvs. de companie va aprecia produsele Hill's Prescription Diet. Suntem atât de siguri, încât vă oferim 100% garanție sau banii înapoi.*

  Informații suplimentare:

  Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome hrană uscată pentru câini este o dietă completă pentru animale de companie ce asigură toată nutriția de care au nevoie câinii adulți. Vă rugăm să vă consultați cu medicul veterinar pentru mai multe informații despre cum poate hrana PRESCRPTION DIET să vă ajute câinele să se bucure, în continuare, de o viață activă și fericită.


 • Ghid de hrănire

  Cum să ajustați cantitatea de hrană pentru a menține greutatea corporală optimă.

  Ajustați cantitatea de hrană, în funcție de necesități, pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, întrebați medicul veterinar.

  Pentru cele mai bune rezultate:

  • Tranziția la noua hrană se face treptat, pe o periodă de 7 zile, sau respectați recomandarea medicului veterinar
  • Recomandați hrănirea exclusivă cu hrană uscată PRESCRIPTION DIET și recompense Hill’s
  • Împărțiți cantitatea zilnică recomandată în porții mai mici, administrate de-a lungul întregii zile
  • Perioada recomandată pentru utilizare: 1 până la 2 săptămâni în perioadele cu diaree acută și în perioadele de recuperare dintr-un episod de diaree acută. Compensație pentru maldigestie: 3-12 săptămâni sau cât timp este necesar.
  • Medicul veterinar trebuie să monitorizeze afecțiunea de care suferă animalul dvs. de companie.
  • Depozitați ambalajele deschise de hrană într-un loc răcoros. Feriți de umiditate.

  Ghid de hrănire

  Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
  2.5 65
  5 110
  10 185
  20 305
  30 415
  40 515
  50 + 11 per kg

  Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome hrană pentru câini este o dietă completă pentru reducerea episoadelor de tulburări intestinale acute de absorbție și pentru compensare în cazuri de maldigestie la câinii adulți. Această dietă pentru animale de companie conține un nivel ridicat de electroliți, ingrediente foarte ușor de digerat și un nivel redus de grăsimi.

 • Ingrediente

  Proteine de calitate superioară și ingrediente provenite din surse sigure.

   

  Cereale, carne și derivate de origine animală, derivate de origine vegetală, uleiuri și grăsimi, extracte de proteine vegetale, fructe, semințe, minerale, legume.

 • Media conținutului caloric și nutrițional

  3448 kcal/kg (345 kcal/100g)

  Nutrient Substanță uscată1
  %
  Proteine 22.9
  Grăsimi 14.5
  Fibre 7.2
  Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 49.0
  Calciu 1.07
  Fosfor 0.72
  Sodiu 0.40
  Potasiu 0.93
  Magneziu 0.108
  Taurină 0.11
  Vitamina C 124 ppm
  Vitamina E 474 IU/kg
  Acizi grași omega-3 1.37
  Acizi grași omega-6 3.49
  Cenușă 6.5
  Beta caroten 3.06 ppm
  Vitamina A 10484 IU/kg
  Vitamina D 714 IU/kg

  Referințe

  1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

Prescription Diet

Nutriție inovatoare care poate transforma viețile animalelor de companie și pot oferi confort deținătorilor și medicilor veterinari care îi au în grijă.

Aflați mai multe