Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Small&Mini Senior Vitality 7+ cu Pui şi Orez

605267

605266

605265

DIMENSIUNI DISPONIBILE
250g, 1.5kg, 6kg

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Small&Mini Senior Vitality 7+ cu Pui şi Orez oferă o nutriţie precis echilibrată, care ajută la promovarea abilităţii zilnice de a se ridica şi de a merge.

  • Un amestec special de ingrediente contribuie la susţinerea funcţiei creierului, a interacţiunii, a energiei şi a vitalităţii
  • Acizi graşi Omega-3 şi -6 pentru o blană strălucitoare
  • Ingrediente uşor de digerat pentru digestie sănătoasă

Informații suplimentare:

La Hill’s am studiat modul în care nutriţia influenţează funcţia celulară a animalelor de companie de peste un deceniu. Am învăţat că procesul de îmbătrânire este complex, încetinind animalele de casă atât din punct de vedere mental cât şi fizic. Nutriţia noastră precis echilibrată ajută la susţinerea animalelor de companie şi a celulelor acestora în timp ce îmbătrânesc. Realizăm formulele noastre cu această informaţie în minte. 

Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de alimente pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi hrană umedă cu multe arome delicioase pe care câinele le va iubi. 

Recomandat pentru:

Câini maturi 7+ ani care cântăresc până la 10 kg atunci când au crescut complet.

Nu se recomandă pentru:

Căţei, căţele gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Porumb, orez (24%), făină din carne de pui (8%) şi de curcan (total carne de pasăre 13%), orz, ovăz, ouă integrale deshidratate, hidrolizat, ulei de soia, pulpă de sfeclă deshidratată, seminţe de in, grăsimi animale, morcovi deshidratați, roşii deshidratate, pulpă de citrice deshidratate, ulei de peşte, spanac deshidratat.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
1.5 35
2 45
3 60
4 75
5 90
7.5 125
10 150

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantităţile în creştere ale hranei noi a animalului cu cantităţile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Păstraţi apă proaspătă disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3621 kcal/kg (362 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 21.5 %
Grăsimi 13.8 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 57.5 %
Fibre 1.9 %
Cenușă 5.4 %
Calciu 0.9 %
Fosfor 0.62 %
Potasiu 0.8 %
Sodiu 0.2 %
Magneziu 0.09 %
Vitamina A 11411 IU/kg
Vitamina C 403 ppm
Vitamina D 1004 IU/kg
Vitamina E 841 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.83 %
Acizi grași omega-6 3.88 %
Beta caroten 2.85 ppm

Referințe

1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe