Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult hrana pentru caini cu miel si orez

604319

604235

604234

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Dragoste mare, talie mică. Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult cu miel şi orez este formulată special pentru nevoile de dezvoltare ale câinilor de talie mică sau pitică la început de viaţă. Aromă delicioasă de miel pentru cei care preferă diversitatea şi special realizată cu o crochetă de mici dimensiuni.

  • Miel şi orez de înaltă calitate pentru o digestie blândă şi sănătoasă
  • Amestec de Omega-6 şi Vitamina E pentru o piele sănătoasă şi o blană bogată
  • Proteine de înaltă calitate pentru masa musculară
  • Conţine amestecul special de antioxidanţi Small & Mini pentru suportul imunitar de-a lungul vieţii

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceți împreună este special, ne străduim să vă oferim cât mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de companie din adăposturi. Cu fiecare achiziţie SCIENCE PLAN, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe: hillsfoodshelterlove.com.

Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente de hrană uscată pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi conserve delicioase pe care câinele dvs. le va aprecia.  

 

Recomandat pentru:

Câini adulţi cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani care cântăresc până la 10 kg la maturitate.

Nu se recomandă pentru:

Căţei sau câini adulţi maturi (> 6 ani). Căţele gestante sau lactante. În timpul perioadei de gestaţie sau lactație, căţelele trebuie să consume hrana HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Small & Mini.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: porumb, orez brun, brizură de orez, grâu, fãinã de gluten de porumb, făină din carne de miel, orz, ovăz, grãsimi de origine animală, hidrolizat, fãinã de soia, ulei vegetal, seminţe de in, borhot de tomate, pulpă de citrice deshidratată, pudră de spanac.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
1.5 40
2 50
3 70
4 85
5 100
7.5 140
10 170

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3688 kcal/kg (369 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 24.3
Grăsimi 15.5
Fibre 1.8
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 52.6
Calciu 0.85
Fosfor 0.75
Sodiu 0.32
Potasiu 0.81
Magneziu 0.108
Vitamina C 125 ppm
Vitamina E 613 IU/kg
Acizi grași omega-6 3.72
Cenușă 5.8
Beta caroten 3.49 ppm
Vitamina A 12285 IU/kg
Vitamina D 841 IU/kg

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe